Makkelijk spaans praten

Gevorderden: Makkelijk Spaans
praten en verstaan

Op een leuke manier leer je nog beter Spaans praten, zinnen maken en regel je moeiteloos alles

Online Gevorderden - Alles in het Spaans

Levenslang toegang en altijd hulp

Spaans leren

Volledig goed Spaans leren 

Ik weet nog goed toen wij in 2015 in Spanje gingen wonen. Ik liep hier in ons kleine dorpje rond met een hele grote glimlach op mijn gezicht, zei iedereen gedag. Ik had natuurlijk 25 jaar geleden Spaans geleerd en dan merk je pas hoe leuk dat is.


Vrijwel altijd volgde een gesprek, Spanjaarden houden namelijk van praten, hebben altijd tijd voor je en ze willen alles van je weten. Echt, ik voelde mij zo welkom. De meest lieve gesprekjes volgden. Heerlijk echt genieten van die Spaanse wereld. 


Maar 25 jaar geleden was het wel anders. Toen lukte het Spaans praten nog niet zo makkelijk. Ik baalde en leerde in een super treinvaart Spaans. Maar toch kan het nog moeilijk zijn voor je.


Wil jij ook zo graag makkelijke Spaanse zinnen maken? Moeiteloos een gesprek voeren. Genieten van de Spanjaarden en hun verhalen dan adviseer ik je om verder te lezen. 


Straks, na deze nieuwe unieke lessen, kun jij het namelijk wel, je hebt nu al een aardige basis, best veel kennis van Spaanse woorden en de werkwoorden kun je aardig vervoegen (tegenwoordige tijd en voltooid deelwoord).


Dan geef ik jou hierbij alles wat je nodig hebt om makkelijk Spaans te praten op een leuke manier. Je gaat NOOIT meer verdwalen in de Grammatica. Daarna is het een kwestie van doen. En oefenen kan ook, lees maar verder.....

Online Spaans leren

Met de juiste middelen leer je snel en makkelijk goed Spaans

Hoe geweldig is het als je straks op vakantie bent of je woont in Spanje en je kunt ECHT contact maken met die super vriendelijke Spanjaarden. Ze staan heel anders in het leven. Je word er oprecht blij van. Je krijgt er een gelukkig gevoel van. Je maakt echt voor jezelf die Spaanse wereld open. 

 • Je hoort en ziet leuke Spaanse video's. Altijd van mij met een Spaans iemand.
  • Je leert eenvoudig Spaans praten, op een makkelijke manier met simpele grammatica. 
  • Hierdoor kun JIJ dus ook na deze lessen makkelijk Spaans praten
  • Straks praat jij moeiteloos Spaans. En regel jij alles in het Spaans. En voer jij mooie Spaanse gesprekken. 

Cursisten gaven aan dat zij NA deze cursus van hun 'angst' af waren om Spaans te praten. Maar ook dat ze niet meer zo na hoefden te denken over al die grammaticale tijden. Het Spaans praten kan namelijk ook anders, veel makkelijker. Na deze cursus konden zij genieten van het Spaanse leven, de vakanties en en de mensen. En dat resultaat ga jij ook halen. Gewoon de stapjes volgen en kiezen wat je graag wilt leren. 

De lessen zijn leerzaam en elke les heeft een super leuk filmpje in het Spaans. De besloten groep is handig. Hierop plaats ik mijn filmpjes, die supersnel verbeterd worden.

Mijn Spaans gaat nu met sprongen vooruit! Wil je ECHT SPAANS LEREN SPREKEN en goede zinnen leren maken dan is deze cursus echt een aanrader.
ervaringen supergoed spaans leren

Petra Visser

Vooral de toegankelijkheid en de eenvoud van Cintha spreken me aan. En het werkt super!

Aangezien ik veel tijd verblijf op Ibiza is er nu écht noodzaak om meer en meer de Spaans te leren spreken. Ik volg de online lessen en doe geregeld een online privéles.ervaringen supergoed spaans leren

Michael Pilarczyk

Ik had al wel eens een cursus geprobeerd., maar daar bleef het bij. Nu doe ik de cursus en ik vind het leuk. Zo had ik op de middelbare school les moeten hebben.

