ALLES wat je nodig hebt in het Spaans

Totaalpakket: Cursus Spaans Beginners + Semi-Gevorderden + EXTRA 8 bonussen twv € 200,-
Wil je ook graag de Gevorderden EN LIVE LESSEN erbij, scroll dan helemaal naar beneden.

Volledig Spaans spreken in 60 uur

Succes gegarandeerd - het lukt iedereen. Of je nu 87 jaar bent, dyslexie hebt, GEEN talenknobbel en ook geen tijd.

Je wordt zo blij als je Spaans spreekt en nu is het mogelijk voor iedereen

Als je in Spanje woont, werkt of op vakantie gaat dan is er niets leuker dan heerlijk zelfstandig alles te kunnen regelen. Het maakt je verblijf of Spaanse leven zoveel mooier als je een gesprek aan kunt gaan met deze vriendelijke Spanjaarden.


Echt nog steeds, elke dag ben ik zo blij dat ik Spaans spreek. Mijn leven is waanzinnig mooi hier in het prachtige Spanje. Geen minuut heb ik spijt dat we hier nu met ons gezin wonen. De rust, het genieten, het klimaat, de prachtige natuur en de geweldige gastvrije mensen.


En gelukkig heb ik nu dit ook voor jou mogelijk gemaakt. Over 60 uur Spaans spreken, geen jarenplan ervan maken, geen verdwaal in grammatica. Samen met een Spaans iemand naast mij in elke les leer ik je op een leuke manier makkelijk Spaans praten. En gewoon wat je nodig hebt in het dagelijks leven.


En het mooie is het resultaat, het lukt namelijk iedereen zonder talenknobbel, je leeftijd maakt niets uit en je hebt ook niet veel tijd nodig. Succes gegarandeerd in een korte tijd. Maar je krijgt wel levenslang toegang en altijd hulp.

Online, makkelijk, leuk en snel

In deze cursus leer je in 60 uur alles wat je nodig hebt om in Spanje te wonen of op vakantie te gaan. Dit zijn de Beginners Beleef het Spaanse Leven en de Semi-Gevorderden en 8 bonussen.

Om een taal te spreken heb je nou eenmaal een enorme woordenschat nodig, en door de eenvoudige en leuke stapjes leer je die heel erg snel. Geen saaie lessen, maar een super praktische manier van leren. Je hoeft er heus geen talenknobbel voor te hebben of uren tijd in te investeren. En je leeftijd maakt geen enkel verschil.

Ik heb de cursus zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk haalbaar is om op korte termijn al van alles te kunnen regelen in het Spaans. In elke les staat naast mij altijd een Spaans persoon hierdoor leren wij jou het Spaans perfect.

Door het enthousiasme van Cintha, die je altijd wil helpen, zijn deze lessen een grote aanrader voor zowel jong als oud. Je leert heel erg veel in korte tijd.


Alida de Haan - Haarsma
Eindelijk een cursus die niet saai is maar leuk om te doen. Ben bij les 11 en heb nu al meer geleerd dan een andere cursus in één jaar. Dus gewoon doen


Matilda Baakman
Ik ben gestart met de Beginners en vind dit SUPERGOED, de lessen worden goed uitgelegd en ondersteund met vídeo en opdrachten, je kan het in je eigen tempo doen en ook herhalen. 
Jos Kalshoven

Geen zin om jaren Spaans te leren? In deze cursus leer jij makkelijk, leuk & snel Spaans binnen 60 uur als je wilt

Wat kun je verwachten van de cursus Spaans

In 60 uur weet je ALLES

Door het volgen van de leuke makkelijke stapjes bouw je gegarandeerd een enorme Spaanse woordenschat op. 30 uur Beginners en 30 uur Semi-Gevorderden. Bij elke andere lesmethode doe je daar 3 jaar over.

Verdwaal niet in de grammatica

Kijk in elke zin zit een werkwoord, dus moeten we deze op een correcte wijze leren vervoegen. Je gaat dit moeiteloos voor elkaar krijgen.

Leren op een leuke manier

In elke lesvideo, die opgenomen is ergens in Spanje, staat een Spaans iemand naast mij. Samen leren wij jou hoe je alles kunt zeggen in het Spaans.

