Snel spaans leren

Semi-Gevorderden: Over 30 uur weet je alles en spreek jij Spaans.

Jij krijgt 2 begeleiders, een Nederlandse en een Spaanse = Succes Gegarandeerd

Uniek & Nieuw: Leer snel, op een leuke manier makkelijk Spaans praten

Over 30 uur Spreek jij Makkelijk Spaans

Levenslang toegang en altijd hulp

Spaans leren praten

Makkelijk Spaans

Ik moest meer dan 25 jaar geleden snel Spaans leren, ik wilde aan het werk voordat het toeristenseizoen zou beginnen. Ik gaf mijzelf 4 maanden. Ik ging keihard aan het werk, maar hield het Spaans makkelijk voor mijzelf. En voordat ik het wist sprak ik Spaans en had ik een superleuke baan met allemaal Spanjaarden.

Ik weet nog precies hoe ik mij voelde toen ik GEEN Spaans sprak, maar ik herinner mij nog veel beter toen ik echt Spaans ging praten en dat de mensen mij verstonden. Ik was zo ontzettend blij, ik voelde mij zo trots. En het maakte mijn leven een stuk leuker, omdat ik echt van alles kon vragen en vertellen.Het is zo fijn als je onafhankelijk bent. Heerlijk die vrijheid.

Ik moest het makkelijk Spaans praten voor IEDEREEN mogelijk maken, je hoeft helemaal niet te verdwalen in de grammatica. Je hebt geen 19 tijden nodig. De Spaanse lessen moeten leuk zijn en eenvoudig. En heel belangrijk, wat heb je nodig in het Spaans en wat is absoluut noodzakelijk.

Sinds juni 2015 wonen we, maar nu met het gezin in een klein dorpje in Spanje en elke situatie, waarvan ik dacht, dit is belangrijk, daar MOET ik een Spaanse les van maken.En zo kwam de Semi-Gevorderden tot stand. Je krijgt 2 begeleiders, een Nederlandse en een Spaanse en dat maakt het grote SUCCES. Geheel nieuwe, unieke moderne leuke lesmethode.

Online Spaanse cursus volgen

Spaans leren om makkelijk te spreken en optimaal te verstaan

 • Met deze geheel nieuwe unieke cursus leer je ALLES wat je nodig hebt om in Spanje of Zuid Amerika te wonen, te werken en op vakantie te gaan.

 • Je krijgt levenslang toegang, maar als jij wilt dan kun je in 30 uur Spaans spreken.


 • Een super praktische manier van leren. Niemand heeft een talenknobbel of uren tijd nodig om te investeren. En je leeftijd maakt ook echt niets meer uit.

 • Deze lesmethode is NIEUW en uniek. Ik heb de leuke cursus zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk haalbaar is om op korte termijn heel erg goed met de Spanjaarden te kunnen praten. 


 • Je krijgt 2 begeleiders, een Nederlandse en een Spaanse. En dat maakt het bijzonder en SUCCES GEGARANDEERD
Het programma van Cintha is top. Ik leer met deze cursus veel meer dan elke poging die ik al gedaan heb. De cursus zit heel goed in elkaar. Ik ben er hartstikke blij mee. Toppie👍☀️💃🏻🍷
ervaringen Supergoed Spaans leren
Frans Sarton
Voor mij persoonlijk erg duidelijk! Je leert makkelijke grammatica en de uitspraak in het Spaans. En alles wordt steeds herhaald op een leuke manier.


reacties Supergoed Spaans leren
Reina Schott
De cursus is erg leuk om te doen en ontzettend leerzaam. Cintha is een heerlijke ontspannen juf en de filmpjes zijn gewoon erg prettig en ontspannen en ondertussen super leerzaam. Een echte aanrader!!
review Supergoed Spaans leren
Erna van Eijden 
Spaans communiceren

Leer hoe jij alles kunt regelen in elk Spaans sprekend land. Leuk, snel & makkelijk Spaans praten en verstaan

Wat kun je verwachten met de Semi-Gevorderden

snel Spaans leren

In 30 uur vlot Spaans praten

Nooit verdwalen in de Spaanse grammatica. Met deze nieuwe methode leer je makkelijk Spaans praten. Je maakt moeiteloos correcte Spaanse zinnen. Je krijgt 2 begeleiders, een Nederlandse die jou begrijpt en alles goed uitlegt en een Spaanse voor de super uitspraak.
leer de spaanse grammatica

Creëer een enorme woordenschat

Door de kleine, korte leuke stapjes in de lessen onthoud je heel erg snel het Spaans. Zonder problemen, leeftijd maakt niets uit, geen talenknobbel nodig of veel tijd.