Veelzijdig, leuke lessen, leerzame video's met uitleg, opdrachten en toffe begeleiding via de besloten groep. Cintha, ik gun je heel veel nieuwe leerlingen, want je bent het dubbel en dwars waard. Bedankt! Un beso,

ervaringen supergoed spaans leren
Hanneke Lindenburg
Snel Spaans leren

Leer hoe jij je maximaal kunt profileren in elk Spaans sprekend land. Leuk, snel & makkelijk Spaans spreken en verstaan

Wat kun je verwachten van de cursus voor gevorderden

Spaanse lessen volgen

Lessen zijn in het Spaans

Bij elke les hoort een lesvideo met een Spaans iemand naast mij. Je leert goed het Spaans verstaan en praten

Spaans leren lezen

Lees de tekst en vertalingen

Bij elke les hoort een lesdocument. Je krijgt ook een e-lesboek. Hierin vind je de Spaanse teksten en uitleg en ook vertalingen in het Nederlands
In spanje gaan wonen

Leer alles om in Spanje te wonen

Wat heb je nodig in het dagelijks leven. Of hoe maak jij je vakanties nog mooier. Het is zo geweldig als je Spaans kunt verstaan en moeiteloos kunt praten.
Woordenschat Spaans vergroten

Creëer een enorm woordenschat

De lessen zijn heel uitgebreid. Kies wat je voor nu wilt leren. Je hebt altijd toegang, dus je kunt jouw woordenschat blijven uitbreiden.
Spaanse situaties leren

Verschillende situaties

Wat is belangrijk om te weten, om te herhalen en om makkelijk Spaans te praten. ALLES wat jij nodig hebt vind je in deze leuke lessen.

Gemakkelijk Spaans leren

Stap voor stap leren

Bepaal je eigen tempo. Heerlijk vanuit je eigen stoel. Altijd kun je de lessen bekijken en je vragen stellen op onze cursuswebsite.
Spaanse lesvideo's volgen

Leuke video´s

Ergens in Spanje zijn de leuke lesvideo´s opgenomen. Alles in het Spaans en met altijd een Spaans iemand naast mij.
Spaans audio's luisteren

Audio´s

Leuke Spaanse weetjes. Een mooi luisterverhaal in het Spaans. Naderhand kun je de tekst en de vertaling erbij nemen en oefenen. 
Spaans leren met oefeningen

Oefeningen + antwoord

Bij elke les krijg je een korte oefening. Hierdoor herhaal je het belangrijkste, zodat je het daarna weer beter kunt onthouden. De antwoorden staan altijd in de volgende les. 
ervaringen supergoed spaans leren

Anja Nederpelt

Eindelijk resultaat behaald door cintha

Ik heb al diverse cursussen Spaans gevolgd en tot nu toe zonder al te veel resultaat. Door de lessen bij Cintha gaat het nu eindelijk beter! Het is ongedwongen en makkelijk te volgen.

Bekijk de online leeromgeving

Je ziet het, precies wat je nodig hebt in het Spaanse leven. Makkelijk Spaans praten, een enorme woordenschat opbouwen. Heerlijk relaxed online in jouw tempo. Alles is in het Spaans. Uiteraard met vertalingen en uitleg.

Na de online cursus kun jij het volgende:

Leren Spaans verstaan

Goed Spaans verstaan

Allerlei Spanjaarden zijn aan het woord en je gaat ze goed leren verstaan, want vele Spaanse teksten, vertalingen en oefeningen krijg je erbij.
Leer Spaans spreken

Supergoed Spaans spreken

Nooit meer verdwalen in de Spaanse grammatica. Je gaat makkelijk, maar correct Spaans praten. Moeiteloos Spaanse zinnen maken. Het lukt je altijd.
Spaanse grammatica leren

Ken de Spaanse grammatica

In elke zin zeg je nou eenmaal een Spaans werkwoord, maar je kunt ook makkelijk Spaans praten. Je hebt niet 19 grammaticale tijden nodig. Met 4 simpele kun je prima Spaans praten. Correct, maar makkelijk.
Spaans woordenschat vergroten

Een enorm woordenschat

De lessen zijn zeer uitgebreid, maar kies uit wat voor jou belangrijk is. Je hebt levenslang toegang, dus je kunt stap voor stap alles leren.
Wonen in Spanje

Jij kunt wonen in Spanje

Elke belangrijke situatie komt voor in deze unieke nieuwe lesmethode. Je leert wat je nodig hebt. En je kunt heerlijk integreren met de Spaanse bevolking.

