arrow_drop_up arrow_drop_down

Spaans in de Praktijk Rondreis door Extremadura is zo cool

Ik blijf het zeggen, mensen komen niet voor niks op je pad. De unieke groep die samenkwam bij mijn 1e editie van onze Spaans in de Praktijk Rondreis was zo bijzonder. Klik, klik, klik ging het met elkaar. Wat een lol. Spaans oefenen in Spanje is natuurlijk superleuk. En gelijk de kans om te genieten van Extremadura. 

 

Je mag alleen mee als….

Mijn 2e reis zal op dezelfde manier gaan. Deze 14 mensen komen niet voor niks bij elkaar in deze setting. Het gaat wederom waanzinnig worden, want daarom gaan we mee. Wij hebben je zoveel te bieden, de omgeving heeft je zoveel te bieden. We hebben elkaar zoveel te bieden. Je zult het zien. Maar alleen als je voelt, ik MOET dit doen. Jaaaa, ik ga mee. Alleen dan moet je gaan.

 

5 vakanties in 1

Want je gaat het zien. Mijn achterliggende gedachten van deze reis is: ik wil IEDEREEN laten genieten van Extremadura. Het is zo bijzonder hier. Sommigen noemden het 5 vakanties in één keer. De schitterende natuur, de prachtige authentieke steden. Het ‘verhaal’ van Extremadura is bijzonder.

 

Spaans oefenen

Dat verhaal mogen we verspreiden. En het verhaal gaat in het Spaans, maar wij zijn erbij om te helpen. Natuurlijk nemen we de Spaanse woorden/zinnen door die onze Spaanse gidsen gaan gebruiken. Maar in het ‘echie’ blijft het altijd moeilijk.

Maar maak er geen ‘big deal’ van. Het enige wat we met zijn allen gaan doen. Is veel lol maken en genieten van de unieke omgeving. 

Neem zelf actie

Dus alleen als je nu denkt, dit moet ik doen. Dan moet je het ook doen. Want sommigen dingen komen niet voor niks op je pad. Maar je zult wel zelf actie moeten ondernemen. Je hoeft verder nergens over na te denken. We hebben ALLES voor je geregeld.

 

Stuur een berichtje naar info@supergoedspaansleren.nl en ga mee genieten van 7 t/m 12 mei 2020. 5 dagen lang lol maken, genieten. Alles mag en niets moet. Meer informatie via: info@supergoedspaansleren.nl

Un beso

Cintha