arrow_drop_up arrow_drop_down

mooie verhalen van cursisten

Heb je wel eens dan kom je ergens binnen en dan denk je, zo hier is iets gebeurd. Of je voelt dat er net een onenigheid is geweest. Je voelt gewoon dat er iets aan de hand is. Heldervoelend noemen ze dit en heel veel mensen hebben dit.
 
Dit betekent ook dat jouw gevoel sterk is en dat jij prima aan kunt voelen of iets klopt of niet. Of mensen iets goeds met je voor hebben of niet. Luister altijd naar je gevoel, want dat zegt ALTIJD de waarheid
 

Laat je gevoel je leiden

Laat niet je hoofd ertussen komen en iets weg redeneren, je gevoel spreekt altijd de waarheid. En als dat niet zo is dan hoor ik dat graag, want zoals je weet hoor ik altijd graag de gedachten van mensen. Want soms krijg ik dan ineens weer een andere kijk op bepaalde zaken. Of weet ik dat ik iets moet verbeteren in mijn aanpak.
 

Waarom reageert iemand boos

Soms zeggen mensen waarom reageert iemand zo onaardig op mij? Dan zeg ik altijd kijk eerst naar jezelf. Met welk gevoel heb jij iets gezegd? En als je dan eerlijk bent naar jezelf toe en je denkt, tja ik was nogal boos of opgefokt toen ik dat zei of schreef, dan weet je gelijk welk gevoel je meegegeven hebt. En die reactie krijg je terug.
 
Klinkt dit vaag? Ik zal het proberen duidelijk te maken wat ik bedoel.
 
  • Soms krijg ik de vraag, is het echt wel gratis? Waar zit het addertje onder het gras? Eerst werd ik gelijk pissig en dacht ik, denk je nou echt dat ik jou ga belazeren? Ik ben toch zeker niet gek, ik ga toch mijn eigen business, waar ik keihard aan werk elke dag de verdoemenis in helpen. Ik ben toch geen oplichter.
  • En dan reageerde ik ook met diezelfde boosheid, wat niet slim is, want degene aan de andere kant van het bericht voelt mijn frustratie.
 

Er bestaan wel oplichters

Inmiddels snap ik de vraag, want ik heb zelf nu ook twee keer meegemaakt dat ik iets onbenulligs wilde kopen via een Facebook advertentie en vervolgens krijg ik nooit mijn product, blijken gewoon oplichters te zijn. Ik zelf snap dat echt niet dat je zo kan zijn, je gaat toch niemand in de maling nemen. Ik zeg altijd: ik wil alleen maar blije cursisten en niet goed dan krijg je gelijk je geld terug, mits je natuurlijk niet al een half jaar mijn cursus aan het doen bent.
 
  • Je ziet dus ook dat ik naast het heel veel dat ik gratis geef ook betaalde cursussen heb. Ik zeg altijd mijn Gratis Spaanse lessen moet je zien als het koekje dat je krijgt bij de bakker. De bakker hoopt dat je het lekker vindt en dat je een pak koekjes mee naar huis neemt.
  • Zo is het bij mij ook, ik hoop dat jij mijn gratis Spaanse lessen leuk vindt en dat je inziet dat mijn cursussen niet standaard zijn, een geheel unieke leuke lesmethode waarbij je dus echt snel en makkelijk Spaans leert.

Spaans leren in 16 weken, ik geloof er geen bal van

En dan zijn er ook heel veel sceptische mensen die zeggen, ik geloof er geen bal van. En dan denk ik, tja ik snap jouw mening wel, want je hebt ongetwijfeld eens een poging gedaan om een taal te leren.
En ja taalcursussen zijn nagenoeg altijd saai en stom en het kosten heel veel tijd. Alleen weet ik van mijzelf dat ik 100% de waarheid spreek, dat ik 100% achter mijn product sta.
 

Nooit verdwalen in Spaanse grammatica

En dat mijn mening gedeeld wordt door mijn cursisten die mij vertellen dat ze blij zijn met mijn lessen en dat ze nu eindelijk na zoveel pogingen en frustratie nu wel Spaans leren en het makkelijk leren praten, dus dat ik ze NIET laat verdwalen in de Spaanse grammatica, wat elke andere cursus wel doet.
 