10 minuten per dag

Geen probleem als je weinig tijd hebt. Elke dag 10 minuutjes is voldoende om deze hele uitgebreide cursus af te ronden in 16 weken.

Alle lessen zijn online & E-lesbook

Je leert wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. Je doet dit lekker vanuit je eigen luie stoel, inloggen en je hebt alles bij elkaar op 1 website. Heb je even geen internet, dan pak je gewoon het e-lesbook. 

Duidelijke & mooie lessen

Levenslang toegang tot de online lessen en altijd mijn hulp. Bij elke les krijg je, naast de lesvideo, oefening, extraatjes, ook een lesdocument. Hierin staan de Spaanse woorden & zinnen, maar ook de letterlijke uitspraak en uiteraard de betekenis. 

Makkelijke stappen en altijd hulp

Elke les bestaat uit minimaal 4 leuke, makkelijke, korte stapjes. Dit is de sleutel tot het succes, want hierdoor onthoud je super snel het Spaans. Veel tijd en lang concentreren is dus niet nodig. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen via de cursuswebsite.

Levenslang toegang tot cursus

Altijd toegang tot de online lessen. Gratis krijg je alle updates en extraatjes erbij. En ook nog altijd hulp via onze online leeromgeving. 

Elke les heeft eigen podcast

Handig voor onderweg in de auto, trein of als je wandelt. Als je internet hebt dan kun je altijd alle lessen ook beluisteren. Superhandig.

Karin Kruiskamp

Job description

Heel goed en heel leuk om te doen.

Het zijn lessen die zo spontaan worden gegeven dat ik zelf ook mee lach tijdens de video’s. En niet te geloven hoe snel ik alles leer.

Bekijk de online leeromgeving 

Gegarandeerd snel Spaans leren, je hoeft alleen maar de leuke, korte, makkelijke stapjes te volgen. 10 minuutjes per dag en na 16 weken regel jij al van alles in het Spaans.


Met dit Super Spaanse pakket krijg je de Beginners, Semi-Gevorderden en 8 bonussen 

Uitgelichte onderdelen van de hele cursus Spaans

In 60 uur Spaans leren

10 minuutjes per dag en je leert moeiteloos en gegarandeerd Spaans op een leuke manier. In 30 uur Beginners en 30 uur Semi-Gevorderden als jij wilt.


Je krijgt alle lessen in één keer, je bepaalt zelf jouw tempo. Heerlijk vanuit je eigen stoel leer je makkelijk Spaans, maar wel altijd met hulp van mij in de Besloten Groep op de cursuswebsite.

Verdwaal niet in de grammatica

Je bouwt een enorme Spaanse woordenschat op, maar in elke zin zit nou éénmaal ook een werkwoord. Deze leer  ik je op een makkelijke manier.


In elke lesvideo staat een Spaans iemand naast mij, maar door m´n meer dan 25 jaar ervaring weet ik precies wat nou zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen.


Ik leg het je dan ook supergoed uit. En ik help je altijd met je vragen in de Besloten groep van onze cursuswebsite. 

10 minuten per dag

72 hele belangrijke onderdelen uit het Spaanse leven of op vakantie ga je makkelijk leren. Elke les bestaat uit 4 of 5 leuke stapjes van 10 minuten.

Omgerekend kun je de hele Beginners- en Semi-Gevorderden cursus makkelijk doen in 60 uur. Bij elke andere cursus doe je hier minimaal drie jaar over.

Ongelooflijk hoeveel je tijd je kunt besparen en hoe snel je Spaans kunt leren. Door deze leuke stapjes onthoud je supersnel het Spaans. 

Duidelijke en mooie lessen

Leuke gezellige lesvideo´s, opgenomen op een leuke locatie in Spanje met altijd een Spaans iemand naast mij. En ik leg het je supergoed uit.


Bijgaand een duidelijk lesdocument met de Spaanse schrijfwijze, de letterlijke uitspraak en de betekenis. Deze mooie lessen zijn ook samengebundeld in een e-lesbook.


Heel handig om te downloaden en ook om door te nemen, als je eens even geen internet hebt. En je krijgt van elke les ook nog een audio erbij.

