NIEUW - Jij bespaart TIJD, VEEL GELD, PROBLEMEN met deze Spaanse lessen: Wonen in Spanje

Meer informatie

UNIEKE lessen om alles zelf te regelen in het Spaans

Dit bespaart je heel veel tijd, geld en moeilijkheden

NIEUW! Deze Spaanse lessen gaan jou enorm helpen met je Spaans en door de vele TIPS ook heel veel tijd en geld besparen. Echt geweldig zoals je alles compleet krijgt aangeboden. Wij weten namelijk supergoed hoe lastig het kan zijn in Spanje om bepaalde zaken te regelen.
Deze Spaanse lessen zijn NIEUW en volop in de maak. Momenteel krijg je 1 les per week. Als alle lessen klaar zijn dan krijg je gelijk toegang tot ALLES. En heb je een mooi overzicht van alle Spaanse situaties waarin jij je gaat bevinden en kun je altijd de les erbij pakken die je nodig hebt. Heb je nog een verzoek, mail deze gauw naar info@supergoedspaansleren.nl 

 • TIJDELIJK 70% KORTING voor 197 euro  te krijgen. Straks gaat deze prijs naar de 497 euro. De waarde is namelijk ongekend. Als je les 11 toepast, dan heb je het geld van deze cursus al terugverdiend. De hulp van ons, de lessen, de tips, de problemen die je gaat voorkomen. Dit gaat je honderden euros opleveren.
   Dit zijn de 25 lessen van deze UNIEKE Spaanse lessen over wonen in Spanje. Hier ga je heel blij van worden, want dit bespaart je een hele hoop tijd, geld en problemen. EN er komt een EXTRA Masterclass voor ALLE deelnemers aan deze cursus om vragen te stellen.

Je krijgt minimaal 25 Online lessen met Levenslang toegang en SUCCES GEGARANDEERD - Alleen maar de simpele stapjes volgen. Je leert dus alles over Spanje, de Spanjaarden en hoe je het zegt in het Spaans, met Nederlandse uitleg.Uiteraard makkelijke, eenvoudige stapjes per les: Lesvideo kijken, lesdocument lezen, oefening doen, oefening nakijken.


Deze lessen zijn een supermooie aanvulling op de Online Beginners en de Online Semi-Gevorderden OF als je redelijk Spaans spreekt: Wil je ALLES? (Super Spaanse Lespakket + WONEN, scroll even naar beneden)

EXTRA TIPS: Checklist Emigreren naar Spanje

Les 1: Regio verdeling Les 2: Naam spellenLes 3: Goede adressen vragen aan SpanjaardenLes 4: Gestor / accountant regelenLes 5: NIE nummer regelenLes 6: El ayuntamiento - het gemeentehuisLes 7: Seguridad social - ziektekostenverzekering regelen + ziekenhuizenLes 8: Electriciteit en water regelenLes 9:  Gas regelenLes 10: Spaans telefoonnummer aanvragenLes 11: Bouwmarkt en aannemers en mentaliteitLes 12: Bankrekeningnummer openen Les 13: De makelaar / verhuurderLes 14: Bestaand of nieuwbouw huis of appartement huren / kopenLes 15: Vergunningen regelenLes 16: Notaris en kadaster  Les 17: Los contratos - de contracten Les 18: Verzekeringen regelen (auto, huis, persoonlijk etc.)Les 19: Doorvragen in het Spaans en jezelf verdedigenLes 20: Vuilnis en grof afval kwijt rakenLes 21: Emails en contactenLes 22: De kroeg en kantoorLes 23: La siesta en andere gewoontenLes 24: Feestdagen en SpanjaardenLes 25:Tandarts en dokter regelen

Les 26: ITV (autokeuring + autogarages)

Er komt OOK een EXTRA Masterclass voor ALLE deelnemers van deze cursus. Geweldig om je vragen te stellen, contacten te leggen. Echt UNIEK.
 Start over 2 minuten met de 1e les, levenslang toegang, altijd hulp en MOMENTEEL elke week 1 les. Zo gauw alles klaar is, zijn altijd ALLE lessen beschikbaar. Dus heb je nog een verzoek, dien deze gauw in via info@supergoedspaansleren.nl


TIJDELIJK de Spaanse lessen: Wonen in Spanje voor 197 euro. Dit is een aanbieding met 70% korting die heel tijdelijk beschikbaar is. Dus pak je kans zou ik zeggenKLIK HIER

Wil je graag je eigen tempo behalen, dag en nacht Spaans leren. Wanneer het jou uitkomt. En nooit meer een moeilijke, onmogelijke manier om iets niet te kunnen regelen in het Spaans. Pak dan deze UNIEKE lesmethode en regel alles in Spanje en bespaar jezelf een hele hoop geld.