In Spanje leven

Leer alles om in Spanje te leven

Met de Semi-Gevorderden leer je echt ALLES wat je nodig hebt in het Spaanse dagelijkse leven of voor op vakantie. Je regelt alles prima in het Spaans
Korte spaanse lessen

10 minuten per dag

Met 10 minuutjes per dag haal jij je doel gegarandeerd. In 30 uur regel jij ALLES in het dagelijkse leven in Spanje of Zuid Amerika.
online spaanse lessen

Alle lessen zijn online & E-lesbook

Heerlijk vanuit je eigen stoel log je in op onze prachtige cursuswebsite. Alles mooi bij elkaar. Ik help je altijd met je vragen. Levenslang krijg je toegang.
spaanse les documenten

Duidelijke & mooie documenten

De Spaanse teksten, de letterlijke uitspraak, de betekenis en de uitleg. Alles overzichtelijk in een mooi e-lesbook of lesdocument.
makkelijk Spaans leren

Gemakkelijke stappen

Jij gaat nooit meer verdwalen in de Spaanse grammatica. Je gaat namelijk super makkelijk Spaans praten. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk.
levenslang toegang tot portal

Levenslang toegang tot cursus

Altijd, dus 24 uur per dag, krijg je toegang tot je Online lessen. Overal ter wereld kun je inloggen en je Spaanse lessen nog eens doen. En altijd krijg je hulp.
Volg spaanse podcasten

Elke les heeft eigen podcast

Heerlijk voor onderweg, als je internet hebt dan kun je elke les ook luisteren via een audio. Supermakkelijk als je gaat wandelen of in de trein zit of onderweg bent met de auto.

Carla

Ik kan mezelf verstaanbaar maken

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Bekijk de online leeromgeving

In een aantal minuten laat ik zien hoe de Online cursuswebsite werkt. Alles heb je hier mooi bij elkaar. 24 uur per dag kun jij hier de Spaanse lessen volgen en ook altijd je vragen stellen. Heerlijk relaxed lekker vanuit je eigen stoel Snel, Makkelijk en Leuk Spaans leren volgens geheel nieuwe leuke lessen.

Elke Spaanse situatie in de Semi-Gevorderden:

Spaans grammatica lessen

Spaans: De leukste grammatica lessen

Oef grammatica, denk je misschien. Maar weet je, in elke zin zit een werkwoord en die moet uiteraard goed gezegd worden in het Spaans. Het mooie is dat dit leuke lessen zijn, en je NOOIT meer gaat verdwalen in de oh-zo-moeilijke Spaanse grammatica. Je gaat het nu moeiteloos leren praten in een paar weken tijd. Met deze leuke lessen weet jij in 16 weken, 10 minuten per dag ALLES wat je nodig hebt in het dagelijks leven of voor op vakantie.
wonen en werken in Spanje

Spaanse situaties: Wonen en werken 

Letterlijk alles wat je nodig hebt in het dagelijkse Spaanse leven. Boodschappen doen, naar de dokter, bedenk maar wat je nodig hebt en je vindt de bijbehorende Spaanse les. Straks weet jij ALLES wat je nodig hebt. Een enorme woordenschat en met de grammatica erbij spreek jij makkelijk Spaans zonder probleem. Leeftijd maakt niets uit, talenknobbel heeft niemand en tijd tekort heeft ook iedereen. En toch gaat het je lukken in 30 uur. Maar je mag er ook veel langer over doen, want je krijgt levenslang toegang.
Spaans praten op vakantie

