Online Semi-Gevorderden in 16 weken ALLES leren wat je nodig hebt
arrow_drop_up arrow_drop_down

Semi-Gevorderden

 • Heb jij een beetje een Spaanse basis?
 • Kun je de werkwoorden in de tegenwoordige tijd vervoegen?
 • Dan ben je hier op de juiste plek om makkelijk Spaans te praten.
 • Over 16 weken kun jij ALLES weten wat je nodig hebt!

 1. Geen verdwaal in grammatica, huiswerk of tijd!
Graag meer informatie


Jij kunt ook over een aantal weken Spaans praten

Ik moest bijna 23 jaar geleden snel Spaans leren, ik wilde aan het werk voordat het toeristenseizoen zou beginnen. Ik gaf mijzelf 4 maanden. Ik ging keihard aan het werk, maar hield het Spaans leren makkelijk voor mijzelf. En voordat ik het wist sprak ik Spaans en had ik een superleuke baan met allemaal Spanjaarden.

Ik weet nog precies hoe ik mij voelde toen ik GEEN Spaans sprak, maar ik herinner mij nog veel beter toen ik echt Spaans ging praten en dat de mensen mij verstonden. Ik was zo ontzettend blij, ik voelde mij zo trots. En het maakte mijn leven een stuk leuker, omdat ik echt van alles kon vragen en vertellen.Het is zo fijn als je onafhankelijk bent. Heerlijk die vrijheid.

Ik moest het makkelijk Spaans praten voor IEDEREEN mogelijk maken, je hoeft helemaal niet te verdwalen in de grammatica. Je hebt geen 19 tijden nodig. De Spaanse lessen moeten leuk zijn en eenvoudig. En heel belangrijk, wat heb je nodig in het Spaans en wat is absoluut noodzakelijk.

Sinds juni 2015 wonen we, maar nu met het gezin in een klein dorpje in Spanje en elke situatie, waarvan ik dacht, dit is belangrijk, daar MOET ik een Spaanse les van maken.En zo werden de drie onderdelen van de Semi-Gevorderden gevormd.
Lees verder....

Super simpel, je hoeft alleen maar de stapjes te volgen

TOCH GEWELDIG ALS JIJ IN KORTE TIJD HET SPAANSE LEVEN  KAN BELEVEN?

 • Je mag er zo lang over doen als je wilt, maar het Spaans leren kan ook snel.
 1. En niet verdwalen in de altijd zo ingewikkelde grammatica.
 • En alles leren op een ontzettend leuke manier.
 • Je bouwt een enorme Spaanse woordenschat op.
 • Je gaat straks heel erg goed en makkelijk Spaans praten.

Heerlijk toch! 

Nog even dit.... en dan starten met de lessen

Speciaal voor jou:

3 Favoriete Semi-Gevorderden

In deze cursus leer je ALLES wat je nodig hebt om in Spanje of Zuid Amerika te wonen, te werken en op vakantie te gaan.


Een super praktische manier van leren. Je hoeft er absoluut geen talenknobbel voor te hebben of uren tijd in te investeren.

Ik heb de cursus zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk haalbaar is om op korte termijn heel erg goed mee te kunnen praten met de Spanjaarden.

 • Leer vlot Spaans in 16 weken in slechts  10 minuten/dag.
 • Leer deze leuke taal zonder te verdwalen in de grammatica 
 • Krijg leuke lessen, geschikt voor alle leeftijden.


Het is alleen een kwestie van stapjes volgen in de online lessen:

 1. Stop met je tijd te verspillen, 
 2. Stop met het verdwalen in de Spaanse grammatica en 
 3. Stop met saaie lessen.

Investeer in jezelf en ga genieten van het mooie Spaanse leven!

Even op een rijtje:

Je volgt de kleine eenvoudige stapjes in de Online lessen en je leert supersnel Spaans in 16 weken tijd met amper 10 minuten/dag.
Je krijgt gelijk alle lessen online via video en E-lesbook (dus je hebt enkel internet nodig). Met levenslang toegang.
Je krijgt hulp via onze besloten groep op de cursuswebsite.
Je krijgt mooie duidelijke lesdocumenten met letterlijk de uitspraken erbij. En van elke les een podcast, heerlijk voor onderweg.
Inclusief oefeningetjes, testen, leuke spelletjes en luisterspelen.

Sí, por favor

3 onderdelen Semi-Gevorderen


Elke belangrijke situatie krijg jij in deze 3 onderdelen, je leert ALLES wat je nodig hebt om in Spanje of Zuid Amerika te wonen, werken of op vakantie te gaan. 


