Semi-Gevorderden

Met deze drie favoriete onderdelen:

- Grammatica leukere lessen bestaan niet

- Genieten van Spaans vakantiegevoel

- Heerlijk wonen en werken in Spanje


kun jij ALLES vertellen in het Spaans, wat je nodig hebt als je in Spanje woont, werkt of op vakantie gaat. In april 3e GRATIS

Starten met 1 onderdeel Semi-Gevorderden

Grammatica: Makkelijk Spaans Praten

Cintha - Supergoed Spaans Leren

107,75

Heerlijk Wonen & Werken in het Spaans

Cintha - Supergoed Spaans Leren

107,75

Genieten van Spaans Vakantiegevoel

Cintha - Supergoed Spaans Leren

107,75

Toen ik 3,5 jaar geleden in Spanje ging wonen en onbewust mijn kinderen in dezelfde situatie plaatste net als ik 22 jaar geleden, toen ging ik heel specifiek kijken. Wat heb je nodig in het Spaans? En hoe houd ik het zo leuk en makkelijk mogelijk, waardoor je snel Spaans leert?

En elke situatie die ik tegenkwam en dacht, dit is belangrijk, daar MOET ik een les van maken, en we maakten een leuke goede lesvideo ervan en alle materialen die je daarbij nodig hebt. 


Voor wie:

En zo ontstond de Semi-Gevorderden. Je kunt hier aan meedoen als je de Spaanse werkwoorden kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd. En dan leer je werkelijk ALLES wat je nodig hebt op een leuke, makkelijke en snelle manier.


Je krijgt levenslang toegang, maar als jij wilt dan weet jij over 16 weken ALLES. 10 minuten per dag de Spaanse stapjes doornemen en je regelt straks ALLES in het Spaans. Je kunt Spaans praten, je kunt Spaans begrijpen al zul je soms moeten wennen aan een bepaald dialect. En je kunt Spaans schrijven. 


Ik weet nog wel 22 jaar geleden toen ik op Mallorca voor het eerst zomaar tegen iemand Spaans ging praten. En ze gaf zomaar antwoord terug. Echt het gevoel dat dan door je heen gaat dat is onbeschrijflijk. Het is zo mooi om die Spaanse wereld voor jezelf te openen. Je word er zo blij van.


Heerlijk genieten van het zonnetje en ook nog weten hoe je alles moet regelen in het Spaans. Dat is toch waanzinnig cool. En het is nog fijner dat je zeker weet dat je over een aantal weken al ALLES weet. En dat je niet jaren hoeft te gaan stampen. 

En omdat ik de grammatica eenvoudig houd voor je, kun je dus moeiteloos ALLES vertellen in het Spaans op een correcte wijze. En omdat de lessen zo leuk zijn, ga je niet afhaken. Je gaat gewoon jouw doel halen.


En natuurlijk is het een kwestie van doen. Je hoeft alleen maar alle stapjes te doorlopen. Maar het is toch top dat je weet dat je in slechts 16 weken, 10 minuten per dag die geweldig mooie Spaanse wereld voor jezelf kan openen.


Geen tijd meer verspillen, investeer in jezelf en je hebt de rest van je LEVEN er plezier van. Een heerlijk vooruitzicht. 

Alles wat je nodig hebt om makkelijk Spaans te praten

Wauw over een aantal weken spreek jij Spaans. Hoe cool is dat. 

Je bent hier op de enige juiste plek als jij heel snel je doel wilt bereiken. Lekker online, in je eigen tijd, en als je wilt dan weet jij over 16 weken ALLES wat je nodig hebt in het Spaans. En je leert ook nog op een leuke manier. Jij kunt je dan ook makkelijk verstaanbaar maken in het Spaans in alle benodigde tijden.


Je krijgt makkelijke, leuke, duidelijke uitleg. En in kleine stapjes, je hebt het niet eens door, leer jij heel snel Spaans. Het is natuurlijk wel een kwestie van alle stapjes doorlopen. En dan haal jij je doel met slechts 10 minuutjes per dag. 


 • De enige unieke manier om Snel en Makkelijk Spaans te leren op een Leuke manier. Cool toch.
 • Hoe mooi is het dat jij over 16 weken ALLES weet in het Spaans wat je nodig hebt. 
 • Het is zo'n andere wereld die je voor jezelf mag gaan openen. Je word er zo blij en enthousiast van.
 • Alle leeftijden van jong tot heel oud is het al gelukt, gewoon een kwestie van de stapjes maken.
 • Je krijgt altijd mijn hulp en je houdt toegang tot de lessen. 
 • Jij loopt straks genietend rond in Spanje en je kunt alles regelen wat je wilt.

