Wil jij over 30 uur Spaans spreken,

pak dan deze kans.

Alleen voor de eerste 20 mensen

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Online Spaanse Lessen Supergoed Spaans Leren:

Ben jij dit:

Baal jij ook als je niet iets kunt vragen in het Spaans?

Je bent in Spanje en je wilt boodschappen doen of iets vragen? Balen als het niet lukt. Ik had dat wel 25 jaar geleden. En heb daar gauw verandering in gebracht en dat heb ik nu voor jou ook gemaakt.

Wil je ook zo graag Spaans praten met die lieve Spaanse mensen

Een hele nieuwe wereld gaat er voor je open. Het warme gevoel, de vriendelijkheid, de gastvrijheid. Heerlijk zo relaxed en behulpzaam. Op en top genieten.

Wil je nooit meer verdwalen in Spaanse grammatica

Er zijn zo ontzettend veel mensen die al een poging Spaans leren geprobeerd hebben. Bijna 90% haakt af vanwege superveel en moeilijke grammatica en vervelend huiswerk en vreselijk saaie lessen.

Wil je ook graag zelfstandig zijn in Spanje

Geen tolk mee naar de dokter of ziekenhuis. Gewoon alles zelfstandig regelen. Heerlijk die vrijheid en je kunt gaan en staan waar je wilt. Je regelt het graag zelf.

Vind je het ook zo zonde van je tijd om jaren Spaans te gaan leren

Yeah dat is niet meer nodig. Alles mooi bij elkaar op een rijtje, makkelijke stapjes en je leert in 16 weken, 10 minuten per dag de hele beginnerscursus en je hebt een steengoede basis Spaans in je zak en je regelt van alles.

En wil je geen onnodige dingen leren

Elke les is gebaseerd op het feit dat jij nodig hebt in Spanje. En met de grammatica die ik eenvoudig voor je houd, daarmee ga jij makkelijk Spaans praten. Hoe cool is dat. 

Wat krijg je bij Supergoed Spaans Leren:

Lessen online bereikbaar

In je eigen tijd kun je 24 uur per dag de Online Spaanse Lessen doen. En je krijgt levenslang toegang en alle updates.

Geschikt voor wie:

Beginners en als je nog NIET de werkwoorden kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd. Voor alle leeftijden is het leuk om Spaans te leren of te oefenen. 

Lesvideo´s, teksten, oefeningetjes, spelletjes

In elke lesvideo  staat naast mij een Spaans iemand. En ik leg het goed uit in het Nederlands. Alles krijg je wat je nodig hebt. Volg de simpele stapjes

Heel veel Gratis extra´s

Soms ga ik LIVE via of ik geef een LIVE Spaanse Les of je krijgt een extra Gratis lesje over de Spaanse taal.

Leuke & korte herhalingen

Mijn sleutel tot succes. Kleine korte leuke simpele stapjes, waardoor alle leeftijden gegarandeerd Spaans gaan praten.

Vragen stellen en Spaans praten

Via de cursus kun je altijd je vragen stellen. Je kan daar ook het Spaans praten oefenen. We luisteren altijd met je mee.

Opzet door Cintha, Geboren in Nederland & wonend in Spanje

Naast mij in de Spaanse cursussen staat altijd een Spaans persoon. Je hoort de geweldige Spaanse woorden en zinnen en ik ben erbij om te vertalen en om jou een super goede uitleg te geven. Alle veelvoorkomende Spaanse situaties komen voorbij en ik laat jou nooit verdwalen in de Spaanse grammatica. Ik weet tenslotte wat nou zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen en ik snap als geen ander wat jij nodig hebt van de Spaanse taal.


Op een leuke manier leren alle leeftijden Snel & Makkelijk Spaans. Geen tijd, dyslexie, leeftijd maakt allemaal niets uit. Het is gewoon een kwestie van simpelweg doen en de leuke makkelijke stapjes volgen.
Wat als ik geen gebruik maak van deze aanbieding?


Supergoed Spaans Leren: Makkelijk, Snel en Leuk

Wat zeggen mijn cursisten:

"Wat een leuke cursus Spaans!"

Wat een leuke cursus Spaans! Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt. Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Rita Droste-Heijm

"Lekker thuis Spaans leren "
Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud


Myriam

"Cintha brengt de lessen heel enthousiast"

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam.

Lineke

Pak deze unieke en éénmalige kans
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wil je graag over een paar weken van alles regelen in het Spaans?