Spaanse situaties: Geniet van heerlijk vakantiegevoel

Belangrijke Spaanse woorden en zinnen. Overnachtingen boeken, op het terras zitten, geld pinnen,. Allemaal leuke nieuwe lessen die volledig gebaseerd zijn op wat je nodig hebt op vakantie. Uiteraard leer je gelijk antwoord te geven in het Spaans. Nooit meer hoef jij je ongemakkelijk te voelen. Heerlijk Spaans praten met je Spaanse vrienden en kennissen. Moeiteloos iets regelen in het Spaans. Je kunt het straks allemaal. En met deze unieke nieuwe manier van Spaanse les weet je in 30 uur ALLES of sneller of langzamer. Dat mag je zelf beslissen.

"Een verrijking in mijn Spaanse leven"

Als één van de eerste cursisten van Cintha ben ik eind 2016 gestart met Spaans leren.

Ik ben superblij dat Cintha op mijn pad is gekomen. Mijn leven is hierdoor enorm verrijkt en ik kan ik me goed verstaanbaar maken in Spanje. Ik raad het iedereen aan.

Adiós a todos

Carla 

ervaringen supergoed spaans leren

Carla op den Camp 

"Spaans leren op een begrijpelijke manier"
WIl je Spaans leren op een begrijpelijke manier, in je eigen tempo dan gaat dit zeker lukken met Cintha. Lessen zijn goed opgebouwd, je leert heel goed de tijden, en geen tig tijden door elkaar, zoals bij veel opleidingen wel het geval is!! Er is een duidelijke uitleg en goede structuur. Je leert wat je ook echt dagelijks gebruikt, korte zinnetjes en je gaat Spaans praten. 
ervaringen supergoed spaans leren
Anita Hooijmans
"Een leuke manier om Spaans te leren"

Ik ben nog niet zo lang bezig met de lessen maar kan nu al wel zeggen dat ik het een leuke manier vind om Spaans te leren. 

Heb na een paar lessen al veel geleerd.Zeker een aanrader en als je twijfelt zeg ik je gewoon doen. 

Zo leuk als je straks in Spanje een woordje mee kan praten. Succes met de lessen.

Groetjes, Els (61 jaar)

ervaringen supergoed spaans leren
Els Doevendans

EXTRA 8 weken begeleiding erbij?

LIVE Semi-Gevorderden, de online lessen + 8 LIVE lessen met de groep. Een geweldige stok achter de deur + heel veel extra´s

Online Spaanse lessen volgen

Extra mogelijkheid:
LIVE Spaanse Lessen

Superleuk, je kunt elke week een LIVE Spaanse Les in ons Online klaslokaal erbij nemen. Dit heet de LIVE Semi-Gevorderden en is ALLES in het Spaans leren in 8 weken.

Je leert dan alles van de Semi-Gevorderden in 8 weken met mijn hulp erbij. Deze groep start slechts 2x per jaar  (januari / oktober). Maar VOL=VOL


Hoe werken de LIVE Spaanse Lessen:

 • Je hebt alleen internet nodig;
 • Je oefent zelf in je eigen tijd (10 minuutjes per dag) 2 lessen;
 • Je krijgt EXTRA persoonlijke hulp van mij en tips in de besloten groep;
 • Op maandagavond van 19:00 - 19:45 uur LIVE les, daarvan krijg je ook een opname;
 • Tijdens de LIVE Les oefenen we de lessen, Spaans praten en kun je vragen stellen:
 • 8 weken begeleiding, inclusief extra lesmateriaal;
 • Gegarandeerd in 8 weken tijd regel je ALLES in het Spaans.

  dan is de LIVE Semi-Gevorderden de juiste keuze voor jou. Begin over 2 minuten met de Online lessen en als de LIVE Lessen starten dan doe je gelijk mee in ons Online Klaslokaal.