In 25 lessen regel jij alles

Door het volgen van de leuke makkelijke stapjes bouw je gegarandeerd een EXTRA enorme Spaanse woordenschat op. 

Alles regelen in het Spaans

We leren je vooral veel zinnen met deze cursus. Wil je ALLES leren in het Spaans dan heb je OOK de Online Beginners + Online Semi-Gevorderden nodig.

Leren op een leuke manier

In elke lesvideo, die opgenomen is ergens in Spanje, staat een Spaans iemand naast mij. Samen leren wij jou hoe je iets kunt zeggen in het Spaans.

10 minuten per dag

Geen probleem als je weinig tijd hebt. Elke dag een half uur is voldoende om deze hele uitgebreide cursus af te ronden in 16 weken.

Alle lessen zijn online & E-lesbook

Je leert wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. Je doet dit lekker vanuit je eigen luie stoel, inloggen en je hebt alles bij elkaar op 1 website. Heb je even geen internet, dan pak je gewoon het e-lesbook. 

Duidelijke & mooie lessen

Levenslang toegang tot de online lessen en altijd mijn hulp. Bij elke les krijg je, naast de lesvideo, oefening, extraatjes, ook een lesdocument. Hierin staan de Spaanse woorden & zinnen, maar ook de letterlijke uitspraak en uiteraard de betekenis. 

Makkelijke stappen en altijd hulp

Elke les bestaat uit minimaal 4 leuke, makkelijke, korte stapjes. Dit is de sleutel tot het succes, want hierdoor onthoud je super snel het Spaans. Veel tijd en lang concentreren is dus niet nodig. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen via de cursuswebsite.

Levenslang toegang tot cursus

Altijd toegang tot de online lessen. Gratis krijg je alle updates en extraatjes erbij. En ook nog altijd hulp via onze online leeromgeving. 

Elke les heeft eigen podcast

Handig voor onderweg in de auto, trein of als je wandelt. Als je internet hebt dan kun je altijd alle lessen ook beluisteren. Superhandig.

Sí ik regel echt ALLES in het Spaans

Werkt het ook voor jou?

Zolang je tijd en energie wilt investeren werkt het ook voor jou! Met half uurtje per dag kan je de cursus binnen 16 weken afronden. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent. Ik heb mensen geholpen van 87 jaar oud en jongeren die nog op de basisschool zitten...


Sterker nog, het werkt zelfs voor mensen met dyslexie. Doordat wij diverse verschillende stapjes aanbieden, waardoor het bij iedereen werkt. Verder krijg je naast de tekst, ook alles op video en audio formaat, dus mensen met dyslexie kunnen gewoon Spaans leren spreken.

Na deze lessen kun jij het volgende:

Spaans praten

Voor deze cursus WONEN moet je wel al een redelijke basis hebben. Anders moet je OOK de beginners + semi-gevorderden hebben. Hiermee  bouw je snel een enorme woordenschat op door de simpele stapjes in de lessen.

Alles regelen in het Spaans

Op een leuke makkelijke manier leer je van alles regelen.

Wat je nodig hebt in het Spaans

Je leert precies wat je nodig hebt om in Spanje te wonen en/of te werken.

De MOEILIJKE dingen

Denk na wat je nodig hebt in het dagelijkse Spaanse leven en je weet het straks in het Spaans te zeggen.

Je hebt zelfvertrouwen

Moeiteloos regel jij straks van alles in het Spaans. Wel heb je de basis Spaans al nodig voor de cursus WONEN

Je bent blij en trots

Het contact met de Spanjaarden is zo mooi en daar word je blij van.

Je bent niet bang om Spaans te praten

Doordat je het Spaans praten oefent, ben je totaal niet bang om Spaans te gaan praten.

Heel je leven heb je hier plezier van

Altijd kun jij je Spaanse kennis gebruiken om alles te regelen. En elke les kun je terugkijken.

Je hebt de juiste uitspraak

Naast mij staat altijd een Spaans iemand. Een mooie uitspraak heb je straks.

Met 500 miljoen mensen kun je Spaans praten

In Zuid Amerika spreken ze ook Spaans. Het is de 2e wereldtaal en jij spreekt het moeiteloos als je het Super Spaanse Lespakket ook hebt.

Met Spaans sprekende klanten of bedrijven overleggen

Je krijgt altijd de prijs omlaag als jij dat wilt. 

Je bent volledig zelfstandig

Jij kunt zelf je papieren / verzekeringen en vergunningen regelen.