3 favoriete onderdelen:

- Grammatica leukere lessen bestaan niet

- Genieten van Spaans vakantiegevoel

- Heerlijk wonen en werken in Spanje


Deze kun jij doen in 16 weken, 10 minuten per dag. En daarna spreek jij makkelijk Spaans en weet jij alles wat je nodig hebt. Je kunt er ook veel langer over doen, maar het kan ook sneller. Aan jou de keuze.


Momenteel krijg jij van mij het 3e onderdeel van de Semi-Gevorderden GRATIS.

Starten met 1 onderdeel Semi-Gevorderden

Grammatica: Makkelijk Spaans Praten

Snel, Makkelijk, Leuk & Supergoed Spaans Leren

107,75

Heerlijk Wonen & Werken in het Spaans

Snel, Makkelijk, Leuk & Supergoed Spaans Leren

107,75

Genieten van Spaans Vakantiegevoel

Snel, Makkelijk, Leuk & Supergoed Spaans Leren

107,75

Wat zeggen mijn cursisten:

Het programma van Cintha is top. Ik leer met deze cursus veel meer dan elke poging die ik al gedaan heb. De cursus zit heel goed in elkaar. Ik ben er hartstikke blij mee. Toppie👍☀️💃🏻🍷

Frans Sarton

Voor mij persoonlijk erg duidelijk! Je leert makkelijke grammatica en de uitspraak in het Spaans. En alles wordt steeds herhaald op een leuke manier.

Reina Schott

De cursus is erg leuk om te doen en ontzettend leerzaam. Cintha is een heerlijke ontspannen juf en de filmpjes zijn gewoon erg prettig en ontspannen en ondertussen super leerzaam. Een echte aanrader!!

Erna van Eijden 

Wat weet je na de 3 Semi-Gevorderden

Jij regelt ALLES in het Spaans:
Wonen, Werken, Vakantie

Onderdeel Grammatica: leukere lessen ga je niet vinden. Leer je uiteraard de grammatica die je nodig hebt. Je hebt namelijk in elke zin een werkwoord, dus kennis van grammatica is zeker nodig.


Je leert in dit Grammatica onderdeel: de eenvoudige tijden om correct in het Spaans te kunnen praten, maar wel op een zo makkelijk mogelijke manier. En super duidelijk met in elke les een leuke lesvideo, lesdocument, oefeningen en natuurlijk toetsen en herhalingen.


Natuurlijk leer je wat je verder nodig hebt in de Spaanse praktijk, voorzetsels, bijwoorden. Maar vooral hoe maak ik zo eenvoudig mogelijk mooie correcte Spaanse zinnen.


En we gaan een mega groot Spaans woordenschat opbouwen. Gewoon door het volgen van de stapjes:


In dit onderdeel: Heerlijk Wonen & Werken in het Spaans leer je natuurlijk vooral wat je nodig hebt op dat gebied. Bijvoorbeeld over het huis & de tuin, beroepen & de handel, dieren, naar de dokter gaan. Huren, delen van de stad en Spaanse gebaren & uitdrukkingen.


In dit onderdeel: Genieten van Spaans vakantiegevoel leer je wat vooral te maken heeft met de vakantie. Je leert over landen, uitgaan, hulp vragen. Strand & zwembad want daar maken we natuurlijk ook volop gebruik van. Een gesprek in de bar, naar de bank gaan en het pinautomaat. De belangrijkste zinnen zodat je altijd antwoord kunt geven. En van alles over in de stad.


Met de Beginnerscursus & de drie Semi-Gevorderden Onderdelen heb je ALLES wat je nodig hebt in de praktijk. Natuurlijk levenslang toegang, en de updates en we helpen je altijd.

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Carla 

Extra mogelijkheid: LIVE Spaanse Lessen:

Wil je graag persoonlijke hulp erbij 

Superleuk, je kunt elke week een LIVE Spaanse Les in ons Online klaslokaal erbij nemen. Dit heet de LIVE Semi-Gevorderden en is ALLES in het Spaans leren in 16 weken.

Je leert dan alles van de drie onderdelen van de Semi-Gevorderden in 16 weken met mijn hulp erbij. Deze groep start slechts 2x per jaar (10 september 2019 / januari). Maar je kunt wel vandaag starten en alvast een mooie voorsprong opbouwen, voordat de LIVE Lessen starten. En jouw plaats in ons Online Klaslokaal reserveren, want VOL=VOL.