Je zelf kunnen verwoorden in het Spaans

In elke situatie jezelf verwoorden

Wat je ook nodig hebt in het dagelijks leven dat krijg je. Je maakt makkelijke zinnen en je regelt wat je nodig hebt. Geen probleem.

Je krijgt toegang tot deze lessen en alles is het Spaans: Levenslang Toegang en altijd hulp!

TIPS / EXTRA Cadeaus / Podcasts Grammatica / e-lesbook met alle lessen/oefeningen en antwoorden

Les 1: La conversación

Les 2: En la cocina

Les 3: Problemas con el coche

Les 4: Cada dia

Les 5: Las preguntas

Les 6: En el restaurante

Les 7: Hacer las compras

Les 8: La casa

Les 9: El paísaje

Les 10: Los verbos

Les 11: El camping

Les 12: El tiempo

Les 13: El hotel

Les 14: Ir al médico y al veterinario

Les 15: Hablar y hablar

Les 16: El viaje

Les 17: Gramática

Les 18: El ayuntamiento

Les 19: Las frases importantes

Les 20: Un problema

Les 21: Ir al supermercado

Les 22: La familia

Les 23: Amigos y sentimientos

Les 24: Las expresiones

Succes gegarandeerd

Volg de stapjes in de lessen en je leert makkelijk Spaans praten en verstaan. Doe 1 les per week, oefen goed en je praat makkelijk Spaans. Het lukt iedereen, alle leeftijden. Een kwestie van doen. En anders krijg je gewoon je geld terug. Je krijgt tevens levenslang alle updates en vele extraatjes.

 

Tijdelijke Bonus:

Omdat je soms wat 'Basis' Spaans vergeet krijg je van mij de werkwoordenlijst en 500 belangrijkste Spaanse woorden er GRATIS bij. Dit is mooi voor onderweg als je internet hebt. Even kort je Spaanse kennis opfrissen. Mail mij even op info@supergoedspaansleren.nl 
 "Een leuke en doeltreffende manier les"

Ik moet zeggen dat ik nog nooit op zo een leuke en doeltreffende manier les heb gehad.

Ik kijk echt wekelijks naar de super gezellige LIVE lessen uit, en ik merk dat de Spaanse taal mij steeds meer eigen gaat worden. Bedankt, jullie doen het geweldig!

ervaringen supergoed spaans leren

Willy van de Kant

"Op een snelle manier Spaans leren"

LIVE Spaanse lessen, is echt een aanrader voor iedereen die op een snelle manier Spaans wil leren. Je kan live met elkaar communiceren, en je word gelijk verbeterd


ervaringen supergoed spaans leren

Krist Mory

"Lekker thuis Spaans leren"
Lekker thuis Spaans leren met super enthousiaste Cintha. Je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je "medestudenten" een echte aanrader voor jong en oudervaringen supergoed spaans leren
Mirjam
Spaans leren voor gevorderen
€ 237,-
€ 197,-

Goed Spaans leren voor Gevorderden

 • Straks praat je makkelijk Spaans en dit leer je op een leuke manier. Heerlijk Spaans praten met de supervriendelijke Spanjaarden. Het maakt je leven zoveel rijker. En je bent oh zo trots op jezelf!
 • Levenslang toegang, super uitgebreide lessen met alles wat je nodig hebt om in Spanje te wonen. De rest van je leven heb je hier plezier van.
 • Je krijgt de Online Spaanse lessen en over 2 minuten kun je starten met de 1e les. De lessen zijn in het Spaans, maar uiteraard wel met Nederlandse uitleg en vertalingen in bijgaande lesdocumenten.
 • En natuurlijk krijg je ook oefeningen, podcasts, e-book, luisterspellen.
live spaanse les
€ 597-
397,-

