Muy bien, jij regelt straks alles in het Spaans en je bent supertrots!

Éénmalige speciale aanbieding

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik wil graag Spaans leren, alle voordelen op een rijtje


Waarom haakt 90% van de mensen af bij het Spaans leren, maar waarom jij het wel makkelijk leert

Wat is er anders aan deze Spaanse cursus:

Je verdwaalt nooit in de Spaanse grammatica

Ouderwetse lesmethodes zijn dol op grammatica. Ze dompelen je daar graag in onder en laten je vreselijk verdwalen en twijfelen. Zo erg dat je niet eens relaxed een antwoord kan geven in het Spaans. Daarom doe ik dit niet, je hebt een paar makkelijke tijden nodig in het begin om makkelijk Spaans te praten en die krijg je van mij.

Niet nadenken, gewoon de simpele leuke stapjes volgen

Je logt in op de cursuswebsite en je volgt gewoon de makkelijke stapjes. Je kijkt de grappige lesvideo met een Spaans iemand naast mij. Je kijkt naar het lesdocument met de uitspraak erbij. Je doet de oefening. Je kijkt m na. Je luistert eens naar de bijbehorende podcast. Je schrijft iets op. Je krijgt een herhaal les en hierdoor onthoud IEDEREEN het. Je leeftijd, dyslexie, geen talenknobbel het maakt allemaal niets uit. Succes gegarandeerd.

Geen reistijd en geen extra kosten

In het Super Spaanse lespakket zit ALLES wat je nodig hebt. Alle hulpmiddelen en alle Spaanse situaties in de vorm van een leuke les. Je kunt 24 uur per dag inloggen, lekker vanuit je luie stoel.

Geen deadline, maar levenslang toegang

Altijd kun je even terugkijken bij je lessen. En altijd kun je even een vraag stellen in de besloten groep. 

In 32 weken of sneller leer jij ALLES dit staat gelijk aan 3 jaar via een andere cursus

Door de leuke, korte, makkelijke stapjes onthoud je supersnel je Spaanse woordenschat en leer je makkelijke Spaanse zinnen maken in 4 makkelijke tijden. Dus niet de 19 grammaticale tijden die je krijgt via elke andere lesmethode. Je leert wat je nodig hebt en daarom heb je geen 3 jaar nodig. Een betere tijdsbesparing vind je niet

Helaas met alles gratis opzoeken leer je geen Spaans praten

Superleuk hoor Duolingo, gratis apps, YouTube filmpjes, maar je leert er geen Spaans mee praten. Als je de Beginners + Semi-Gevorderden hebt dan hoef je alleen maar de stapjes te volgen om ALLES te kunnen zeggen in het Spaans. Je bent in 32 weken klaar of sneller. Hoe cool is het dat ALLES wat je nodig hebt in op elkaar volgende stapjes is opgebouwd. Alleen maar de lesjes volgen, die niet saai en lang zijn, want bij een saaie cursus haak je af en ook kunnen de meeste mensen zich niet lang concentreren, vandaar korte makkelijke stapjes van hooguit 10 minuten. Succes gegarandeerd. 

Sí, ik spreek over 16 weken Spaans

Lessen online bereikbaar

In je eigen tijd kun je 24 uur per dag de Online Spaanse Lessen doen. En je krijgt levenslang toegang en alle updates.

Geschikt voor wie:

Deze cursus is voor Beginners. Voor alle leeftijden is het leuk om Spaans te leren of te oefenen. 

Lesvideo´s, teksten, oefeningetjes, spelletjes

In elke lesvideo  staat naast mij een Spaans iemand. En ik leg het goed uit in het Nederlands. Alles krijg je wat je nodig hebt. Volg de simpele stapjes

Heel veel Gratis extra´s

Soms ga ik LIVE of ik geef een LIVE Spaanse Les of je krijgt een extra Gratis lesje over de Spaanse taal.

Leuke & korte herhalingen

Mijn sleutel tot succes. Kleine korte leuke simpele stapjes, waardoor alle leeftijden gegarandeerd Spaans gaan praten.

Persoonlijke begeleiding

In januari en september starten de groepslessen in ons Online Klaslokaal. Wil je graag 11 of 16 weken begeleiding, mail voor meer informatie naar info@supergoedspaansleren.nl

Opzet door Cintha, Geboren in Nederland & wonend in Spanje

Naast mij in de Spaanse cursussen staat altijd een Spaans persoon. Je hoort de geweldige Spaanse woorden en zinnen en ik ben erbij om te vertalen en om jou een super goede uitleg te geven. Alle veelvoorkomende Spaanse situaties komen voorbij en ik laat jou nooit verdwalen in de Spaanse grammatica. Ik weet tenslotte wat nou zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen en ik snap als geen ander wat jij nodig hebt van de Spaanse taal.


Op een leuke manier leren alle leeftijden Snel & Makkelijk Spaans. Geen tijd, dyslexie, leeftijd maakt allemaal niets uit. Het is gewoon een kwestie van simpelweg doen en de leuke makkelijke stapjes volgen.
Wat als ik geen gebruik maak van deze aanbieding?


Supergoed Spaans Leren: Makkelijk, Snel en Leuk

Wat zeggen mijn cursisten:

"Wat een leuke cursus Spaans!"

Wat een leuke cursus Spaans! Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt. Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Rita Droste-Heijm

"Lekker thuis Spaans leren "
Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud


Myriam

"Cintha brengt de lessen heel enthousiast"

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam.