 • En dat is dus absoluut geen probleem en het is ook geen wondermiddel. Het is een simpele slimme en hele makkelijke manier om snel Spaans te leren.
 • Je bent hier bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om in een korte tijd al van alles te kunnen regelen in het Spaans. En erg belangrijk, ik zal je nooit laten verdwalen in de grammatica.
 • In 16 weken, 10 minuutjes per dag kun je zelf de Online Beginners doen. Hierna kun jij van ALLES regelen wat je nodig hebt in het Spaanse leven. 
 • En je krijgt altijd hulp via de cursuswebsite (geen Facebook nodig), maar ook levenslang toegang. Je leert absoluut gegarandeerd Snel en Makkelijk Spaans.
 • Verder kijken mag hoor, maar met alles gratis bij elkaar zoeken leer je niet Spaans praten en maak jij het voor jezelf erg moeilijk qua grammatica. 
 • Is jouw tijd belangrijk dan krijg je nu de kans om in 16 weken veel te leren, waar elke andere cursus minimaal 1,5 jaar over doet. En ik verzeker je dat elke andere cursus jou laat verdwalen in de moeilijke Spaanse grammatica. Makkelijke keuze toch?


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl

Inhoud Beginners lespakket:

Elke Online Spaanse les bestaat uit kleine simpele stapjes waardoor jij het snel onthoudt:

1. Korte Lesvideo met een Spaans iemand naast mij 2. Duidelijk Lesdocument met de uitspraak erbij 3. Podcast van elke les 4. Korte Oefeningen 5. Antwoorden 6. Luisterspelletjes 7. Toetsen 8. afsluiten met een examen en certificaat.
Per les heb je slechts een half uurtje nodig, want lang concentreren is vrij moeilijk. En de lessen zijn leuk, want als het niet leuk is dan haak je af. 

Online Beginners cursus

31 lessen over elke Spaanse situatie die je nodig hebt, je bouwt een enorme Spaanse woordenschat op en je leert alle werkwoorden in de tegenwoordige tijd. Want zelf goede Spaanse zinnen maken dat is de bedoeling.

De allerbeste keuze voor jouw Spaanse cursus met hulp en levenslang toegang

Pak deze kans, want je wilt over een aantal weken Spaans praten en deze aanbieding komt NOOIT meer terug helaas. 

Alleen vandaag Cadeaus 

Alleen vandaag krijg je geheel GRATIS de 80+ podcasts en de Minicursus en 75+ Spaans Minuutje erbij

31 situaties uit het Spaanse leven

Je leert geen onnodige dingen. Denk aan een basis situatie en die zit in de cursus. Gedag zeggen, gesprekje voeren, eten, drinken, op het terras, betalen, tellen, winkels, klok kijken, dagen van de week en alle werkwoorden in de tegenwoordige tijd etc. etc.

Voor jou de kans om gegarandeerd een superbasis
Spaans te leren in 30 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Niet goed geld terug

Al duizenden superblije cursisten gingen jou voor, en dat is voor mij belangrijk dat iedereen tevreden is. Want dit is de enige unieke kans voor jou om snel en makkelijk Spaans te leren.

Dit ga je leren door de korte,
makkelijke, leuke stapjes:

Dagelijkse

Spaanse

situaties

gedag zeggen, tellen, betalen, kortingen vragen, dagen van de week, de maanden en seizoenen. Winkelen, familie noem het maar op en je komt een les tegen.

Spaanse vakanties

Noem een situatie in een hotel of overnachting of de weg vragen naar het strand. Alles zit in deze cursus.

Alle werkwoorden

Uiteraard moet je zelf zinnen gaan maken. In het Spaans leer ik je makkelijk alle werkwoorden vervoegen.

Spaans luisteren

Onderweg met internet nog even de les een keer beluisteren. Mooi herhaalmomentje

Luisterspelletjes

Goed luisteren naar de Spaanse verhaaltjes en de vraag proberen te beantwoorden

Spaans praten

Als je wilt dat er meegeluisterd wordt met jouw uitspraak. En dat doe jij natuurlijk. Maak een video en upload deze.

Wat als ik geen gebruik maak
van deze aanbieding?

Baal je ook als je weer niet kunt antwoorden in het Spaans? 

Dan ben je in Spanje en je wilt een kletspraatje maken, boodschappen doen, je bent de weg kwijt of je moet naar de dokter. Je wilt toch graag moeiteloos alles zelf regelen. Je hebt toch geen zin in een tolk. Je wilt die vrijheid, je wilt contact met die lieve Spanjaarden, je wilt gewoon zelfstandig zijn. Ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je nodig hebt. Waarom zou je twijfelen?