Succes gegarandeerd

Volg de simpele stapjes in de lessen en je leert deze Spaans lessn in 16 weken. Doe 2 lessen per week en je regelt van alles in het Spaans. Het lukt iedereen, alle leeftijden. Een kwestie van doen. Je krijgt tevens levenslang alle updates en vele extraatjes.

TIJDELIJKE AANBIEDINGEN:

Wonen + OOK Beginners + Semi-Gevorderden

Spaanse Lessen: Wonen

UNIEK, je bespaart TIJD / GELD / PROBLEMEN

€ 497,-
€ 197,-
25 lessen en je leert alles zelf regelen in het Spaans

Superpakket + Wonen

Online Beginners / Semi-Gevorderden / Wonen + 8 bonussen twv 200 euro - scroll iets naar beneden voor de inhoud van het complete pakket. (ook een privéles cadeau). Levenslang toegang en altijd hulp.

€ 1.170,-
€ 637,-
LESSEN: 31 x Beginners / 48 x Semi-Gevorderden / 25 x Wonen

INHOUD: sUPER SPAANSE LESPAKKET + WONEN

Jij krijgt naast de cursus WONEN, OOK de complete Beginners- en Semi-Gevorderden cursus EXTRA ALLE hulpmiddelen die je nodig hebt om makkelijk en snel Spaans te gaan praten:


 • 50+ Belangrijkste werkwoorden die je nodig hebt.
 • EXTRA: Podcast met de uitspraak van de 50+ werkwoorden
 • Bonuslijst met 500 belangrijkste Spaanse woorden
 • 80+ Podcasts (audio´s) Un Minuto Español (uniek deze kun je niet los aanschaffen)
 • Minicursus: Red jezelf in het Spaans in 5 dagen
 • 75+ Spaans minuutje elke dag
 • Spaanse e-lesbook, verzamelbundel Beginners en Semi-Gevorderden 
 • 72 Podcasts (audio´s) van elke online Spaanse les
 • Online Privéles, oefenen, vragen stellen, in te wisselen wanneer het jou uitkomt
 • Uiteraard levenslang toegang en altijd hulp in de groep.

Absoluut de allerbeste en enige keuze

"Lessen zijn zeer praktijk opgezet"
Ik vind de cursus superleuk vooral omdat het lekker praktijk is met de video’s en niet enkel de grammatica, ook leuk zijn altijd de locaties van de opnames.
"Makkelijk de weg leren in Spanje"
IHet is heel fijn en overzichtelijk uitgelegd waardoor ik na een lange dag de lesstof toch nog in mijn hoofd krijg en het ook echt leuk vind om te doen.
"Makkelijk en Snel Spaans leren"
Voor mijn werk reis ik geregeld naar Spaanstalige landen. Het verschil is niet normaal. In 8 weken begrijp ik nu veel meer wat er gezegd wordt en kan me ook enigszins verstaanbaar maken.

Veelgestelde vragen en antwoorden

                                             

Wonen in Spanje lessen

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij.

Waarom moet ik deze cursus nemen?

Het bespaart je tijd, geld en moeilijkheden. Dit zijn DE Spaanse lessen om ALLES te kunnen regelen in Spanje. Dus als jij plannen hebt om in Spanje te gaan wonen of werken dan ben je hier op de enige unieke plek waarmee je dat gaat lukken. Je hebt wel de basis Spaans nodig. Of de Online Beginners + Online Semi-Gevorderden.

Hoe kan ik betalen en wanneer kan ik starten?

Je klikt op de link (naar de lessen). Je kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden: credit card, ideal, belfius etc. Dit zijn versleutelde betalingen, 100% veilig. Wil je graag een bankoverschrijving doen, mail mij dan via info@supergoedspaansleren.nl Na betaling krijg je binnen 2 minuten een mail met de inlogcode van de cursuswebsite en je kunt gelijk starten met de 1e les. Zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat de inlogcode niet in de spam verdwijnt.

Wat als ik de cursuswebsite niet snap?

Iedereen van ELKE leeftijd, tot wel 84 jaar lukt het. Het is even wennen in het begin, maar ik zeg KLIK gewoon OVERAL op. Je kunt niets kapot maken of kwijt raken. Je ziet vanzelf wat er gebeurd en zo leer je altijd alles. En ik help je uiteraard. Komt altijd 100% goed. Je kunt de cursus doen op je mobiel / tablet / laptop / computer als je maar internet hebt. Pen en papier is ook handig, want door te schrijven onthoud je het Spaans ook weer beter.

Ik ben niet zo snel, kan ik de cursus wel volgen?

Je kunt de Online cursus geheel in je eigen tempo en tijd doen. Heerlijk relaxed thuis vanaf je eigen computer. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een tablet/laptop. Sommigen doen het zelf op hun mobiele telefoon.