Online Gevorderden
arrow_drop_up arrow_drop_down

Makkelijk Spaans praten en verstaan

Op een leuke manier leer je nog beter Spaans en regel je moeiteloos alles

Volledig goed Spaans leren 

Ik weet nog goed toen wij 3,5 jaar geleden in Spanje gingen wonen. Ik liep hier in ons kleine dorpje rond met een hele grote glimlach op mijn gezicht, zei iedereen gedag.


Vrijwel altijd volgde een gesprek, Spanjaarden houden namelijk van praten, hebben altijd tijd voor je en ze willen alles van je weten. Echt, ik voelde mij zo welkom. De meest lieve gesprekjes volgden. Heerlijk echt genieten van die Spaanse wereld. 


Maar 23 jaar geleden was het wel anders. Toen lukte het Spaans praten nog niet zo makkelijk. Ik baalde en leerde in een super treinvaart Spaans. Maar toch kan het nog moeilijk zijn voor je.


Wil jij ook zo graag makkelijke Spaanse zinnen maken? Moeiteloos een gesprek voeren. Genieten van de Spanjaarden en hun verhalen dan adviseer ik je om verder te lezen. 


Straks, na deze nieuwe unieke lessen, kun jij het namelijk wel, je hebt nu al een aardige basis, best veel kennis van Spaanse woorden en de werkwoorden kun je aardig vervoegen. Dan geef ik jou hierbij alles wat je nodig hebt om makkelijk Spaans te praten op een leuke manier. Je gaat NOOIT meer verdwalen in de Grammatica. Daarna is het een kwestie van doen. En oefenen kan ook, lees maar verder.....

Met de juiste middelen leer je snel en makkelijk goed Spaans

Hoe geweldig is het als je straks op vakantie bent of je woont in Spanje en je kunt ECHT contact maken met die super vriendelijke Spanjaarden. Ze staan heel anders in het leven. Je word er oprecht blij van. Je krijgt er een gelukkig gevoel van. Je maakt echt voor jezelf die Spaanse wereld open. 

 • Je hoort en ziet leuke Spaanse video's. Altijd van mij met een Spaans iemand.
  • Je leert eenvoudig Spaans praten, op een makkelijke manier met simpele grammatica. 
  • Hierdoor kun JIJ dus ook na deze lessen makkelijk Spaans praten
  • Straks praat jij moeiteloos Spaans. En regel jij alles in het Spaans. En voer jij mooie Spaanse gesprekken. 

Cursisten gaven aan dat zij NA deze cursus van hun 'angst' af waren om Spaans te praten. En dat zij volledig konden genieten van het Spaanse leven, de vakanties en en de mensen. En dat resultaat ga jij ook halen. Gewoon de stapjes volgen en kiezen wat je graag wilt leren. 

De lessen zijn kort en leerzaam en elke les heeft een super leuk filmpje. De besloten groep is handig. Hierop plaats ik mijn filmpjes, die supersnel verbeterd worden.

Mijn Spaans gaat nu met sprongen vooruit! Wil je ECHT SPAANS LEREN SPREKEN en goede zinnen leren maken dan is deze cursus echt een aanrader.

Petra Visser

Vooral de toegankelijkheid en de eenvoud van Cintha spreken me aan. En het werkt super!

Aangezien ik veel tijd verblijf op Ibiza is er nu écht noodzaak om meer en meer de Spaans te leren spreken. Ik volg de online lessen en doe geregeld een online privéles.Michael Pilarczyk

Ik had al wel eens een cursus geprobeerd., maar daar bleef het bij. Nu doe ik de cursus en ik vind het leuk. Zo had ik op de middelbare school les moeten hebben.

Veelzijdig, leuke lessen, leerzame video's met uitleg, opdrachten en toffe begeleiding via de besloten groep. Cintha, ik gun je heel veel nieuwe leerlingen, want je bent het dubbel en dwars waard. Bedankt! Un beso,

Hanneke Lindenburg

Leer hoe jij je maximaal kunt profileren in elk Spaans sprekend land. Leuk, snel & makkelijk Spaans spreken en verstaan

Wat kun je verwachten van de cursus voor gevorderden

Lessen zijn in het Spaans

Bij elke les hoort een lesvideo met een Spaans iemand naast mij. Je leert goed het Spaans verstaan en praten

Lees de tekst en vertalingen

Bij elke les hoort een lesdocument. Je krijgt ook een e-lesboek. Hierin vind je de Spaanse teksten en uitleg.

Leer alles om in Spanje te wonen

Wat heb je nodig in het dagelijks leven. Of hoe maak jij je vakanties nog mooier. Het is zo geweldig als je Spaans kunt verstaan en moeiteloos kunt praten.

Creëer een enorm woordenschat

De lessen zijn heel uitgebreid. Kies wat je voor nu wilt leren. Je hebt altijd toegang, dus je kunt jouw woordenschat blijven uitbreiden.

Verschillende situaties

Wat is belangrijk om te weten, om te herhalen en om makkelijk Spaans te praten. ALLES wat jij nodig hebt vind je in deze leuke lessen.

Stap voor stap leren

Bepaal je eigen tempo. Heerlijk vanuit je eigen stoel. Altijd kun je de lessen bekijken en je vragen stellen op onze cursuswebsite.