Inclusief 8 bonussen

Jij krijgt naast de complete Beginners- en Semi-Gevorderden cursus EXTRA ALLE hulpmiddelen die je nodig hebt om makkelijk en snel Spaans te gaan praten:

 • 50+ Belangrijkste werkwoorden die je nodig hebt.
 • EXTRA: Podcast met de uitspraak van de 50+ werkwoorden
 • Bonuslijst met 500 belangrijkste Spaanse woorden
 • 80+ Podcasts (audio´s) Un Minuto Español (uniek deze kun je niet los aanschaffen)
 • Minicursus: Red jezelf in het Spaans in 5 dagen
 • 75+ Spaans minuutje elke dag
 • Spaanse e-lesbook, verzamelbundel Beginners en Semi-Gevorderden 
 • 72 Podcasts (audio´s) van elke online Spaanse les
 • Online Privéles, oefenen, vragen stellen, in te wisselen wanneer het jou uitkomt
 • Uiteraard levenslang toegang en altijd hulp in de besloten groep.
"De grammatica bleek makkelijk te zijn"
Ik probeer al zo lang om Spaans te leren, maar ik haakte af op de vele grammatica en huiswerk. Ben blij dat ik eindelijk leuke lessen gevonden heb. Niet te lang, maar door de kant en klare brokjes onthoud je het snel. En Cintha legt het duidelijk en makkelijk uit.

Hedie Meischke

"In 2 weken als zoveel geleerd"
Ik ben ongeveer een tweetal weken bezig met de Beginnerscursus van Cintha en ben blij verrast dat er zoveel dingen blijven hangen. Ik studeer namelijk niet zoveel en toch gaat het vlotjes. Het gaat nu echt lukken


Emiel Boschmans
"Creatieve lessen geeft Cintha"
Wat is het leuk om op de manier van Cintha de Spaanse lessen te volgen. Geen saaie lessen, maar een speelse manier met vrolijkheid en veel lol. Zo is leren leuk en ook de ingebouwde herhalingen werken super goed. 


Petra Geutjes 

Extra mogelijkheid:
LIVE Spaanse Lessen

Wil je graag:


 • persoonlijke hulp
 • een stok achter de deur
 • gegarandeerd je cursus afmaken en leren wat je nodig hebt
 • honderden extra tips krijgen
 • 8 weken begeleiding per cursus erbij krijgen

dan zijn de LIVE Lessen de juiste keuze voor jou. Slechts 2x per jaar start een groep (januari/oktober). Maar VOL=VOL. Start vandaag alvast met de Online lessen en als de LIVE Lessen starten dan doe je gelijk mee in ons Online Klaslokaal.


- LIVE beginners zijn op maandagavond van 19:45 - 20:30 uur
- LIVE Semi-Gevorderden op maandagavond van 19:00 - 19:45 uur
- LIVE Gevorderden op dinsdagavond van 19:00 - 19:45 uur

Bij de LIVE weken krijg je extra Tips, extra lesmateriaal, extra hulp en SUCCES GEGARANDEERD.

Na de cursus kun jij het volgende

Spaans praten

Je bouwt snel een enorme woordenschat op.

Alles regelen in het Spaans

Op een leuke makkelijke manier leer je de tegenwoordige tijd.

Wat je nodig hebt in het Spaans

Je leert precies wat je nodig hebt om in Spanje of Zuid Amerika te wonen, werken of op vakantie te gaan.

De dagelijkse dingen

Denk na wat je nodig hebt in het dagelijkse leven en je weet het straks in het Spaans te zeggen.

Je hebt zelfvertrouwen

Moeiteloos regel jij straks van alles in het Spaans.

Je bent blij en trots

Het contact met de Spanjaarden is zo mooi en daar word je blij van.

Je bent niet bang om Spaans te praten

Doordat je het Spaans praten oefent, ben je totaal niet bang om Spaans te gaan praten.

Heel je leven heb je hier plezier van

Altijd kun jij je Spaanse kennis gebruiken om mooie gesprekken te voeren.

Je hebt de juiste uitspraak

Naast mij staat altijd een Spaans iemand. Een mooie uitspraak heb je straks.

Met 500 miljoen mensen kun je Spaans praten

In Zuid Amerika spreken ze ook Spaans. Het is de 2e wereldtaal en jij spreekt het moeiteloos.

Met Spaans sprekende klanten of bedrijven overleggen

Je krijgt altijd de prijs omlaag als jij dat wilt. 