Maar, heb je ooit eens een taal geleerd? Dan weet je....

Als je weer kiest voor zo´n ouderwetse methode dan WEET je dat je er jaren voor uit kunt trekken. En dat ze jou heel veel grammatica gaan leren. Dat je een saaie cursus tegemoet gaat met waarschijnlijk veel huiswerk. Saai, stom en tijdrovend. 

100% garantie dat je de cursus niet af gaat maken

Misschien is 100% overdreven, maar je wilt niet weten hoeveel mails ik gekregen heb in de afgelopen 4 jaar van mensen die zijn afgehaakt op een andere taalcursus. Of dat ze geen goede begeleiding hadden. Of dat ze niet begrepen werden door de leraar. Of dat ze jaren doen over iets wat je ook snel kunt leren.

Onderdompeling in grammatica

Zo niet cool, de lesmethodes die lekker uitgebreid hameren op de grammatica. Natuurlijk heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken, maar al die grammaticale tijden die ze in je hoofd proberen te stampen dat is absoluut ONZIN.

Neem nooit een Spaanse leraar / lerares

Wel als je gevorderd bent dan is het absoluut de allerbeste keuze. Maar niet om de taal te leren in het begin. Ik als Nederlandse snap precies wat nou zo moeilijk is voor ons en ik kan het je dan ook goed uitleggen. En in mijn lesvideo´s staat altijd een Spaans iemand naast mij. 

Keuze lijkt mij makkelijk toch? De enige unieke manier om Snel en Makkelijk Spaans te leren

Wil je echt Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans leren dan ben je hier op de enige juiste plek. Duizenden mensen gingen je al voor. En je wilt niet weten hoe blij zij zijn met deze eenvoudige, gezellige en online methode. Met levenslang toegang en altijd hulp en heel veel extra´s. Wat je leert in 32 weken met mijn unieke lessen dat kost je bij elke andere cursus minimaal 3 jaar

Alleen vandaag GRATIS 2 cadeaus 

De enige unieke manier om Snel, Makkelijk en Leuk Spaans te leren.

Met levenslang toegang en hulp

50+ Spaanse werkwoorden 

+

500 Spaanse woorden

Even tussendoor Spaans oefenen als je ergens zit te wachten of onderweg bent. Supermakkelijk en mooi overzicht.

Gratis
werkwoorden-supergoed-spaans-leren

Een super hulpmiddel bij de cursus

Spaanse Tapas & Gerechten

Met Spaanse boodschappenlijstjes, leuke video´s en heerlijk eten.

Gratis

Heerlijke superlekkere Spaanse gerechten

Beginners of Semi-Gevorderden

20 deelnemers

Online Beginners

304,-
187,-
voor 31 supergoede Spaanse lessen
 • Je leert wat je nodig hebt in het Spaanse leven
 • Levenslang toegang en altijd hulp
 • Kleine makkelijke stapjes voor ALLE leeftijden
 • In 16 weken of sneller bereik jij je doel
20 deelnemers

Online Semi-Gevorderden

339,-
257,-
voor 49 supergoede Spaanse lessen
 • Je weet de tegenwoordige tijd in het Spaans
 • En nu leer je MAKKELIJK Spaans praten
 • Levenslang toegang en altijd hulp
 • Kleine makkelijke stapjes voor ALLE leeftijden
 • In 16 weken of sneller bereik jij je doel

Elke les van Supergoed Spaans Leren
bestaat uit:

Lesvideo

Leuke korte grappige video´s met een Spaans iemand naast mij. En een super uitleg van mij als Nederlandse begrijp ik goed wat moeilijk is voor jou.

Lesdocument

Elke les heeft een lesdocument met de uitspraak erbij. En elke cursus heeft een e-book, zodat je ook zonder internet verder kunt leren

Oefening + Podcast

Herhaling is het sleutelwoord tot succes. Dus elke les bestaat uit korte stapjes. Ook een oefening om het geleerde in de praktijk te brengen. En een podcast (audio) om onderweg de les nog eens luisterend te herhalen.

Vele extra´s

1. Levenslang + 24 uur per dag toegang

2. Altijd hulp via de cursus

3. Alle lessen in je eigen tempo

4. Leuke luisterspelletjes

5. Toetsen om te oefenen

6. Afsluiten met examen en certificaat

Nog twijfel? Lees dan even verder........

