Online Semi-Gevorderden
arrow_drop_up arrow_drop_down

Je Spaans makkelijk uitbreiden

Makkelijk en op een leuke manier regel jij heel binnenkort ALLES in het Spaans

Makkelijk Spaans praten

Ik moest meer dan 23 jaar geleden snel Spaans leren, ik wilde aan het werk voordat het toeristenseizoen zou beginnen. Ik gaf mijzelf 4 maanden. Ik ging keihard aan het werk, maar hield het Spaans makkelijk voor mijzelf. En voordat ik het wist sprak ik Spaans en had ik een superleuke baan met allemaal Spanjaarden.

Ik weet nog precies hoe ik mij voelde toen ik GEEN Spaans sprak, maar ik herinner mij nog veel beter toen ik echt Spaans ging praten en dat de mensen mij verstonden. Ik was zo ontzettend blij, ik voelde mij zo trots. En het maakte mijn leven een stuk leuker, omdat ik echt van alles kon vragen en vertellen.Het is zo fijn als je onafhankelijk bent. Heerlijk die vrijheid.

Ik moest het makkelijk Spaans praten voor IEDEREEN mogelijk maken, je hoeft helemaal niet te verdwalen in de grammatica. Je hebt geen 19 tijden nodig. De Spaanse lessen moeten leuk zijn en eenvoudig. En heel belangrijk, wat heb je nodig in het Spaans en wat is absoluut noodzakelijk.

Sinds juni 2015 wonen we, maar nu met het gezin in een klein dorpje in Spanje en elke situatie, waarvan ik dacht, dit is belangrijk, daar MOET ik een Spaanse les van maken.En zo kwam de Semi-Gevorderden tot stand. Geheel nieuwe, unieke moderne leuke lesmethode.

Spaans leren om optimaal te spreken en te verstaan

  • In deze cursus leer je ALLES wat je nodig hebt om in Spanje of Zuid Amerika te wonen, te werken en op vakantie te gaan.


  • Een super praktische manier van leren. Je hoeft er absoluut geen talenknobbel voor te hebben of uren tijd in te investeren. En je leeftijd maakt ook echt niets meer uit.

  • Deze lesmethode is NIEUW en uniek. Ik heb de leuke cursus zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk haalbaar is om op korte termijn heel erg goed met de Spanjaarden te kunnen praten.
Krijg toegang tot de cursus
Het programma van Cintha is top. Ik leer met deze cursus veel meer dan elke poging die ik al gedaan heb. De cursus zit heel goed in elkaar. Ik ben er hartstikke blij mee. Toppie👍☀️💃🏻🍷
Frans Sarton
Voor mij persoonlijk erg duidelijk! Je leert makkelijke grammatica en de uitspraak in het Spaans. En alles wordt steeds herhaald op een leuke manier.


Reina Schott
De cursus is erg leuk om te doen en ontzettend leerzaam. Cintha is een heerlijke ontspannen juf en de filmpjes zijn gewoon erg prettig en ontspannen en ondertussen super leerzaam. Een echte aanrader!!
Erna van Eijden 

Leer hoe jij alles kunt regelen in elk Spaans sprekend land. Leuk, snel & makkelijk Spaans praten en verstaan

Wat kun je verwachten met de Semi-Gevorderden

In 16 weken vlot Spaans praten

Nooit verdwalen in de Spaanse grammatica. Met deze nieuwe methode leer je makkelijk Spaans praten. Je maakt moeiteloos correcte Spaanse zinnen.

Creëer een enorme woordenschat

Door de kleine, korte leuke stapjes in de lessen onthoud je heel erg snel het Spaans. Zonder problemen, leeftijd maakt niets uit, geen talenknobbel nodig of veel tijd.

Leer alles om in Spanje te leven

Met de Semi-Gevorderden leer je echt ALLES wat je nodig hebt in het Spaanse dagelijkse leven of voor op vakantie. 

10 minuten per dag

Met 10 minuutjes per dag haal jij je doel gegarandeerd. In 16 weken regel jij ALLES in het dagelijkse leven in Spanje of Zuid Amerika.

Alle lessen zijn online & E-lesbook

Heerlijk vanuit je eigen stoel log je in op onze prachtige cursuswebsite. Alles mooi bij elkaar. Ik help je altijd met je vragen. Levenslang krijg je toegang.

