Kom Spaans leren in Spanje of op rondreis door Extremadura
arrow_drop_up arrow_drop_down
18 januari 2019 

Kom Spaans leren in Spanje of op rondreis door Extremadura

Heb je dat ook wel eens dat je denkt, jaaaaaaaaa ik ga alleen nog maar rondreizen.

Oh ja, ik heb ook nog 2 kinderen. En toch wil ik reizen. Ik ben helemaal verliefd op Extremadura. Ik wil het aan de hele wereld laten zien.

En voordat je dood gaat moet je het ook een keer gezien hebben. En dan zijn er Spanjaarden die er geen verstand van hebben en die zeggen, uh Extremadura daar heb je niks, dat is 1 grote woestijn. Hahaha die zijn pas achterlijk.

Of mensen die zeggen, kijk maar uit hoor, het wordt er bloedheet. Dan denk ik, je hebt echt geen idee waar je het over hebt. Tuurlijk kan het in juli en augustus 40 graden worden. En dat lijkt veel, maar in de schaduw is het gewoon heerlijk, en na een duik in het zwembad ben je afgekoeld.

Dus ook dat soort opmerkingen dan denk ik, geef mij maar die droge warmte in Extremadura dan die vochtige warmte die ik in andere provincies tegenkom.

Gewoon niet in juli of augustus komen of weten dat je van 14-18 uur rustig moet blijven, lekker siestaatje of zwemmen. Gewoon relaxen, dat kan hier erg goed. Genieten van absolute stilte en prachtige natuur.

Je merkt het wel dit is echt mijn passie. Extremadura is geweldig. En iedereen die hier komt is het met mij eens. Heb je nu zoiets, ik wil ook genieten van prachtige steden, vogels, heerlijk eten en lieve mensen. Vertel mij maar je wensen.

Keuze:

  1. Onze geweldige Spaans in de Praktijk Rondreis door Extremadura. 25 tot 30 april. Kunnen maar 14 leuke mensen mee.
  2. Eigen samengestelde rondreis door Extremadura.
  3. Spaans leren tussen de Spanjaarden
  4. Wandelen met een klein groepje door Extremadura.
  5. Pelgrimstocht wandelend of te PAARD naar Guadalupe (2e bedevaartsoord na Santiago de Compostela).

Un beso Cintha

https://www.supergoedspaansleren.nl/spaans-in-spanje/

info@supergoedspaansleren.nl

Over de schrijver
23 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegevens moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 4 jaar wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik 23 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.
Reactie plaatsen