10 plekjes: EXTRA Mogelijkheid: LIVE Gevorderden + Online lessen

Je hebt dus een keuze. Alleen de 24 Online lessen en dan ga je in je eigen tempo aan de slag. OF je neemt EXTRA 8 LIVE Lessen erbij, zodat je gegarandeerd in 8 weken echt ALLES weet in het Spaans. En super Spaans praat. Hoe geweldig is dat. Met Spaanse begeleider: Tomás Ruiz García. Alleen maar Spaans spreken oefenen en al je vragen kunnen stellen!


Je kunt gelijk inloggen op de Online lessen van de Gevorderden. EN je krijgt extra 8 LIVE Spaanse lessen als ons Online Klaslokaal start LAATSTE KEER OKTOBER 2024 


Altijd op dinsdag van 19:00 - 19:45 uur.


Maar VOL=VOL - Er is maar plek voor 10 personen! Zo lang deze open staat is er nog een plekje vrij voor je.

Veelgestelde Vragen & Antwoorden

                                   

Gevorderden

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij.

Wanneer kan ik & Waarom moet ik deze cursus nemen?

Je wilt een stap verder met Spaans. En als jij de werkwoorden kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd & voltooid deelwoord en je hebt een goede basis en woordenschat dan kun je meedoen met de Online Gevorderden. Het is namelijk een supergoede oplossing voor je als je makkelijk Spaans wilt gaan praten en goede zinnen wilt maken.

Hoe kan ik betalen en wanneer kan ik starten?

Je klikt op de link (naar de lessen). Je kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden: credit card, ideal, belfius etc. Dit zijn versleutelde betalingen, 100% veilig. Wil je graag een bankoverschrijving doen, mail mij dan via info@supergoedspaansleren.nl Na betaling krijg je binnen 2 minuten een mail met de inlogcode van de cursuswebsite en je kunt gelijk starten met de 1e les. Zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat de inlogcode niet in de spam verdwijnt.

Wat als ik de cursuswebsite niet snap?

Iedereen van ELKE leeftijd, tot wel 84 jaar lukt het. Het is even wennen in het begin, maar ik zeg KLIK gewoon OVERAL op. Je kunt niets kapot maken of kwijt raken. Je ziet vanzelf wat er gebeurd en zo leer je altijd alles. En ik help je uiteraard. Komt altijd 100% goed. Je kunt de cursus doen op je mobiel / tablet / laptop / computer als je maar internet hebt. Hetzelfde geldt voor de LIVE Lessen dan heb je ook alleen bovenstaande nodig. Pen en papier is ook handig, want door te schrijven onthoud je het Spaans ook weer beter.

Hoe lang moet ik leren?

Het is een uitgebreide cursus waar je lang over kunt doen. Je kunt namelijk per keer kiezen wat je graag wilt leren. Er staat zoveel informatie in dat je alles leert om makkelijk Spaans te gaan praten. En om het beter te gaan verstaan.

Hoe krijg ik hulp met deze Spaanse cursus?

Ik help altijd iedereen. Eerst met inloggen, daarom zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat ik je altijd kan bereiken via de mail en daarna help ik je met de vragen over de lessen in de Besloten Groep op onze cursuswebsite. Heb jij heel erg veel persoonlijke vragen dan adviseer ik om even naar ons Online Klaslokaal te gaan om je persoonlijke te helpen. Hier zitten uiteraard kosten aan verbonden. Maar ook dat is weer een investering in jezelf.

Waarom zou ik kiezen voor LIVE Spaanse lessen?

Wil jij gewoon lekker in je eigen tempo aan de gang dan kies je heerlijk voor de Online Gevorderden. Maar als jij LIVE Spaans praten wilt oefenen in ons Online Klaslokaal met de groep neem dan de LIVE Gevorderden. Je kunt vanaf 1 oktober meedoen met het laatste kwartaal. 2x per week krijg je dan een LIVE Spaanse les. Het is erg leuk en motiverend en er worden mega goede resultaten behaald. Echt uniek.