Hoe werken de LIVE Spaanse Lessen:

 • Je hebt alleen internet nodig
 • Je doet zelf in je eigen tijd 2 online lessen van de Semi-Gevorderden
 • Je krijgt EXTRA uitleg van mij en hulp in de besloten groep
 • Op dinsdagavond van 19:15 - 20:00 uur LIVE les en oefenen we deze 2 lessen en kun je mooi vragen stellen.
 • In 16 weken tijd heb je ALLES geleerd met mijn persoonlijke hulp in ons Online Klaslokaal, wat je in de Spaanse praktijk nodig hebt om heerlijk in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. VOL=VOL

Extra cadeaus:

Bij elke Spaanse les een podcast

Superhandig voor onderweg, als je internet hebt dan kun je elke les beluisteren via een podcast.

Mooi e-book bij de cursus

Je krijgt een geweldig e-book met alle Spaanse lessen cadeau

Leuke luisterspellen

Je moet natuurlijk goed het Spaans gaan verstaan. Hiervoor hebben we hele leuke luisterspellen gemaakt.

Goede tests

Af en toe even checken of je alles snapt. Doe de toets dan weet je gelijk wat je nog even moet nakijken. Uiteindelijk kun je als je wilt een examen doen en je certificaat behalen.

Extra uitleg

Niks is zo goed als duidelijke Nederlandse uitleg. Ik weet precies wat zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen, dus ik kan je dat heel mooi uitleggen. 

Volg de stapjes

Als je alleen de stapjes volgt in de lessen dan is succes gegarandeerd. En spreek jij binnenkort Spaans. Mooi toch, daar heb je de rest van je leven plezier van. 

Vandaag VOORDEEL voor de 

3 Semi-Gevorderden onderdelen 

Je hebt alle drie de onderdelen nodig om ALLES te weten wat jij nodig hebt in de Spaanse praktijk. Neem je vandaag ALLE DRIE de onderdelen dan krijg je de 3e GRATIS. En als je vandaag begint krijg je EXTRA GRATIS de Minicursus en de 80+ Podcasts (audio's) voor onderweg ter waarde van 57 euro. Vul de kortingscode GRATIS in.

Wat vinden mijn cursisten van de
Semi-Gevorderden:

Binnen zeer korte tijd kun jij je je volledig redden in het Spaans.

De ontspannen video's geven je plezier om ervoor te gaan

De kracht zit in de herhaling !! En dat weet Cintha goed te brengen op een leuke manier. Zeker de moeite waard! Gracias Cintha.

Rachel van Riet

In je eigen tijd makkelijk studeren met handige lessen, filmpjes en schema’s, ik houd ervan! Een aanrader voor iedereen!

Carla Groot 

Superleuk om op een gemakkelijke manier het Spaans onder de knie te krijgen En geen ellenlange les. Je kunt het op je eigen tempo doen. Ik zou zeggen ga ervoor en je spreekt in een korte tijd een mondje Spaans Heel goed Cintha deze cursus

Loeki Lensen

En nog een aantal meningen:

Als één van de eerste cursisten van Cintha ben ik eind 2016 gestart met Spaans leren.

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Adiós a todos

Carla 

Carla op den Camp 

WIl je Spaans leren op een begrijpelijke manier, in je eigen tempo dan gaat dit zeker lukken met Cintha. Lessen zijn goed opgebouwd, je leert heel goed de tijden, en geen tig tijden door elkaar, zoals bij veel opleidingen wel het geval is!! 


Er is een duidelijke uitleg en goede structuur. Je leert wat je ook echt dagelijks gebruikt, korte zinnetjes en je gaat Spaans praten. 


Je moet er wel wat tijd in stoppen natuurlijk. Maar je zult zien door haar enthousiasme gaat het lukken. En er is nog veel meer extra’s ..dus wacht gewoon niet langer en ga leren Spaans praten.

Anita Hooijmans

Ik ben nog niet zo lang bezig met de lessen maar kan nu al wel zeggen dat ik het een leuke manier vind om Spaans te leren. 


Heb na een paar lessen al veel geleerd. Zeker een aanrader en als je twijfelt zeg ik je gewoon doen. 


Zo leuk als je straks in Spanje een woordje mee kan praten.

Succes met de lessen.

Groetjes, Els (61 jaar)

Els Doevendans

Je mag er heel lang over doen, maar als je wilt dan weet jij ALLES in het Spaans over 16 weken!

Vragen & Antwoorden - Semi-Gevorderden

Joehoe over 3 minuten starten met de 1e les