Lineke

Pak deze unieke en éénmalige kans
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wil je graag over 16 weken Spaans praten?

  • En dat is dus absoluut geen probleem, wel alleen de tegenwoordige tijd met de Beginners en het is ook geen wondermiddel. Het is een simpele slimme en hele makkelijke manier om snel Spaans te leren.
  • Je bent hier bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om in een korte tijd al van alles te kunnen regelen in het Spaans. En erg belangrijk, ik zal je nooit laten verdwalen in de grammatica.
  • In 16 weken kun je zelf met de Online Beginners aan de slag. Hierna kun jij al  heel veel regelen wat je nodig hebt in het Spaanse leven. 
  • En je krijgt altijd hulp via de cursuswebsite (geen Facebook nodig), maar ook levenslang toegang. Je leert absoluut gegarandeerd Snel en Makkelijk Spaans.
  • Verder kijken mag hoor, maar met alles gratis bij elkaar zoeken leer je niet Spaans praten en maak jij het voor jezelf erg moeilijk qua grammatica.
  • Is jouw tijd belangrijk dan krijg je nu de kans om in 16 weken van alles te leren, waar elke andere cursus minimaal 1,5 jaar over doet. En ik verzeker je dat elke andere cursus jou laat verdwalen in de moeilijke Spaanse grammatica. Makkelijke keuze toch?


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl

Inhoud Beginners:

Elke Online Spaanse les bestaat uit kleine simpele stapjes waardoor jij het snel onthoudt:

1. Korte Lesvideo met een Spaans iemand naast mij 2. Duidelijk Lesdocument met de uitspraak erbij 3. Podcast van elke les 4. Korte Oefeningen 5. Antwoorden 6. Luisterspelletjes 7. Toetsen 8. afsluiten met een examen en certificaat.
Per les heb je slechts een half uurtje nodig, want lang concentreren is vrij moeilijk. En de lessen zijn leuk, want als het niet leuk is dan haak je af. 

Online Beginners cursus

31 lessen over elke Spaanse situatie die je nodig hebt, je bouwt een enorme Spaanse woordenschat op en je leert alle werkwoorden in de tegenwoordige tijd. Want zelf goede Spaanse zinnen maken dat is de bedoeling.

Bonussen

 80+ Podcasts / Minicursus /

De allerbeste keuze voor jouw Spaanse cursus met hulp en levenslang toegang

Pak deze kans, want je wilt over een aantal weken Spaans praten en deze aanbieding komt NOOIT meer terug helaas. 

Voor jou de kans om Spaans te spreken in 16 weken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Niet goed geld terug

Al duizenden superblije cursisten gingen jou voor, en dat is voor mij belangrijk dat iedereen tevreden is. Want dit is de enige unieke kans voor jou om snel en makkelijk Spaans te leren.

Wat als ik geen gebruik maak
van deze aanbieding?

Baal je ook als je weer niet kunt antwoorden in het Spaans? 

Dan ben je in Spanje en je wilt een kletspraatje maken, boodschappen doen, je bent de weg kwijt of je moet naar de dokter. Je wilt toch graag moeiteloos alles zelf regelen. Je hebt toch geen zin in een tolk. Je wilt die vrijheid, je wilt contact met die lieve Spanjaarden, je wilt gewoon zelfstandig zijn. Ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je nodig hebt. Waarom zou je twijfelen?

Maar, heb je ooit eens een taal geleerd? Dan weet je....

Als je weer kiest voor zo´n ouderwetse methode dan WEET je dat je er jaren voor uit kunt trekken. En dat ze jou heel veel grammatica gaan leren. Dat je een saaie cursus tegemoet gaat met waarschijnlijk veel huiswerk. Saai, stom en tijdrovend. 

100% garantie dat je de cursus niet af gaat maken

Misschien is 100% overdreven, maar je wilt niet weten hoeveel mails ik gekregen heb in de afgelopen 4 jaar van mensen die zijn afgehaakt op een andere taalcursus. Of dat ze geen goede begeleiding hadden. Of dat ze niet begrepen werden door de leraar. Of dat ze jaren doen over iets wat je ook snel kunt leren.

Onderdompeling in grammatica

Zo niet cool, de lesmethodes die lekker uitgebreid hameren op de grammatica. Natuurlijk heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken, maar al die grammaticale tijden die ze in je hoofd proberen te stampen dat is absoluut ONZIN.

Neem nooit een Spaanse leraar / lerares

Wel als je gevorderd bent dan is het absoluut de allerbeste keuze. Maar niet om de taal te leren in het begin. Ik als Nederlandse snap precies wat nou zo moeilijk is voor ons en ik kan het je dan ook goed uitleggen. En in mijn lesvideo´s staat altijd een Spaans iemand naast mij. 

Keuze lijkt mij makkelijk toch? De enige unieke manier om Snel en Makkelijk Spaans te leren

Wil je echt Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans leren dan ben je hier op de enige juiste plek. Duizenden mensen gingen je al voor. En je wilt niet weten hoe blij zij zijn met deze eenvoudige, gezellige en online methode. Met levenslang toegang en altijd hulp en heel veel extra´s. Wat je leert in 32 weken met mijn unieke lessen dat kost je bij elke andere cursus minimaal 3 jaar

Voor jou de kans om Spaans te spreken in 16 weken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden