Opname: Gratis Spaanse Les

LIVE Les: 10 september 2022

Zo cool, je kan snel en makkelijk Spaans spreken als je dat wilt
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Muy bien, je hebt de Gratis LIVE Spaanse Les bekeken. Superslim van je, want...

Alleen vandaag krijg je mooie cadeaus bij je cursus

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Online (eigen tempo) of LIVE Spaanse Lessen: 8 weken begeleiding - start vanaf 19 september 2022 

Lessen online bereikbaar

In je eigen tijd kun je 24 uur per dag de Online Spaanse Lessen doen. En je krijgt levenslang toegang en alle updates.

Geschikt voor wie:

Voor iedereen die makkelijk Spaans wil spreken: Beginners en Semi-Gevorderden. Voor alle: leeftijden is SUCCES GEGARANDEERD

Lesvideo´s, teksten, oefeningetjes, spelletjes

In elke lesvideo  staat naast mij een Spaans iemand. En ik leg het goed uit in het Nederlands. Alles krijg je wat je nodig hebt. Volg de simpele stapjes

Heel veel Gratis extra´s

Soms ga ik LIVE via www.facebook.com/supergoedspaansleren of ik geef een LIVE Spaanse Les of je krijgt een extra Gratis lesje over de Spaanse taal.

Leuke & korte herhalingen

Mijn sleutel tot succes. Kleine korte leuke simpele stapjes, waardoor alle leeftijden gegarandeerd Spaans gaan spreken.

Persoonlijke begeleiding

In januari en september starten de groepslessen in ons Online Klaslokaal. Wil je graag 8 weken begeleiding, PAK de aanbieding van vandaag. Want VOL=VOL

Opzet door Cintha, Geboren in Nederland & wonend in Spanje

Naast mij in de Spaanse cursussen staat altijd een Spaans persoon. Je hoort de geweldige Spaanse woorden en zinnen en ik ben erbij om te vertalen en om jou een super goede uitleg te geven.


Alle veelvoorkomende Spaanse situaties komen voorbij en ik laat jou nooit verdwalen in de Spaanse grammatica. Ik weet tenslotte wat zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen en ik snap als geen ander wat jij nodig hebt van de Spaanse taal.


Op een leuke manier leren alle leeftijden Snel & Makkelijk Spaans. Geen tijd, dyslexie, leeftijd maakt allemaal niets uit. Het is gewoon een kwestie van simpelweg doen en de leuke makkelijke stapjes volgen.


25 jaar geleden leerde ik al makkelijk Spaans en nu ben ik superblij dat ik dit voor iedereen mogelijk heb mogen maken met deze unieke lesmethode die je minimaal 3 jaar van je leven gaat besparen, als je dit vergelijkt met de ´ouderwetse´ manier van een taal leren.
Wat als ik geen gebruik maak van deze aanbieding?


Supergoed Spaans Leren: Makkelijk, Snel en Leuk

Wat zeggen mijn cursisten:

"Wat een leuke cursus Spaans!"

Wat een leuke cursus Spaans! Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt. Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Rita Droste-Heijm

"Lekker thuis Spaans leren "
Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud


Myriam

"Cintha brengt de lessen heel enthousiast"

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam.

Lineke

Pak deze unieke en éénmalige kans
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

LIVE LESSEN (incl. online cursus) + vandaag 2 cadeaus 

Wil je graag over 8 weken Spaans spreken? LIVE Beginners

 • En dat is dus absoluut geen probleem en het is ook geen wondermiddel. Het is een simpele slimme en hele makkelijke manier om snel Spaans te leren.
 • Je bent hier bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om in een korte tijd al van alles te kunnen regelen in het Spaans. En erg belangrijk, ik zal je nooit laten verdwalen in de grammatica.
 • In 8 weken kun je met BEGELEIDING de LIVE Beginners krijgen. Dan heb je de online lessen + 8 weken in ons Online Klaslokaal vanaf 19 september of eventueel januari 2023
 • En je krijgt altijd hulp via de cursuswebsite (geen Facebook nodig), maar ook levenslang toegang. Je leert absoluut gegarandeerd Snel en Makkelijk Spaans. 
 • Verder kijken mag hoor, maar met alles gratis bij elkaar zoeken leer je niet Spaans praten en maak jij het voor jezelf erg moeilijk qua grammatica.
 • Is jouw tijd belangrijk dan krijg je nu de kans om over 8 weken Spaans te spreken, waar elke andere cursus minimaal 3 jaar over doet. En ik verzeker je dat elke andere cursus jou laat verdwalen in de moeilijke Spaanse grammatica. Makkelijke keuze toch?


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl

Wil je graag over 16 weken Spaans spreken? LIVE Semi-Gevorderden

VOOR WIE: Als je de werkwoorden kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd ben je klaar voor de Semi-Gevorderden. Of alleen online lessen OF EXTRA 16 weken begeleiding voor de laatste keer.