Wat zeggen mijn cursisten:

Het programma van Cintha is top. Ik leer met deze cursus veel meer dan elke poging die ik al gedaan heb. De cursus zit heel goed in elkaar. Ik ben er hartstikke blij mee. Toppie👍☀️💃🏻🍷

Frans Sarton

Voor mij persoonlijk erg duidelijk! Je leert makkelijke grammatica en de uitspraak in het Spaans. En alles wordt steeds herhaald op een leuke manier.

Reina Schott

De cursus is erg leuk om te doen en ontzettend leerzaam. Cintha is een heerlijke ontspannen juf en de filmpjes zijn gewoon erg prettig en ontspannen en ondertussen super leerzaam. Een echte aanrader!!

Erna van Eijden 

Jij kunt ALLES regelen in het Spaans

Je krijgt gelijk alle Online lessen

Het vervolg na de beginners. Stapje voor stapje neem ik je mee met leuke korte Spaanse lesjes met een super goede opbouw. Hierdoor leer jij ALLES en lukt het iedereen om snel Spaans te leren.

Ik houd de grammatica makkelijk en leg het je op een leuke, duidelijke manier uit. Ik weet tenslotte precies wat zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen. Hierdoor leer je makkelijk Spaans.

Heerlijk in je eigen tempo, vanuit je eigen stoel leer je Spaans. Het enige dat je nodig hebt is internet. En het zijn leuke, korte lessen opgenomen in Spanje met een Spaans iemand naast mij. En ik help je altijd, dus het gaat je gegarandeerd lukken. 10 minuten per dag en je weet ALLES wat je nodig hebt in het Spaans:.........scroll iets verder

Wat leer je bij de Semi-Gevorderden:

Om het nog makkelijker te maken hebben we drie favorieten onderdelen. Maar je hebt absoluut alledrie de onderdelen nodig om ALLES te weten in het Spaans.

De inhoud van de 3 Semi-Gevorderden Onderdelen:

Onderdeel Grammatica: leukere lessen ga je niet vinden. Leer je uiteraard de grammatica die je nodig hebt. Je hebt namelijk in elke zin een werkwoord, dus kennis van grammatica is zeker nodig.

Je leert in dit Grammatica onderdeel: 4 eenvoudige tijden om correct in het Spaans te kunnen praten, maar wel op een zo makkelijk mogelijke manier. En super duidelijk met in elke les een leuke lesvideo, lesdocument, oefeningen en natuurlijk toetsen en herhalingen.

Natuurlijk leer je wat je verder nodig hebt in de Spaanse praktijk, voorzetsels, bijwoorden. Maar vooral hoe maak ik zo eenvoudig mogelijk mooie correcte Spaanse zinnen.


In dit onderdeel: Heerlijk Wonen & Werken in het Spaans leer je natuurlijk vooral wat je nodig hebt op dat gebied. Bijvoorbeeld over het huis & de tuin, beroepen & de handel, dieren, naar de dokter gaan. Huren, delen van de stad en Spaanse gebaren & uitdrukkingen.


In dit onderdeel: Genieten van Spaans vakantiegevoel leer je wat vooral te maken heeft met de vakantie. Je leert over landen, uitgaan, hulp vragen. Strand & zwembad want daar maken we natuurlijk ook volop gebruik van. Een gesprek in de bar, naar de bank gaan en het pinautomaat. De belangrijkste zinnen zodat je altijd antwoord kunt geven. En van alles over in de stad.


Met de Beginnerscursus & de drie Semi-Gevorderden Onderdelen heb je ALLES wat je nodig hebt in de praktijk. Natuurlijk levenslang toegang, en de updates en we helpen je altijd.

Inhoud cursus:

- Je hebt alleen maar internet nodig

- Je krijgt per favoriet de Online Spaanse lessen die jij nodig hebt om je doel te behalen

- Stapje voor stapje leer je op een makkelijke en leuke manier ALLES wat je nodig hebt in het Spaans

- Altijd hulp in onze besloten groep


Elke les bestaat uit:

- een leuke lesvideo

- mooi duidelijk lesdocument met uitspraak erbij

- oefening om even te checken of het duidelijk is

- soms een leuk testje of luisterspel

- antwoord op de oefening

Extra mogelijkheid: LIVE Spaanse Lessen:

Wil je graag persoonlijke hulp erbij. Superleuk, je kunt elke week een LIVE Spaanse Les in ons Online klaslokaal erbij nemen. Dit heet de LIVE Semi-Gevorderden en is ALLES in het Spaans leren in 16 weken.