Een mooie stok achter de deur en de garantie dat je straks in 8 weken alles weet om heerlijk in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. Maar, omdat we genoeg aandacht willen voor iedereen geldt VOL=VOL

Na de cursus kun jij het volgende

Communiceren in het Spaans

Jij regelt alles in het Spaans

Je weet alles, elke situatie uit het dagelijks leven in Spanje kun je aan. 
Spaans grammatica

Ken de grammatica

Je weet precies wat je nodig hebt om makkelijk Spaans te praten
correcte spaanse uitspraak leren

Correct Spaans praten

Zonder problemen zeg jij de Spaanse zin die jij wilt en regel jij van alles op een correcte wijze.
Spaanse voorzetels en bijwoorden leren

voorzetels, bijwoorden....

Alles wat je nodig hebt om Spaans te praten weet je straks zonder moeite. Door de kleine simpele leuke stapjes onthoud je het super snel.

Spaans woordenschat vergroten

Groot Spaans woordenschat

Echt die is enorm, normaal gesproken doen mensen hier jaren over. Met deze mooie, nieuwe leuke Spaanse lessen gaat het veel makkelijker om alles te onthouden.
Spaanse gebaren en uitdrukkingen leren

Spaanse gebaren & uitdrukkingen

Het is leuk om lekker te praten met de vriendelijke Spanjaarden. Leuk dat je straks ook hun uitdrukkingen en gebaren kunt begrijpen. 

Succes gegarandeerd

Volg de simpele stapjes in de lessen en je leert alles wat je nodig hebt in het Spaans in 30 uur. Doe 2 lessen per week. Het lukt iedereen, alle leeftijden, het is een kwestie van doen. En anders krijg je gewoon je geld terug. Doe je de LIVE lessen dan krijg je deze garantie in 16 weken, zolang de cursus duurt. Je krijgt tevens levenslang alle updates en vele extraatjes.

Tijdelijke Bonus:

Je hebt de Semi-Gevorderden nodig om ALLES te weten wat jij nodig hebt in het Spaanse leven.  En als je vandaag begint krijg je EXTRA GRATIS  de super 50+ werkwoordenlijst en de 500 belangrijkste Spaanse woorden. Mail mij op info@supergoedspaansleren.nl en ik voeg de werkwoordenlijst handmatig toe aan je account.
"Snel en ontspannen Spaans leren"

Binnen zeer korte tijd kun jij je je volledig redden in het Spaans. De ontspannen video's geven je plezier om ervoor te gaan De kracht zit in de herhaling !! En dat weet Cintha goed te brengen op een leuke manier. Zeker de moeite waard! Gracias Cintha.

ervaringen supergoed spaans leren
Rachel van Riet
"Gemakkelijk in je eigen tijd te doen"
.In je eigen tijd makkelijk studeren met handige lessen, filmpjes en schema’s, ik houd ervan! Een aanrader voor iedereen
ervaringen supergoed spaans leren
Carla Groot 
"In een korte periode Spaans leren praten"
Superleuk om op een gemakkelijke manier het Spaans onder de knie te krijgen En geen ellenlange les. Je kunt het op je eigen tempo doen. Ik zou zeggen ga ervoor en je spreekt in een korte tijd een mondje Spaans Heel goed Cintha deze cursus
ervaringen supergoed spaans leren
Loeki Lensen
spaans-leren-semi-gevorderden

Online Semi-Gevorderden

ALLES wat je nodig hebt

Makkelijk Spaans praten en nooit verdwalen in de grammatica. 

Altijd hulp via de cursus

Via de cursuswebsite kun je jouw vraag stellen. Je oefeningen plaatsen en Spaans praten als je wilt.
volg de makkelijke stapjes om spaans te leren

In 30 uur weet jij ALLES

10 minuutjes per dag volg je de makkelijke stapjes en succes gegarandeerd voor alle leeftijden. 

Levenslang toegang

Levenslang krijg jij toegang tot de lessen. Dit is erg uniek.

Elke Spaanse situatie

Je leert niets wat je niet nodig hebt. Elke situatie, in totaal 49 lessen vind je in mijn cursus. En je gaat vooral heel erg makkelijk Spaans praten.

