arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis LIVE Spaanse Les

Zondag 25 oktober om 11:00 uur 

Gratis LIVE Spaanse les 

Af en toe geef ik een Gratis LIVE Spaanse les. Sta je ingeschreven, dan ontvang je vanzelf een berichtje wanneer. Of schrijf je HIER in, je ontvangt dan ook de LINK van de Online LIVE Les.


De volgende Gratis LIVE Spaanse les staat gepland:

  • Zondag 25 oktober 2020 om 11:00 uur


Wil je alvast starten met Snel en Makkelijk Spaans leren?

Hasta pronto als jij Snel & Makkelijk Spaans wilt praten. Daar heb ik namelijk de enige unieke en leuke lesmethode voor.


Un beso Cintha


Beste keuze: 

LIVE Spaanse Lessen 

bij de Online cursus

De allerbeste keuze is altijd de LIVE Spaanse lessen. Je krijgt persoonlijke hulp in ons Online klaslokaal. Met de groep oefen je elke week. 

LIVE Spaanse lessen zijn geschikt voor mensen die extra uitleg wensen en die een stok achter de deur willen en gegarandeerd Spaans willen leren in 11 weken Beginners of 16 weken Semi-Gevorderden. Maar VOL=VOL

Slechts 2x per jaar (januari / september) starten de groepslessen, LIVE Beginners 11 lessen op maandag van 19:45 - 20:30 uur of LIVE Semi-Gevorderden (16 lessen op maandag van 19:00 - 19:45 uur. 

In de Besloten groep krijg je vrijwel elke dag extra tips, lessen, uitleg. Elke week doe je in je eigen tijd de online lessen van die week en op maandagavond oefenen we deze lessen in ons Online Klaslokaal  met de groep.