Je bent volledig zelfstandig

Jij kunt zelf naar de dokter, winkel, huis huren, overleggen en onderhandelen, boodschappen doen.

Wat zeggen mijn cursisten:

"Lessen zijn zeer praktijk opgezet"

Ik vind de cursus superleuk vooral omdat het lekker praktijk is met de video’s en niet enkel de grammatica, ook leuk zijn altijd de locaties van de opnames.
Carine Cool
"Makkelijk de grammatica leren"
Eindelijk een lesmethode waarbij ik de grammatica begin te snappen. Het is heel fijn en overzichtelijk uitgelegd waardoor ik na een lange dag de lesstof toch nog in mijn hoofd krijg en het ook echt leuk vind om te doen.
Yara
"Makkelijk en Snel Spaans leren"
Ik vind de LIVE Lessen voor beginners intensief, maar door deze persoonlijke hulp leer je wel super snel Spaans. Voor mijn werk reis ik geregeld naar Spaanstalige landen. In augustus in begreep ik nog heel weinig van de taal. In september begonnen met de LIVE Lessen en nu in november weer in Mexico en Peru. Het verschil is niet normaal. Ik begrijp nu veel meer wat er gezegd wordt en kan me ook verstaanbaar maken.

Arjan Haasnoot

Super Spaanse Lespakketten:

Super Spaanse Lespakket

Online Beginners / Semi-Gevorderden / 8 bonussen

€ 664,-
€ 467,-
super-spaanse-lespakket
In 60 uur spreek je Spaans

Super Spaanse Lespakket + 16 LIVE Lessen

Online Beginners + 8 weken begeleiding / Semi-Gevorderden + 8 weken begeleiding / 8 bonussen

€ 1.064,-
€ 797,-
super spaanse lespakket supergoed spaans leren
In 60 uur spreek je Spaans met deze 16 weken begeleiding in ons Online Klaslokaal

Super Spaanse Lespakket 3 in 1

Online Beginners / Semi-Gevorderden / Gevorderden / 8 bonussen

€ 861,-
€ 597,-
Super 3 in 1 pakket Beginners Semi-Gevorderden Gevorderden
Gegarandeerd Spaans spreken. Levenslang toegang en altijd hulp.

Super Spaanse Lespakket +  WONEN

Online Beginners / Semi-Gevorderden / WONEN + community / 8 bonussen

€ 1.664,-
€ 1.197,-
super pakket spaans en wonen in spanje
In 60 uur spreek je Spaans en je leert alles in het Spaans over EMIGREREN en WONEN in Spanje. En je bespaart jezelf veel problemen, geld, tijd door persoonlijke hulp
super-spaanse-lespakket
€ 664,-
€ 467,-

ALLES in één: Beginners + Semi-Gevorderden + 8 bonussen

Dit is jouw kans om te kiezen voor een unieke nieuwe lesmethode. Geen ouderwetse saaie moeilijke lessen zoals andere lesmethodes, maar Leuke lessen, makkelijke stappen om snel Spaans te gaan praten.


In een recordtempo. Lekker online, in je eigen tijd, maar altijd met mijn hulp. En met levenslang toegang en alle gratis extraatjes.
Super 3 in 1 pakket Beginners Semi-Gevorderden Gevorderden
€ 861,-
€ 597,-

3 in 1 Superpakket: Beginners / Semi-Gevorderden / Gevorderden + 8 bonussen

Dit is jouw kans om te kiezen voor een unieke nieuwe lesmethode en nu inclusief de gevorderden cursus. Geen ouderwetse saaie moeilijke lessen zoals andere lesmethodes, maar Leuke lessen, makkelijke stappen om snel Spaans te gaan praten. In een recordtempo.


Lekker online, in je eigen tijd, maar altijd met mijn hulp. En met levenslang toegang en alle gratis extraatjes.
super spaanse lespakket supergoed spaans leren
€ 1.064,-
€ 797,-

Beginners + Semi-Gevorderden +
16 LIVE Lessen + 8 bonussen

Superslim, de Online Beginners + de Online Semi-Gevorderden + 16 LIVE Spaanse lessen in ons online klaslokaal.


Een geweldige stok achter de deur en absoluut de garantie dat jij Spaans gaat praten in 16 weken. 8 weken met de LIVE Beginners en 8 weken met de LIVE Semi-Gevorderden.  We starten in januari en oktober op maandagavond.