Geen extra kosten

49 lesvideo´s / lesdocumenten / oefeningen / toetsen / luisterspellen / audio´s / e-book / examen + certificaat je krijgt het ALLEMAAL

€ 267,- voor ALLES
Live spaanse lessen volgen

€ 572

€ 497,-

EXTRA Mogelijkheid: LIVE Semi-Gevorderden + Online lessen

Je hebt dus een keuze. Alleen de Online lessen en dan ga je in je eigen tempo aan de slag. OF je neemt EXTRA 8  LIVE Lessen erbij, zodat je gegarandeerd in 8 weken echt ALLES weet in het Spaans wat jij nodig hebt in het dagelijks leven of voor op vakantie. Hoe geweldig is dat.


Je kunt gelijk inloggen op de Online lessen van de Semi-Gevorderden om snel en makkelijk Spaans te leren. EN je krijgt extra 8 LIVE Spaanse lessen als ons Online Klaslokaal start in januari of oktober. Altijd op maandagavond van 19:00 - 19:45 uur.


 Maar VOL=VOL

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

                                                    

Semi-Gevorderden

Ik heb al eens een poging gedaan om Spaans te leren.

Ik hoor echt ontzettend vaak dat mensen eerder een poging deden en afhaakte op de grammatica en het huiswerk. Ik houd het echt eenvoudig. Ik heb kleine stapjes gemaakt waarmee je de benodigde woordenschat en grammatica heel snel opbouwt. En ik laat je niet verdwalen in die hele ingewikkelde Spaanse grammatica, heel veel heb je namelijk niet nodig om makkelijk maar correct Spaans praten. En je leert echt wat je nodig hebt in het Spaanse leven of voor op vakantie.

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij.

Wanneer & Waarom moet ik deze cursus nemen?

Als jij de werkwoorden kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd dan kun je meedoen met de onderdelen van de Semi-Gevorderden. Het is namelijk de enige oplossing voor je als je gewoon makkelijk Spaans wilt praten. En het liefst over een paar weken al. Dus als jij plannen hebt om in Spanje te gaan wonen, werken of op vakantie te gaan dan ben je hier op de enige unieke plek waarmee je dat gaat lukken in 16 weken als je wilt. Jij leert ALLES wat je nodig hebt.

Hoe kan ik betalen en wanneer kan ik starten?

Je klikt op de link (naar de lessen). Je kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden: credit card, ideal, belfius etc. Dit zijn versleutelde betalingen, 100% veilig. Wil je graag een bankoverschrijving doen, mail mij dan via info@supergoedspaansleren.nl Na betaling krijg je binnen 2 minuten een mail met de inlogcode van de cursuswebsite en je kunt gelijk starten met de 1e les. Zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat de inlogcode niet in de spam verdwijnt.

Wat als ik de cursuswebsite niet snap?

Iedereen van ELKE leeftijd, tot wel 84 jaar lukt het. Het is even wennen in het begin, maar ik zeg KLIK gewoon OVERAL op. Je kunt niets kapot maken of kwijt raken. Je ziet vanzelf wat er gebeurd en zo leer je altijd alles. En ik help je uiteraard. Komt altijd 100% goed. Je kunt de cursus doen op je mobiel / tablet / laptop / computer als je maar internet hebt. Hetzelfde geldt voor de LIVE Lessen dan heb je ook alleen bovenstaande nodig. Pen en papier is ook handig, want door te schrijven onthoud je het Spaans ook weer beter.

Wat heb ik absoluut nodig qua cursus?

Als jij de werkwoord al kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd en je wilt graag ALLES weten om makkelijk Spaans te gaan praten en om elke situatie aan te kunnen in het Spaans dan heb je de drie onderdelen van de Semi-Gevorderden nodig. Elke situatie die ik namelijk tegenkwam in de Spaanse praktijk en waarvan ik dacht, daar MOET ik een les van maken ga jij vinden in deze lessen. Je hoeft verder geen boeken aan te schaffen. Eventueel neem je de werkwoordenlijst erbij, maar dat hoeft niet. Dat is een mooi hulpmiddeltje voor erbij. Je kunt ook met 1 onderdeel starten, maar kies dan Grammatica, want dat is de basis om goede Spaanse zinnen te gaan maken op een makkelijke manier. Deze 3 onderdelen staan bij elke andere cursus voor bijna 2 jaar leren.