 • Je bent hier bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om in een korte tijd al van alles te kunnen regelen in het Spaans. En erg belangrijk, ik zal je nooit laten verdwalen in de grammatica.
 • In 16 weken kun je met BEGELEIDING de LIVE Semi-Gevorderden krijgen. Dan heb je de online lessen + 16 weken in ons Online Klaslokaal vanaf 19 september van 19:00 - 19:45 uur (geen les 26-9) of je start in januari 2023
 • En je krijgt altijd hulp via de cursuswebsite (geen Facebook nodig), maar ook levenslang toegang. Je leert absoluut gegarandeerd Snel en Makkelijk Spaans. 
 • Verder kijken mag hoor, maar met alles gratis bij elkaar zoeken leer je niet Spaans praten en maak jij het voor jezelf erg moeilijk qua grammatica.
 • Is jouw tijd belangrijk dan krijg je nu de kans om over 16 weken Spaans te spreken, waar elke andere cursus minimaal 3 jaar over doet. En ik verzeker je dat elke andere cursus jou laat verdwalen in de moeilijke Spaanse grammatica. Makkelijke keuze toch?


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl

Wil je graag over 8 weken GOED en MAKKELIJK Spaans spreken? LIVE Gevorderden

VOOR WIE: Als je meerdere tijden weet in het Spaans. Of je hebt de Semi-Gevorderden afgerond.

 • Je bent hier bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om nog veel beter Spaans te gaan spreken. En om makkelijke zinnen te maken.
 • In 8 weken kun je met BEGELEIDING de LIVE Gevorderden krijgen. Dan heb je de online lessen + 8 weken in ons Online Klaslokaal vanaf dinsdag 20 september van 19:00 - 19:45 uur (geen les 26-9) of je start in  januari 2023
 • En je krijgt altijd hulp via de cursuswebsite (geen Facebook nodig), maar ook levenslang toegang. Je leert absoluut gegarandeerd Snel en Makkelijk Spaans. 
 •  Elke week, drie kwartier alleen maar Spaans spreken onder begeleiding van Tomás Ruiz Garcia. Rollenspelen, elkaar vragen stellen, gesprekken oefenen. Je vragen stellen. Alles mag, maar vooral zoveel mogelijk Spaans spreken. 
 • Altijd een erg gezellige groep en veel lol met elkaar. Alleen internet nodig, camera en microfoon.


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl

De enige unieke manier om binnenkort
makkelijk Spaans te praten

LIVE Beginners

De online lessen + 8 weken begeleiding en je hebt een STEENGOEDE basis

€ 427,-
€ 367,- + 2 cursussen cadeau
Snel & Leuk Spaans spreken in 8 weken

LIVE Semi-Gevorderden

Jij spreekt makkelijk Spaans. LAATSTE KEER 16 weken begeleiding

€ 601,-
€ 497,- + 2 cursussen cadeau

MAKKELIJK Spaans spreken in 16 weken

LIVE Gevorderden

Alleen maar Spaans praten met elkaar + online lessen 

€ 426,-
€ 397,- + 2 cursussen cadeau

Intensief Spaans spreken en naar een hoger niveau komen in 8 weken.

Super pakket 3 in 1 + 24 LIVE Spaanse Lessen

LIVE Beginners, LIVE Semi-Gevorderden, LIVE Gevorderden + 8 bonussen + 24 LIVE Lessen

€ 1.490,-
€ 997,-
LIVE Lessen mag je inwisselen wanneer het jou uitkomt.

Niet goed geld terug

Al duizenden superblije cursisten gingen jou voor, en dat is voor mij belangrijk dat iedereen tevreden is. Want dit is de enige unieke kans voor jou om snel en makkelijk Spaans te leren.

Wat als ik geen gebruik maak
van deze aanbieding?

Baal je ook als je weer niet kunt antwoorden in het Spaans? 

Dan ben je in Spanje en je wilt een kletspraatje maken, boodschappen doen, je bent de weg kwijt of je moet naar de dokter. Je wilt toch graag moeiteloos alles zelf regelen. Je hebt toch geen zin in een tolk. Je wilt die vrijheid, je wilt contact met die lieve Spanjaarden, je wilt gewoon zelfstandig zijn. Ik weet hoe jij je voelt. Ik weet wat je nodig hebt. Waarom zou je twijfelen?

Maar, heb je ooit eens een taal geleerd? Dan weet je....

Als je weer kiest voor zo´n ouderwetse methode dan WEET je dat je er jaren voor uit kunt trekken. En dat ze jou heel veel grammatica gaan leren. Dat je een saaie cursus tegemoet gaat met waarschijnlijk veel huiswerk. Saai, stom en tijdrovend. 