Leuke video´s

Ergens in Spanje zijn de leuke lesvideo´s opgenomen. Alles in het Spaans en met altijd een Spaans iemand naast mij.

Audio´s

Leuke Spaanse weetjes. Een mooi luisterverhaal in het Spaans. Naderhand kun je de tekst en de vertaling erbij nemen en oefenen. 

Oefeningen + antwoord

Bij elke les krijg je een korte oefening. Hierdoor herhaal je het belangrijkste, zodat je het daarna weer beter kunt onthouden. De antwoorden staan altijd in de volgende les. 

Anja Nederpelt

Eindelijk resultaat behaald door citnha

Ik heb al diverse cursussen Spaans gevolgd en tot nu toe zonder al te veel resultaat. Door de lessen bij Cintha gaat het beter! Het is ongedwongen en makkelijk te volgen

Bekijk de online leeromgeving

Je ziet het, precies wat je nodig hebt in het Spaanse leven. Makkelijk Spaans praten, een enorme woordenschat opbouwen. Heerlijk relaxed online in jouw tempo. Alles is in het Spaans. Uiteraard met vertalingen en uitleg.

Extra mogelijkheid:
LIVE Spaanse Lessen 

Wil je graag persoonlijke hulp? Superleuk, je kunt elke week twee LIVE Spaanse Lessen in ons Online klaslokaal krijgen. Dit heet de LIVE Gevorderden en staat LOS van de Online Gevorderden lessen.

Je leert dan alles wat je nodig hebt om Spaans te gaan praten. Het laatste kwartaal start op maandag 30 september 2019.Hoe werken de LIVE Spaanse Lessen:

 • Je hebt alleen internet nodig
 • Je krijgt 2 LIVE Spaanse lessen per week op maandag & woensdag om 19:30 uur
 • De LIVE lessen duren ongeveer drie kwartier
 • Op maandag is het LIVE Spaans praten met elkaar
 • Op woensdag behandelen we een Spaans thema
 • Van elke les krijg je een opname
 • Mooie thema-lesdocumenten krijg je erbij
 • e-book met lesdocumenten, oefeningen en antwoorden

Na de online cursus kun jij het volgende

Goed Spaans verstaan

Allerlei Spanjaarden zijn aan het woord en je gaat ze goed leren verstaan, want vele Spaanse teksten, vertalingen en oefeningen krijg je erbij.

Supergoed Spaans spreken

Nooit meer verdwalen in de Spaanse grammatica. Je gaat makkelijk, maar correct Spaans praten. Moeiteloos Spaanse zinnen maken. Het lukt je altijd.

Ken de Spaanse grammatica

In elke zin zeg je nou eenmaal een Spaans werkwoord, maar je kunt ook makkelijk Spaans praten. Je hebt niet 19 grammaticale tijden nodig. Met 4 simpele kun je prima Spaans praten. Correct, maar makkelijk.

Een enorm woordenschat

De lessen zijn zeer uitgebreid, maar kies uit wat voor jou belangrijk is. Je hebt levenslang toegang, dus je kunt stap voor stap alles leren.

Jij kunt wonen in Spanje

Elke belangrijke situatie komt voor in deze unieke nieuwe lesmethode. Je leert wat je nodig hebt. En je kunt heerlijk integreren met de Spaanse bevolking.

In elke situatie jezelf verwoorden

Wat je ook nodig hebt in het dagelijks leven dat krijg je. Je maakt makkelijke zinnen en je regelt wat je nodig hebt. Geen probleem.

Tijdelijke Bonus:

Omdat je soms wat 'Basis' Spaans vergeet krijg je van mij de Un Minuto Español 80+ podcasts (audio's) er GRATIS bij. Dit is mooi voor onderweg als je internet hebt. Even kort je Spaanse kennis opfrissen. Gebruik de kortingscode TOP
 "Een leuke en doeltreffende manier les"

Ik moet zeggen dat ik nog nooit op zo een leuke en doeltreffende manier les heb gehad.

Ik kijk echt wekelijks naar de super gezellige LIVE lessen uit, en ik merk dat de Spaanse taal mij steeds meer eigen gaat worden. Bedankt, jullie doen het geweldig!

Willy van de Kant

"Op een snelle manier Spaans leren"

LIVE Spaanse lessen, is echt een aanrader voor iedereen die op een snelle manier Spaans wil leren. Je kan live met elkaar communiceren, en je word gelijk verbeterd


Krist Mory

"Lekker thuis Spaans leren"
Lekker thuis Spaans leren met super enthousiaste Cintha. Je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je "medestudenten" een echte aanrader voor jong en oudMirjam
€ 237,-
€ 197,-

Goed Spaans leren voor Gevorderden

Straks praat je makkelijk Spaans en dit leer je op een leuke manier. Heerlijk Spaans praten met de supervriendelijke Spanjaarden. Het maakt je leven zoveel rijker. En je bent oh zo trots op jezelf! Ook dit krijg je voor elkaar. Levenslang toegang, super uitgebreide lessen met alles wat je nodig hebt om in Spanje te wonen. De rest van je leven heb je hier plezier van.