Hoe lang moet ik leren?

Het is geen leren. Het is een kwestie van de kleine stapjes volgen. Als jij dat doet dan heb jij in korte tijd een enorme Spaanse woordenschat opgebouwd en spreek jij MAKKELIJK Spaans. Doe jij dit 10 minuutjes per dag dan heb jij in 16 weken gegarandeerd de drie onderdelen geleerd. Bij elke andere cursus zou je hier bijna twee jaar over doen.

Wat als ik NIET kies voor deze cursus?

Mocht je graag makkelijk Spaans willen leren praten en je kiest voor zelf aan de slag gaan, dan gaat het je NIET lukken. Natuurlijk leer je wat Spaanse woordjes en teveel grammatica. Maar uiteindelijk gaat dit je heel veel tijd kosten, wat zonde is. En je gaat het Spaans niet snappen, want je krijgt geen duidelijke uitleg vanuit Nederlands oogpunt. Een Spanjaard of Engelse snapt namelijk niks van de Nederlandse taal en hoe wij naar het Spaans kijken. En je gaat de grammatica verkeerd of heel uitgebreid toepassen, waardoor je NOOIT makkelijk Spaans gaat praten. Je mag natuurlijk altijd alles zelf bepalen. Maar als je graag Snel en Makkelijk Spaans wilt gaan praten dan ben je hier op de enige juiste plek. En de beste investering is die in JEZELF, want daar heb je de rest van je leven plezier van. En je bespaart jezelf erg veel tijd. Met mijn lessen hoef je namelijk alleen maar de kleine stapjes die perfect op elkaar zijn afgestemd te volgen en in 16 weken weet jij ALLES wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. En je kunt ALTIJD de lessen blijven terugkijken.

Wat is Snel en Makkelijk Spaans leren?

De snelheid zit ´m in het volgen van de kleine stapjes. Mensen kunnen zich over het algemeen niet zo lang concentreren. Dus mijn stapjes zijn klein, maar het is veel herhaling die je niet door hebt, maar waardoor je het snel onthoudt. Het makkelijk zit ´m in het feit dat ik je niet laat verdwalen in de super ingewikkelde Spaanse grammatica. Uiteraard heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken. Het grote verschil vindt je echter bij de Semi-Gevorderden, want ik leer je makkelijk Spaans praten. Je hebt namelijk geen 19 grammaticale tijden nodig om een gesprek te voeren in het Spaans. Het kan ook met slechts 4 super makkelijke tijden. Succes gegarandeerd.

Hoe krijg ik hulp met deze Spaanse cursus?

Ik help altijd iedereen. Eerst met inloggen, daarom zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat ik je altijd kan bereiken via de mail en daarna help ik je met de vragen over de lessen in de Besloten Groep op onze cursuswebsite. Heb jij heel erg veel persoonlijke vragen dan adviseer ik om even naar ons Online Klaslokaal te gaan om je persoonlijke te helpen. Hier zitten uiteraard kosten aan verbonden. Maar ook dat is weer een investering in jezelf.

Waarom zou ik kiezen voor LIVE Spaanse lessen?

Wil jij gewoon lekker in je eigen tempo aan de gang dan kies je heerlijk voor de drie Semi-Gevorderden onderdelen. Maar als jij weet dat je een stok achter de deur nodig hebt en je wilt persoonlijke hulp en elke dag extra tips om de cursus af te maken in 16 weken dan is LIVE Semi-Gevorderden absoluut de allerbeste keuze. Je krijgt dezelfde online lessen als de Online Semi-Gevorderden. Alleen weet je dat je gegarandeerd de cursus af gaat maken in 16 weken met de hele groep. Dit doen we 2x per jaar. Er start een groep in januari en in september. Het is erg leuk en motiverend en er worden mega goede resultaten behaald. Echt uniek.