100% garantie dat je de cursus niet af gaat maken

Misschien is 100% overdreven, maar je wilt niet weten hoeveel mails ik gekregen heb in de afgelopen 4 jaar van mensen die zijn afgehaakt op een andere taalcursus. Of dat ze geen goede begeleiding hadden. Of dat ze niet begrepen werden door de leraar. Of dat ze jaren doen over iets wat je ook snel kunt leren.

Onderdompeling in grammatica

Zo niet cool, de lesmethodes die lekker uitgebreid hameren op de grammatica. Natuurlijk heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken, maar al die grammaticale tijden die ze in je hoofd proberen te stampen dat is absoluut ONZIN.

Neem nooit een Spaanse leraar / lerares

Wel als je gevorderd bent dan is het absoluut de allerbeste keuze. Maar niet om de taal te leren in het begin. Ik als Nederlandse snap precies wat nou zo moeilijk is voor ons en ik kan het je dan ook goed uitleggen. En in mijn lesvideo´s staat altijd een Spaans iemand naast mij. 

Keuze lijkt mij makkelijk toch? De enige unieke manier om Snel en Makkelijk Spaans te leren

Wil je echt Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans leren dan ben je hier op de enige juiste plek. Duizenden mensen gingen je al voor. En je wilt niet weten hoe blij zij zijn met deze eenvoudige, gezellige en online methode. Met levenslang toegang en altijd hulp en heel veel extra´s. Wat je leert in 32 weken met mijn unieke lessen dat kost je bij elke andere cursus minimaal 3 jaar

Online cursussen (eigen tempo): 
Beginners / Semi-Gevorderden / Gevorderden + vandaag GRATIS 2 cadeaus 

De enige unieke manier om Snel, Makkelijk en Leuk Spaans te leren.

Met levenslang toegang en hulp

Beginners

In 30 uur een enorme basis Spaans. 24 uur per dag toegankelijk. Bepaal je eigen tempo.

€ 197,-
Spaans Leren Beginners

VOOR WIE: Als je nog niets weet of een beetje. Of je wilt graag de werkwoorden en heel veel woordenschat herhalen

Semi-Gevorderden

In 30 uur spreek je MAKKELIJK Spaans


lekker in je eigen tempo

€ 267,-
spaans-leren-semi-gevorderden

VOOR WIE: voor als je de werkwoorden kunt vervoegen in de tegenwoordige tijd. Dus ik ga, ik ben, ik woon etc.

Gevorderden

Beter Spaanse zinnen maken en Spaans verstaan. Alles in het Spaans 

€ 197,-
spaans-leren-gevorderden
VOOR WIE: voor als je werkwoorden kunt vervoegen in wat meerdere tijden. Zoals voltooid deelwoord: he comido, hemos ido etc. En je wilt makkelijker en vlotter Spaans spreken

Super pakket 3 in 1

Online Beginners, Semi-Gevorderden, Gevorderden + 8 bonussen, waaronder een privéles met mij.

€ 597,-
Gelijk alles in je bezit + 8 cadeaus, werkwoordenlijst, woordenlijst, e-book, podcasts, 75 Spaanse lesjes en privéles met Cintha

Elke les van de Beginners / Semi-Gevorderden / Gevorderden bestaat uit:

Lesvideo

Leuke korte grappige video´s met een Spaans iemand naast mij. En een super uitleg van mij als Nederlandse begrijp ik goed wat moeilijk is voor jou.

Lesdocument

Elke les heeft een lesdocument met de uitspraak erbij. En elke cursus heeft een e-book, zodat je ook zonder internet verder kunt leren

Oefening + Podcast

Herhaling is het sleutelwoord tot succes. Dus elke les bestaat uit korte stapjes. Ook een oefening om het geleerde in de praktijk te brengen. En een podcast (audio) om onderweg de les nog eens luisterend te herhalen.

Vele extra´s

1. Levenslang + 24 uur per dag toegang

2. Altijd hulp via de cursus

3. Alle lessen in je eigen tempo

4. Leuke luisterspelletjes

5. Toetsen om te oefenen

6. Afsluiten met examen en certificaat

Nog twijfel? Lees dan even verder........

Waarom deze Spaanse cursus de enige juiste keuze is:

Astrid Kuipers
Ik ben al bij zoveel Spaanse cursussen afgehaakt. Dit is de eerste leuke cursus die mij niet laat verdwalen in grammatica en huiswerk.
Caroline de Vries
Heerlijk met Nederlandse uitleg. Cintha snapt precies wat nou zo moeilijk is in het Spaans. En je leert geen onnodige zaken. Super!
Dirk van Giel 

Ik vind het heel fijn dat ik altijd mijn vragen kan stellen. En dat ik het Spaans praten kan oefenen via de cursuswebsite. 

Chayenne Slotenmakers

Voor het eerst dat ik een cursus af maak, gewoon omdat ik zo moet lachen tijdens de leuke lesvideo´s. En ook nog altijd toegang de rest van mijn leven.