Waarom deze Spaanse cursus de enige juiste keuze is:

Astrid Kuipers
Ik ben al bij zoveel Spaanse cursussen afgehaakt. Dit is de eerste leuke cursus die mij niet laat verdwalen in grammatica en huiswerk.
Caroline de Vries
Heerlijk met Nederlandse uitleg. Cintha snapt precies wat nou zo moeilijk is in het Spaans. En je leert geen onnodige zaken. Super!
Dirk van Giel 

Ik vind het heel fijn dat ik altijd mijn vragen kan stellen. En dat ik het Spaans praten kan oefenen via de cursuswebsite. 

Chayenne Slotenmakers

Voor het eerst dat ik een cursus af maak, gewoon omdat ik zo moet lachen tijdens de leuke lesvideo´s. En ook nog altijd toegang de rest van mijn leven.

Voor jou de kans om gegarandeerd een superbasis
Spaans te leren in 16 weken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Veelgestelde Vragen en Antwoorden:

   

Beginners Beleef het Spaanse Leven

Ik heb al eens een poging gedaan om Spaans te leren.

Ik hoor echt ontzettend vaak dat mensen eerder een poging deden en afhaakte op de grammatica en het huiswerk. Ik houd het echt eenvoudig. Ik heb kleine stapjes gemaakt waarmee je de benodigde woordenschat heel snel opbouwt. En ik laat je niet verdwalen in die hele ingewikkelde Spaanse grammatica, heel veel heb je namelijk niet nodig om makkelijk maar correct Spaans praten. En je leert echt wat je nodig hebt in het Spaanse leven of voor op vakantie.

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij.

Waarom moet ik deze cursus nemen?

Het is de enige oplossing voor je als je gewoon makkelijk Spaans wilt praten. En het liefst over een paar weken al. Dus als jij plannen hebt om in Spanje te gaan wonen, werken of op vakantie te gaan dan ben je hier op de enige unieke plek waarmee je dat gaat lukken in 16 weken als je wilt.

Hoe kan ik betalen en wanneer kan ik starten?

Je klikt op de link (naar de lessen). Je kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden: credit card, ideal, belfius etc. Dit zijn versleutelde betalingen, 100% veilig. Wil je graag een bankoverschrijving doen, mail mij dan via info@supergoedspaansleren.nl Na betaling krijg je binnen 2 minuten een mail met de inlogcode van de cursuswebsite en je kunt gelijk starten met de 1e les. Zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat de inlogcode niet in de spam verdwijnt.

Wat als ik de cursuswebsite niet snap?

Iedereen van ELKE leeftijd, tot wel 84 jaar lukt het. Het is even wennen in het begin, maar ik zeg KLIK gewoon OVERAL op. Je kunt niets kapot maken of kwijt raken. Je ziet vanzelf wat er gebeurd en zo leer je altijd alles. En ik help je uiteraard. Komt altijd 100% goed. Je kunt de cursus doen op je mobiel / tablet / laptop / computer als je maar internet hebt. Hetzelfde geldt voor de LIVE Lessen dan heb je ook alleen bovenstaande nodig. Pen en papier is ook handig, want door te schrijven onthoud je het Spaans ook weer beter.

Wat heb ik absoluut nodig qua cursus?

Als jij graag ALLES wilt weten om makkelijk Spaans te gaan praten en om elke situatie aan te kunnen in het Spaans dan heb je de Beginners Beleef het Spaanse Leven nodig en de Semi-Gevorderden. Elke situatie die ik namelijk tegenkwam in de Spaanse praktijk en waarvan ik dacht, daar MOET ik een les van maken ga jij vinden in deze cursussen. De Beginners & de 3 onderdelen van de Semi-Gevorderden. Alles zit in de cursus, je hoeft verder geen boeken aan te schaffen.

Hoe lang moet ik leren?

Het is geen leren. Het is een kwestie van de kleine stapjes volgen. Als jij dat doet dan heb jij in korte tijd een enorme Spaanse woordenschat opgebouwd. Doe jij dit 10 minuutjes per dag dan heb jij in 16 weken gegarandeerd de Beginners Beleef het Spaanse Leven geleerd. Deze lessen zijn zo goed opgebouwd. Bij elke andere cursus zou je hier anderhalf jaar over doen.

Wat als ik NIET kies voor deze cursus?

