Pak DE kans om deze Winter Spaans te spreken
UNIEKE enige kans aanbieding geldig tot:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Gratis Spaanse Les: Zondag 6 november 2022

Gelijk starten en Spreek Spaans deze Winter

De enige unieke manier om binnenkort
makkelijk Spaans te praten

Online Super Spaanse Lespakket

De enige unieke mogelijkheid om echt Spaans te gaan praten

€ 664,-
€ 445,-
Snel, Makkelijk & Leuk Spaans Leren + 8 bonussen + 1 privéles

Online Beginners

De lessen voor een steengoede basis in 16 weken of sneller

€ 307,-
€ 187,- + Tapascursus
31 Leuke lessen om Snel & Makkelijk Spaans te Leren

Online Semi-Gevorderden

Makkelijk Spaans praten in 16 weken of sneller

€ 339
€ 257,- + Tapascursus
Nooit meer verdwalen in grammatica en ALLES kunnen regelen in het Spaans in 48 lessen

Super Spaanse Lespakket met levenslang toegang

Super Spaanse Lespakket - 

8 bonussen


Jij krijgt alles in 1 - Super Spaanse Lespakket. Hiermee ga jij DIT jaar Spaans praten. Heel makkelijk en snel. Op een leuke manier. De Beginners + Semi-Gevorderden. 

Jij krijgt dus ALLES wat je nodig hebt om ALLES te regelen in het Spaans. 


Je hebt geen talenknobbel of superveel tijd nodig. Het gaat je dit jaar lukken. Inclusief 8 bonussen, zelfs een Gratis Privéles erbij. In 10 minuten per dag weet je in 60 uur ALLES of veel sneller aan jou de keuze.


Levenslang toegang en altijd hulp. 


Un beso Cintha 

Elke belangrijke Spaanse les in het 

Super Spaanse Lespakket

36.497+
Alle leeftijden, van 

10 - 84 jaar lukt het zonder talenknobbel

2240

10 minuutjes per dag en je haalt je doel om Spaans te praten in 32 weken

0,00

Nooit meer verdwalen in de Spaanse grammatica, want het kan ook makkelijk

288

Je volgt de korte, leuke stapjes en succes gegarandeerd

Wilde graag Spaans leren en toen ik deze cursus van Cintha tegen kwam sprak het me gelijk aan. De manier van les geven en de video’s erbij zijn erg leerzaam. Wat ik al geleerd heb in de afgelopen 11 weken vind ik geweldig. Nooit gedacht zo snel al zoveel woorden en zinnen te kennen. Het is een echte aanrader en Cintha is een lieve en behulpzame juf.

Ria Oosterveer

Spaans praten kan ook makkelijk

Meer dan 25 jaar geleden wilde ik wonen en werken op Mallorca, maar ik sprak geen Spaans. Ik vond dat dus echt heel erg. Ik ging keihard aan het werk en in 16 weken leerde ik Spaans. Onbewust plaatste ik mijn kinderen iets meer dan 6 jaar geleden in dezelfde situatie. Ze spraken geen woord Spaans. En dat moest gauw veranderen.


Toen ik Spaanse kinderen Engelse les ging geven dacht ik, dit is pure onzin. Er wordt grammatica in die kinderen gestampt, terwijl ze niet eens één fatsoenlijke zin in het Engels kunnen zeggen. Als ik Spaanse lessen ga maken dan leer ik iedereen wat je nodig hebt in het Spaans, grammatica houd ik eenvoudig, zodat je zo snel mogelijk Spaans gaat praten. En ook over die angst help ik je heen.

Dus door kleine korte stapjes te maken met een goede en vooral leuke Spaanse les erbij, leer ik alle leeftijden Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans. Dat is toch geweldig. Ik gun het iedereen om die prachtige Spaanse wereld te openen voor zichzelf. Je word er zo blij van.


En hoe fijn is het als je niet meer met je mond vol tanden staat en je vragen kunt stellen en je navraag kunt doen bij de Spanjaarden. Op die manier word je nooit meer opgelicht en ga je zelfstandig in het Spaanse leven staan en maak je geweldige vrienden, omdat je de taal spreekt.