Je leert dan alles van de drie onderdelen van de Semi-Gevorderden in 16 weken met mijn hulp erbij. Deze groep start slechts 2x per jaar (10 september 2019 / januari). Maar je kunt wel vandaag starten en alvast een mooie voorsprong opbouwen, voordat de LIVE Lessen starten. En jouw plaats in ons Online Klaslokaal reserveren, want VOL=VOL.


Hoe werken de LIVE Spaanse Lessen:

- Je hebt alleen internet nodig

- Je doet zelf in je eigen tijd 2 online lessen van de Semi-Gevorderden

- Je krijgt EXTRA uitleg van mij en hulp in de besloten groep

- Op dinsdagavond van 19:15 - 20:00 uur LIVE les en oefenen we deze 2 lessen en kun je mooi vragen stellen.

- In 16 weken tijd heb je ALLES geleerd met mijn persoonlijke hulp in ons Online Klaslokaal, wat je in de Spaanse praktijk nodig hebt om heerlijk in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. 

Krijg nu direct toegang tot Semi-Gevorderden

 • Start met Online Semi-Gevorderden
 • Pak die kans om in 16 weken ALLES te weten wat je nodig hebt 
 • Al heel snel heerlijk Spaans praten
 • Genieten van die relaxte omgeving en de mensen.
 • Een mooie investering in jezelf, want je hebt er de rest van je leven plezier van. 
 • En je bent hier op de ENIGE juiste plek dit voor elkaar te krijgen
 • Snel en Makkelijk Spaans te leren op een Leuke manier. 
 • Lekker relaxed online in je eigen tempo, maar wel met hulp.

Vandaag VOORDEEL voor de 

3 Semi-Gevorderden onderdelen 

Je hebt alle drie de onderdelen nodig om ALLES te weten wat jij nodig hebt in de Spaanse praktijk. Neem je vandaag ALLE DRIE de onderdelen dan krijg je de 3e GRATIS. En als je vandaag begint krijg je EXTRA GRATIS de Minicursus en de 80+ Podcasts (audio's) voor onderweg ter waarde van 57 euro. Vul de kortingscode GRATIS in.

Wat vinden mijn cursisten van de
Semi-Gevorderden:

Binnen zeer korte tijd kun jij je je volledig redden in het Spaans.

De ontspannen video's geven je plezier om ervoor te gaan

De kracht zit in de herhaling !! En dat weet Cintha goed te brengen op een leuke manier. Zeker de moeite waard! Gracias Cintha.

Rachel van Riet

Op je eigen tijd makkelijk studeren met handige lessen, filmpjes en schema’s, ik houd ervan! Een aanrader voor iedereen!

Carla Groot 

Superleuk om op een gemakkelijke manier het Spaans onder de knie te krijgen En geen ellenlange les. Je kunt het op je eigen tempo doen. Ik zou zeggen ga ervoor en je spreekt in een korte tijd een mondje Spaans Heel goed Cintha deze cursus

Loeki Lensen

En nog een aantal meningen:

Als één van de eerste cursisten van Cintha ben ik eind 2016 gestart met Spaans leren.

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Adiós a todos

Carla 

Carla op den Camp 

WIl je Spaans leren op een begrijpelijke manier, in je eigen tempo dan gaat dit zeker lukken met Cintha. Lessen zijn goed opgebouwd, je leert heel goed de tijden, en geen tig tijden door elkaar, zoals bij veel opleidingen wel het geval is!! 


Er is een duidelijke uitleg en goede structuur. Je leert wat je ook echt dagelijks gebruikt, korte zinnetjes en je gaat Spaans praten. 


Je moet er wel wat tijd in stoppen natuurlijk. Maar je zult zien door haar enthousiasme gaat het lukken. En er is nog veel meer extra’s ..dus wacht gewoon niet langer en ga leren Spaans praten.

Anita Hooijmans

Ik ben nog niet zo lang bezig met de lessen maar kan nu al wel zeggen dat ik het een leuke manier vind om Spaans te leren. 


Heb na een paar lessen al veel geleerd. Zeker een aanrader en als je twijfelt zeg ik je gewoon doen. 


Zo leuk als je straks in Spanje een woordje mee kan praten.

Succes met de lessen.

Groetjes, Els (61 jaar)

Els Doevendans

Geweldig over 16 weken weet jij ALLES in het Spaans