Mocht je graag Spaans willen leren en je kiest voor zelf aan de slag gaan, dan gaat het je NIET lukken. Natuurlijk leer je wat Spaanse woordjes. Maar uiteindelijk gaat dit je heel veel tijd kosten, wat zonde is. En je gaat het Spaans niet snappen, want je krijgt geen duidelijke uitleg vanuit Nederlands oogpunt. Een Spanjaard of Engelse snapt namelijk niks van de Nederlandse taal en hoe wij naar het Spaans kijken. En je gaat de grammatica verkeerd of heel uitgebreid toepassen, waardoor je NOOIT makkelijk Spaans gaat praten. Je mag natuurlijk altijd alles zelf bepalen. Maar als je graag Snel en Makkelijk Spaans wilt gaan praten dan ben je hier op de enige juiste plek. En de beste investering is die in JEZELF, want daar heb je de rest van je leven plezier van. En je bespaart jezelf erg veel tijd. Met mijn lessen hoef je namelijk alleen maar de kleine stapjes die perfect op elkaar zijn afgestemd te volgen en in 16 weken regel jij al van alles in het Spaans. En je kunt ALTIJD de lessen blijven terugkijken.

Wat is Snel en Makkelijk Spaans leren?

De snelheid zit ´m in het volgen van de kleine stapjes. Mensen kunnen zich over het algemeen niet zo lang concentreren. Dus mijn stapjes zijn klein, maar het is veel herhaling die je niet door hebt, maar waardoor je het snel onthoudt. Het makkelijk zit ´m in het feit dat ik je niet laat verdwalen in de super ingewikkelde Spaanse grammatica. Bij de beginners leer je gewoon wat je nodig hebt om zinnen te maken. Dus uiteraard heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken. Het grote verschil vindt je echter bij de Semi-Gevorderden, want dan ga je weer een stap verder.

Hoe krijg ik hulp met deze Spaanse cursus?

Ik help altijd iedereen. Eerst met inloggen, daarom zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat ik je altijd kan bereiken via de mail en daarna help ik je met de vragen over de lessen in de Besloten Groep op onze cursuswebsite. Heb jij heel erg veel persoonlijke vragen dan adviseer ik om even naar ons Online Klaslokaal te gaan om je persoonlijke te helpen. Hier zitten uiteraard kosten aan verbonden. Maar ook dat is weer een investering in jezelf.

Waarom zou ik kiezen voor LIVE Spaanse lessen?

Wil jij gewoon lekker in je eigen tempo aan de gang dan kies je heerlijk voor Beginners Beleef het Spaanse Leven. Maar als jij weet dat je een stok achter de deur nodig hebt en je wilt persoonlijke hulp en elke dag extra tips om de cursus af te maken in 8 weken dan is LIVE Beginners absoluut de allerbeste keuze. Je krijgt dezelfde online lessen als de Beginners Beleef het Spaanse Leven. Alleen weet je dat je gegarandeerd de cursus af gaat maken in 8 weken met de hele groep.

Dit doen we 2x per jaar. Er start een groep in januari en in oktober. Het is erg leuk en motiverend en er worden mega goede resultaten behaald. Echt uniek. Je krijgt ook extra lesmateriaal, spiekbriefjes, honderden tips. En je kunt makkelijk je vragen stellen elke week in mijn online klaslokaal.

Ik ben al op leeftijd, kan ik nog wel een taal leren?

Jaaa, geen probleem, mijn moeder begon op haar 72ste met mijn cursus en leerde alles megasnel, omdat ik heel veel herhaling in heb gebouwd. Stapje voor stapje neem ik je mee door de cursus, succes gegarandeerd, omdat het korte en leuke lessen zijn. Hierdoor leert iedereen van 10-84 jaar het supersnel.

Ik ben niet zo snel, kan ik de cursus wel volgen?

Je kunt de Online cursus geheel in je eigen tempo en tijd doen. Heerlijk relaxed thuis vanaf je eigen computer. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een tablet/laptop. Sommigen doen het zelf op hun mobiele telefoon.

Ik kan heel slecht leren en ik heb weinig tijd.

Je luistert, leest, schrijft, herhaalt. Allemaal korte kleine stapjes. Je hoeft niet zo lang te concentreren. En daarom lukt het iedereen. Alle leeftijden. Als je slechts 10 minuten per dag, gedurende 16 weken deze cursus doet dan behaal jij je doel. En je kunt er natuurlijk veel langer of korter over doen. Aan jou de keuze.

Kunnen kinderen meedoen?

Momenteel is de jongste 10 jaar. Zij doet het echt waanzinnig goed. Ze doet ook mee met alle LIVE Spaanse lessen (Beginners + Semi-Gevorderden), dus ik kan goed zien welke vorderingen zij maakt. En dat is echt ongelooflijk. En leuk ook.