Un beso Cintha 

Inhoud Super Spaanse Lespakket

online-beginners

Beginners - Beleef het Spaanse Leven

Het 1e onderdeel van het Super Spaanse Lespakket is de Beginners Beleef het Spaanse Leven. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen, maar als jij wilt dan leer je in 30 uur of sneller of langzamer van alles regelen in het Spaans. 

Stap voor stap neem ik je mee, en in een recordtempo leer jij jouw benodigde woordenschat. Je gaat niet verdwalen in de grammatica, je hebt geen talenknobbel nodig. Het lukt iedereen, alle leeftijden als je de makkelijke korte stapjes volgt.

spaans-leren-semi-gevorderden

Alles met de Semi-Gevorderden

 • Het 2e onderdeel van het Super Spaanse Lespakket is de Semi-Gevorderden. Uiteraard ook levenslang toegang, maar als jij wilt dan leer je deze 30 uur
 • Aan het eind weet jij werkelijk ALLES wat je in de Spaanse praktijk nodig hebt. Je kunt iedereen correct te woord staan en ik leer je op een makkelijk manier Spaans praten.
 • Je gaat niet verdwalen in de Spaanse grammatica. Ook hier gewoon de leuke, korte, makkelijke stappen volgen en jouw Succes is gegarandeerd.
 • Dit jaar spreek jij Spaans en regel jij werkelijk alles wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk.

8 Bonussen twv 200 euro

Jij krijgt EXTRA ALLE hulpmiddelen die je nodig hebt om Snel & Makkelijk Spaans te gaan praten:

 • 50+ Belangrijkste werkwoorden die je nodig hebt.
 • EXTRA: Podcast met de uitspraak van de 50+ werkwoorden
 • Bonuslijst met 500 belangrijkste Spaanse woorden
 • 80+ Podcasts (audio´s) Un Minuto Español
 • Minicursus: Red jezelf in het Spaans in 5 dagen
 • Spaanse e-lesbook, verzamelbundel Beginners en Semi-Gevorderden 
 • 72 Podcasts (audio´s) van elke online Spaanse les
 • Online Privéles, oefenen, vragen stellen, in te wisselen wanneer het jou uitkomt
 • Uiteraard levenslang toegang en altijd hulp in de groep.
 • LAATSTE KANS voor deze prijs. Deze AANBIEDING komt NOOIT MEER TERUG

Binnenkort spreek jij Spaans, daar heb je de rest van je leven plezier van

Want er komt een dag dat je denkt, ik zou zo graag Spaans spreken. Dat gebeurt namelijk vrijwel iedereen.

Ik weet precies wat jij nodig hebt en hoe ik het zo makkelijk mogelijk houd voor iedereen. Waardoor SUCCES gegarandeerd is. Daarbij moet een cursus leuk zijn, want anders gaat het je niet lukken.

En dat heb ik voor je gemaakt, jij spreekt binnenkort Spaans, jij regelt alles wat je nodig hebt in het Spaans. Jij geniet heerlijk van het Spaanse leven of van de vakantie. En jij maakt die geweldige Spaanse wereld open voor jezelf. Die is toch zo mooi, echt op en top genieten. 


Prachtige investering in jezelf, in een korte tijd leer jij makkelijk en op een leuke manier Spaans. En je houdt levenslang toegang en altijd mijn hulp. Dit is de toegang naar het Super Spaanse lespakket. Met de 8 bonussen en de Online Beginners en de Online Semi-Gevorderden.

Wat vinden mijn cursisten van het Super Spaanse Lespakket

Rita Droste-Heijm

Wat een leuke cursus Spaans!

Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt.

Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Myriam

Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud

Lineke

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam. 


Leuk is ook dat er meer verteld wordt over Spanje en de omgeving. Absoluut een pluspunt is, dat je de cursus kunt blijven bekijken en de lessen kunt blijven herhalen. Super Cintha ga zo door. Beso Lineke

Succes gegarandeerd

Als je de stapjes volgt dan leer je Snel, Makkelijk Spaans praten. Het lukt iedereen van 10 t/m 84 jaar. Dus jou lukt het ook. Het is een kwestie van doen en een prachtige investering in jezelf, want de rest van je leven heb jij hier plezier van. We hanteren gewoon de wettelijke regels.