Uiteraard levenslang toegang tot de online lessen en de opnames en alle gratis extraatjes.
3 in 1 superpakket en live lessen
€ 1.461,-
€ 997,-

Beginners + Semi-Gevorderden + Gevorderden
24 LIVE Lessen + 8 bonussen

Superslim, de Online Beginners + de Online Semi-Gevorderden + Online Gevorderden en 24 LIVE Spaanse lessen in ons online klaslokaal. 


Een geweldige stok achter de deur en absoluut de garantie dat jij Spaans gaat praten in 24 weken. 8 weken met de LIVE Beginners en 8 weken met de LIVE Semi-Gevorderden en 8 weken met de Gevorderden.  We starten in oktober en januari op maandagavond.


Uiteraard levenslang toegang tot de online lessen en de opnames en alle gratis extraatjes.
super pakket spaans en wonen in spanje
€ 1.664,-
€ 1.197,-

Beginners + Semi-Gevorderden + WONEN + 8 bonussen

Superslim, de Online Beginners + de Online Semi-Gevorderden + WONEN


De Spaanse lessen om in 60 uur Spaans te spreken + de lessen over WONEN in Spanje. Je leert om ALLES zelf te doen in het Spaans, maar je krijgt ook heel veel TIPS. Je gaat jezelf heel veel ELLENDE, GELD, TIJD besparen. En je krijgt een community erbij met hulp door heel Spanje.


Uiteraard levenslang toegang tot de online lessen.

Veelgestelde Vragen & Antwoorden

                                   

Superspaanse Lespakket

Ik heb al eens een poging gedaan om Spaans te leren.

Ik hoor echt ontzettend vaak dat mensen eerder een poging deden en afhaakte op de grammatica en het huiswerk. Met dit pakket heb je ALLES wat je nodig hebt. En ik houd het echt eenvoudig. Ik heb kleine stapjes voor je gemaakt waarmee je de benodigde woordenschat en grammatica heel snel opbouwt. En ik laat je niet verdwalen in die hele ingewikkelde Spaanse grammatica, heel veel heb je namelijk niet nodig om makkelijk maar correct Spaans praten. En je leert echt wat je nodig hebt in het Spaanse leven of voor op vakantie.

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij. En je krijgt ook een online privéles met mij cadeau die je mag inwisselen wanneer jij dat wilt. Alleen een mailtje sturen naar info@supergoedspaansleren.nl en we maken een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Waarom moet ik dit Superspaanse Lespakket nemen?

Met de Beginners en de Semi-Gevorderden heb je de enige oplossing in handen als je gewoon makkelijk Spaans wilt praten. En het liefst over 32 weken al. Dus als jij plannen hebt om in Spanje te gaan wonen, werken of op vakantie te gaan dan ben je hier op de enige unieke plek. Jij leert ALLES wat je nodig hebt en je krijgt alle hulpmiddelen erbij, inclusief een online privéles.

Hoe kan ik betalen en wanneer kan ik starten?

Je klikt op de link (naar de lessen). Je kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden: credit card, ideal, belfius etc. Dit zijn versleutelde betalingen, 100% veilig. Wil je graag een bankoverschrijving doen, mail mij dan via info@supergoedspaansleren.nl Na betaling krijg je binnen 2 minuten een mail met de inlogcode van de cursuswebsite en je kunt gelijk starten met de 1e les. Zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat de inlogcode niet in de spam verdwijnt.

Wat als ik de cursuswebsite niet snap?

Iedereen van ELKE leeftijd, tot wel 84 jaar lukt het. Het is even wennen in het begin, maar ik zeg KLIK gewoon OVERAL op. Je kunt niets kapot maken of kwijt raken. Je ziet vanzelf wat er gebeurd en zo leer je altijd alles. En ik help je uiteraard. Komt altijd 100% goed. Je kunt de cursus doen op je mobiel / tablet / laptop / computer als je maar internet hebt. Hetzelfde geldt voor de LIVE Lessen dan heb je ook alleen bovenstaande nodig. Pen en papier is ook handig, want door te schrijven onthoud je het Spaans ook weer beter.

Hoe lang moet ik leren?