Als het goed voelt, gewoon doen

Ik zeg altijd als je voelt, ja dit is goed, dit is leuk, dit moet ik doen. Dan moet je dat gewoon doen. Want dat is jouw heldervoelende vermogen. Ik zie ook vaak een training voorbij komen en als ik dan mijn creditcard al aan het pakken ben dan weet ik gewoon dat ik dit moet doen.
 
Soms lees ik niet eens goed waar de training over gaat, maar als ik voel dit ga ik doen, dan kun je het maar beter doen, want er komt altijd iets goeds uit waardoor je weer verder komt in het leven.

Ja maar ik ben al oud

En soms zeggen mensen ja, maar ik ben al 69, en dan denk ik, tja dus 69, je leven is niet voorbij. Geniet van ALLES, wil je Spaans leren doe dat gewoon. Het is lekker om te leren, om leuke korte lesvideootjes te kijken van mij en een Spaans persoon naast mij. Op te schrijven en mee te lezen vanuit de lesdocumenten.
 
  • Het is heerlijk om Spaans te leren op een leuke manier en nog veel cooler als je het daarna in het echt durft te zeggen. En je dan gaat juichen en blij wordt in jezelf dat je denkt. YEAH ik ben cool, ze verstaan mij gewoon. Ik kan het gewoon regelen in het Spaans. Hoe goed ben ik. Ik ben een topper. Dat is het leukste wat er is.

Deel je verhaal

En als mensen al die succesverhalen met mij delen, dan ben ik superblij en dan denk ik. Tja dit is de reden waarom ik deze supercursus heb opgezet.
 
Nu door Spanje Vandaag met het Spaanse woord van de dag krijg ik zoveel mooie verhalen via de mail van mensen. En ik word oprecht blij als mensen zeggen, volgend jaar ben ik 84 en mijn meissie 80 jaar en samen gaan we met de caravan naar Spanje. Dan denk ik ook YEAH dit is cool, deze mensen snappen het leven.
 

Ik spreek al Spaans

Ik krijg ook berichten van mensen die zeggen ik spreek al goed Spaans, maar toch lees ik je Spaanse Woord van de dag, want er staat echt wel eens wat nieuws tussen. Of leuke uitdrukkingen of scheldwoorden die ik graag opschrijf. Echt dan moet ik zo lachen. Zo leuk dit.
 
Dus lieve mensen bedankt voor het delen van je gedachten met mij, ik word oprecht blij van mooie levensverhalen, want vaak zijn het mensen van tegen de 80 die mij schrijven. En dan denk ik, tja 69 jaar vind jij oud om een taal te leren. Lijkt mij van niet.

Blij worden van een Spaanse cursus

En daarbij word je blij van mijn cursus, want je hebt het niet eens door dat je makkelijk Spaans aan het leren bent, door die meer dan 150 korte makkelijke stapjes van de beginnerscursus bouw je een geweldige woordenschat op en leer je alle werkwoorden in de tegenwoordige tijd. De 80+ podcasts / 75+ minuutje dat zijn leuke hulpmiddelen voor erbij, maar je leert er niet Spaans mee praten.
 

Start over 2 minuten met de eerste Spaanse les

Maar wil je graag in 16 weken of sneller al een superbasis hebben en je eigen zinnen maken in het Spaans dan start je over 2 minuten met de eerste les van de 31 lessen. Met levenslang toegang en hulp via de cursuswebsite.
 
 
En je vragen hoor ik graag via info@supergoedspaansleren.nl ik antwoord altijd supersnel dus denk je dat je niets hoort van mij kijk even in je spam.
 
Ik heb geen spam, dus alle mooie verhalen komen altijd gelijk bij mij binnen. Blijf mooie verhalen delen met mij, misschien moet ik ze eens bundelen, want elk mens heeft een mooi verhaal. Wil je het met mij delen? Doe gewoon wat je gevoel je ingeeft.
 
Feliz domingo
 
Un beso Cintha