Duidelijke & mooie documenten

De Spaanse teksten, de letterlijke uitspraak, de betekenis en de uitleg. Alles overzichtelijk in een mooi e-lesbook of lesdocument.

Gemakkelijke stappen

Jij gaat nooit meer verdwalen in de Spaanse grammatica. Je gaat namelijk correct en makkelijk Spaans praten. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk.

Levenslang toegang tot cursus

Altijd krijg je toegang tot je Online lessen. Overal ter wereld kun je inloggen en je Spaanse lessen nog eens doen. En altijd krijg je hulp.

Elke les heeft eigen podcast

Heerlijk voor onderweg, als je internet hebt dan kun je elke les ook luisteren via een audio. Supermakkelijk als je gaat wandelen of in de trein zit of onderweg bent met de auto.

Carla

Ik kan me zelf verstaanbaar maken

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Bekijk de online leeromgeving

In een aantal minuten laat ik zien hoe de Online cursuswebsite werkt. Alles heb je hier mooi bij elkaar. 24 uur per dag kun jij hier de Spaanse lessen volgen en ook altijd je vragen stellen. Heerlijk relaxed lekker vanuit je eigen stoel Snel, Makkelijk en Leuk Spaans leren volgens geheel nieuwe leuke lessen.
Krijg toegang tot de cursus

3 Modules waaruit jij kunt kiezen

Module 1: De leukste grammatica lessen

Oef grammatica, denk je misschien. Maar weet je, in elke zin zit een werkwoord en die moet uiteraard goed gezegd worden in het Spaans. Het mooie is dat dit leuke lessen zijn, en je NOOIT meer gaat verdwalen in de oh-zo-moeilijke Spaanse grammatica. Je gaat het nu moeiteloos leren praten in een paar weken tijd. Met deze 3 modules weet jij in 16 weken, 10 minuten per dag ALLES wat je nodig hebt in het dagelijks leven of voor op vakantie.

Module 2: Wonen en werken in het Spaans

Letterlijk alles wat je nodig hebt in het dagelijkse Spaanse leven. Boodschappen doen, naar de dokter, bedenk maar wat je nodig hebt en je vindt de bijbehorende Spaanse les. Na deze 3 modules weet jij ALLES wat je nodig hebt. Een enorme woordenschat en met de grammatica erbij spreek jij makkelijk Spaans zonder probleem. Leeftijd maakt niets uit, talenknobbel heeft niemand en tijd tekort heeft ook iedereen. En toch gaat het je lukken in 16 weken tijd, slechts 10 minuten per dag.

Module 3: Geniet van Spaans vakantiegevoel

Belangrijke Spaanse woorden en zinnen. Overnachtingen boeken, op het terras zitten, geld pinnen,. Allemaal leuke nieuwe lessen die volledig gebaseerd zijn op wat je nodig hebt op vakantie. Uiteraard leer je gelijk antwoord te geven in het Spaans. Nooit meer hoef jij je ongemakkelijk te voelen. Heerlijk Spaans praten met je Spaanse vrienden en kennissen. Moeiteloos iets regelen in het Spaans. Je kunt het straks allemaal. En met deze unieke nieuwe manier van Spaanse les weet je in 16 weken ALLES met deze 3 modules.

"Een verrijking in mijn Spaanse leven"

Als één van de eerste cursisten van Cintha ben ik eind 2016 gestart met Spaans leren.

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Adiós a todos

Carla 

Carla op den Camp 

"Spaans leren op een begrijpelijke manier"
WIl je Spaans leren op een begrijpelijke manier, in je eigen tempo dan gaat dit zeker lukken met Cintha. Lessen zijn goed opgebouwd, je leert heel goed de tijden, en geen tig tijden door elkaar, zoals bij veel opleidingen wel het geval is!! Er is een duidelijke uitleg en goede structuur. Je leert wat je ook echt dagelijks gebruikt, korte zinnetjes en je gaat Spaans praten. 
Anita Hooijmans
"Een leuke manier om Spaans te leren"

Ik ben nog niet zo lang bezig met de lessen maar kan nu al wel zeggen dat ik het een leuke manier vind om Spaans te leren. 

Heb na een paar lessen al veel geleerd.Zeker een aanrader en als je twijfelt zeg ik je gewoon doen. 

Zo leuk als je straks in Spanje een woordje mee kan praten. Succes met de lessen.