Het is geen leren. Het is een kwestie van de kleine stapjes volgen. Als jij dat doet dan heb jij in korte tijd een enorme Spaanse woordenschat opgebouwd en spreek jij MAKKELIJK Spaans. Doe jij dit 10 minuutjes per dag dan heb jij in 32 weken gegarandeerd de Beginners & de drie onderdelen geleerd. Bij elke andere cursus zou je hier ruim 3 jaar over doen.

Wat als ik NIET kies voor deze cursus?

Mocht je graag makkelijk Spaans willen leren praten en je kiest voor zelf aan de slag gaan, dan gaat het je NIET lukken. Natuurlijk leer je wat Spaanse woordjes en teveel grammatica. Maar uiteindelijk gaat dit je heel veel tijd kosten, wat zonde is. En je gaat het Spaans niet snappen, want je krijgt geen duidelijke uitleg vanuit Nederlands oogpunt. Een Spanjaard of Engelse snapt namelijk niks van de Nederlandse taal en hoe wij naar het Spaans kijken. En je gaat de grammatica verkeerd of heel uitgebreid toepassen, waardoor je NOOIT makkelijk Spaans gaat praten. Je mag natuurlijk altijd alles zelf bepalen. Maar als je graag Snel en Makkelijk Spaans wilt gaan praten dan ben je hier op de enige juiste plek. En de beste investering is die in JEZELF, want daar heb je de rest van je leven plezier van. En je bespaart jezelf erg veel tijd. Met mijn lessen hoef je namelijk alleen maar de kleine stapjes die perfect op elkaar zijn afgestemd te volgen en in 32 weken weet jij ALLES wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. En je kunt ALTIJD de lessen blijven terugkijken.

Wat is Snel en Makkelijk Spaans leren?

De snelheid zit ´m in het volgen van de kleine stapjes. Mensen kunnen zich over het algemeen niet zo lang concentreren. Dus mijn stapjes zijn klein, maar het is veel herhaling die je niet door hebt, maar waardoor je het snel onthoudt. Het makkelijk zit ´m in het feit dat ik je niet laat verdwalen in de super ingewikkelde Spaanse grammatica. Uiteraard heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken. Het grote verschil vindt je echter bij de Semi-Gevorderden, want ik leer je makkelijk Spaans praten. Je hebt namelijk geen 19 grammaticale tijden nodig om een gesprek te voeren in het Spaans. Het kan ook met slechts 4 super makkelijke tijden. Succes gegarandeerd.Het mooie van de Super Spaanse Lespakket is dat je gelijk ALLES krijgt. Je hoeft NOOIT meer in je leven iets anders aan te schaffen.

Hoe krijg ik hulp met deze Spaanse cursus?

Ik help altijd iedereen. Eerst met inloggen, daarom zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat ik je altijd kan bereiken via de mail en daarna help ik je met de vragen over de lessen in de Besloten Groep op onze cursuswebsite. Heb jij heel erg veel persoonlijke vragen dan adviseer ik om even naar ons Online Klaslokaal te gaan om je persoonlijke te helpen. En één les heb je gratis, dus dat is mooi en heel erg waardevol.

Waarom zou ik kiezen voor LIVE Spaanse lessen?

Als jij weet dat je een stok achter de deur nodig hebt en je wilt persoonlijke hulp en elke dag extra tips om de cursus af te maken in 27 weken dan is LIVE Beginners Bootcamp & LIVE Semi-Gevorderden absoluut de allerbeste keuze. Je krijgt dezelfde online lessen als de Online Beginners en Semi-Gevorderden. Alleen weet je dat je gegarandeerd de cursus af gaat maken in 27 weken met de hele groep. Dit doen we 2x per jaar. Er start een groep in januari en in september/oktober. Het is erg leuk en motiverend en er worden mega goede resultaten behaald. Echt uniek. Succes gegarandeerd.

Wat is de Gratis Online Privéles?

Je krijgt supermooie cadeaus bij dit Super Spaanse Lespakket, maar het mooist is de Gratis Privéles. Deze is in ons Online Klaslokaal samen met mij (Cintha). Je kunt deze inwisselen wanneer jij dat wilt. Bewaar ´m voor als je veel vragen hebt of een vertaling of iets dergelijks. Stuur een mailtje naar info@supergoedspaansleren.nl en we plannen de les in.