Groetjes, Els (61 jaar)

Els Doevendans

Extra mogelijkheid:
LIVE Spaanse Lessen

Superleuk, je kunt elke week een LIVE Spaanse Les in ons Online klaslokaal erbij nemen. Dit heet de LIVE Semi-Gevorderden en is ALLES in het Spaans leren in 16 weken.

Je leert dan alles van de drie onderdelen van de Semi-Gevorderden in 16 weken met mijn hulp erbij. Deze groep start slechts 2x per jaar (10 september 2019 / januari). Maar je kunt wel vandaag starten en alvast een mooie voorsprong opbouwen, voordat de LIVE Lessen starten. En jouw plaats in ons Online Klaslokaal reserveren, want VOL=VOL.


Hoe werken de LIVE Spaanse Lessen:

  • Je hebt alleen internet nodig;
  • Je doet zelf in je eigen tijd 2 online lessen van de Semi-Gevorderden;
  • Je krijgt EXTRA uitleg van mij en tips in de besloten groep;
  • Op dinsdagavond van 19:15 - 20:00 uur LIVE les, daarvan krijg je ook een opname;
  • Tijdens de LIVE Les oefenen we de 2 lessen en kun je mooi vragen stellen:
  • In 16 weken tijd heb je ALLES geleerd met mijn persoonlijke hulp.

Een mooie stok achter de deur en de garantie dat je straks alles weet om heerlijk in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. VOL=VOL

Na de cursus kun jij het volgende

Jij regelt alles in het Spaans

Je weet alles, elke situatie uit het dagelijks leven in Spanje kun je aan. 

Ken de grammatica

Je weet precies wat je nodig hebt om makkelijk Spaans te praten

Correct Spaans praten

Zonder problemen zeg jij de Spaanse zin die jij wilt en regel jij van alles op een correcte wijze.

voorzetels, bijwoorden....

Alles wat je nodig hebt om Spaans te praten weet je straks zonder moeite. Door de kleine simpele leuke stapjes onthoud je het super snel.

Groot Spaans woordenschat

Echt die is enorm, normaal gesproken doen mensen hier jaren over. Met deze mooie, nieuwe leuke Spaanse lessen gaat het veel makkelijker om alles te onthouden.

Spaanse gebaren & uitdrukkingen

Het is leuk om lekker te praten met de vriendelijke Spanjaarden. Leuk dat je straks ook hun uitdrukkingen en gebaren kunt begrijpen. 

Tijdelijke Bonus:
Alle 3 modules = 3e gratis + extra

Je hebt alle drie de onderdelen nodig om ALLES te weten wat jij nodig hebt in het Spaanse leven. Neem je vandaag ALLE DRIE de onderdelen dan krijg je de 3e GRATIS. En als je vandaag begint krijg je EXTRA GRATIS de Minicursus en de 80+ Podcasts (audio's) voor onderweg ter waarde van 57 euro. Vul de kortingscode GRATIS in.
"Snel en ontspannen Spaans leren"

Binnen zeer korte tijd kun jij je je volledig redden in het Spaans. De ontspannen video's geven je plezier om ervoor te gaan De kracht zit in de herhaling !! En dat weet Cintha goed te brengen op een leuke manier. Zeker de moeite waard! Gracias Cintha.

Rachel van Riet
"Gemakkelijk in je eigen tijd te doen"
In je eigen tijd makkelijk studeren met handige lessen, filmpjes en schema’s, ik houd ervan! Een aanrader voor iedereen
Carla Groot 
"In een korte periode Spaans leren praten"
Superleuk om op een gemakkelijke manier het Spaans onder de knie te krijgen En geen ellenlange les. Je kunt het op je eigen tempo doen. Ik zou zeggen ga ervoor en je spreekt in een korte tijd een mondje Spaans Heel goed Cintha deze cursus
Loeki Lensen

De leukste

Grammatica

De allerbeste manier om makkelijk Spaans te praten

€ 137
€ 107,75
De allerbeste manier om makkelijk Spaans te praten

Wonen en werken

in Spanje

Absoluut nodig qua woordenschat in het dagelijks leven

€ 137
€ 107,75
Absoluut nodig qua woordenschat in het dagelijks leven

Geniet van de Spaanse vakantie

Super voor op vakantie. Je regelt straks van alles

€ 137
€ 107,75
Super voor op vakantie. Je regelt straks van alles

3 halen is
2 betalen 

ALLERBESTE KEUZE

€ 411
€ 215,50
ALLERBESTE KEUZE, je hebt ze alle drie nodig