Opname LIVE Les van 15 augustus

En een LAATSTE KEER super aanbieding voor jou

Pak DE kans om Spaans te leren in 32 weken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De enige unieke manier om binnenkort
makkelijk Spaans te praten

Online Super Spaanse Lespakket

De enige unieke mogelijkheid om echt Spaans te gaan praten

€ 664,-
€ 425,-
super-spaanse-lespakket
Snel, Makkelijk & Leuk Spaans Leren

LIVE Beginners 

In 11 LIVE lessen leer je de 31 online lessen van de Beginnerscursus

€ 397,-
€ 337,-
Snel & Makkelijk Spaans Leren + stok achter de deur

Online Cursussen

Volg de stapjes en haal je eigen doel of kies voor garantie met de LIVE lessen

€ 350,-

2 cadeaus bij boeking vandaag

Eigen tempo - alle lessen

Online Super Spaanse Lespakket + 27 LIVE Lessen

Succes gegarandeerd met de LIVE lessen. Starten wanneer je wilt.

€ 958,-

€ 725,-

Super LIVE Spaanse Lespakket
Super Stok achter de deur

Super Spaanse Lespakket met levenslang toegang

Super Spaanse Lespakket - 

8 bonussen

Jij krijgt alles in 1 - Super Spaanse Lespakket. Hiermee ga jij DIT voorjaar Spaans praten. Heel makkelijk en snel. Op een leuke manier. De Beginners + Semi-Gevorderden. 

Jij krijgt dus ALLES wat je nodig hebt om ALLES te regelen in het Spaans. 


Je hebt geen talenknobbel of superveel tijd nodig. Het gaat je dit jaar lukken. Inclusief 8 bonussen, zelfs een Gratis Privéles erbij.


Wil je een stok achter de deur erbij, kies dan voor de 27 LIVE Spaanse Lessen. Inwisselen wanneer jij wilt en deze groepen starten in januari en september.


Un beso Cintha 

Elke belangrijke Spaanse les in het 

Super Spaanse Lespakket

Je krijgt levenslang toegang, maar als je wilt kun jij in 32 weken ALLES weten in het Spaans wat jij nodig hebt. Of 27 weken met de LIVE Lessen. Of nog veel sneller!

Op een Leuke manier neem ik jou stap voor stap mee en leer jij heel Makkelijk Spaans, want ik laat jou niet verdwalen in de grammatica.

Heerlijk online kun je alles blijven bekijken. Hulp krijg je altijd. En je krijgt 8 bonussen erbij. Alles wat jij nodig hebt.

8997+
Alle leeftijden, van 

10 - 84 jaar lukt het zonder talenknobbel

2240

10 minuutjes per dag en je haalt je doel om Spaans te praten in 32 weken

0,00

Nooit meer verdwalen in de Spaanse grammatica, want het kan ook makkelijk

288

Je volgt de korte, leuke stapjes en succes gegarandeerd

Wilde graag Spaans leren en toen ik deze cursus van Cintha tegen kwam sprak het me gelijk aan. De manier van les geven en de video’s erbij zijn erg leerzaam. Wat ik al geleerd heb in de afgelopen 11 weken vind ik geweldig. Nooit gedacht zo snel al zoveel woorden en zinnen te kennen. Het is een echte aanrader en Cintha is een lieve en behulpzame juf.

Ria Oosterveer

Spaans praten kan ook makkelijk

Meer dan 25 jaar geleden wilde ik wonen en werken op Mallorca, maar ik sprak geen Spaans. Ik vond dat dus echt heel erg. Ik ging keihard aan het werk en in 16 weken leerde ik Spaans. Onbewust plaatste ik mijn kinderen iets meer dan 5jaar geleden in dezelfde situatie. Ze spraken geen woord Spaans. En dat moest gauw veranderen.


Toen ik Spaanse kinderen Engelse les ging geven dacht ik, dit is pure onzin. Er wordt grammatica in die kinderen gestampt, terwijl ze niet eens één fatsoenlijke zin in het Engels kunnen zeggen. Als ik Spaanse lessen ga maken dan leer ik iedereen wat je nodig hebt in het Spaans, grammatica houd ik eenvoudig, zodat je zo snel mogelijk Spaans gaat praten. En ook over die angst help ik je heen.

Dus door kleine korte stapjes te maken met een goede en vooral leuke Spaanse les erbij, leer ik alle leeftijden Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans. Dat is toch geweldig. Ik gun het iedereen om die prachtige Spaanse wereld te openen voor zichzelf. Je word er zo blij van.

Un beso Cintha 

Inhoud Super Spaanse Lespakket

online-beginners

Beginners - Beleef het Spaanse Leven

Het 1e onderdeel van het Super Spaanse Lespakket is de Beginners Beleef het Spaanse Leven. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen, maar als jij wilt dan leer je in 16 weken, 10 minuten per dag al van alles regelen in het Spaans. 

Stap voor stap neem ik je mee, en in een recordtempo leer jij jouw benodigde woordenschat. Je gaat niet verdwalen in de grammatica, je hebt geen talenknobbel nodig. Het lukt iedereen, alle leeftijden als je de makkelijke korte stapjes volgt.

Het kan ook in 11 weken, maar dat is voor de LIVE Beginners. Dan krijg je de Online Cursus + 11 LIVE Lessen. Die groep start 2x per jaar in januari en september.spaans-leren-semi-gevorderden

Alles met de Semi-Gevorderden

 • Het 2e onderdeel van het Super Spaanse Lespakket is de Semi-Gevorderden. Uiteraard ook levenslang toegang, maar als jij wilt dan leer je deze  in 16 weken, 10 minuten per dag.
 • Aan het eind weet jij werkelijk ALLES wat je in de Spaanse praktijk nodig hebt. Je kunt iedereen correct te woord staan en ik leer je op een makkelijk manier Spaans praten.
 • Je gaat niet verdwalen in de Spaanse grammatica. Ook hier gewoon de leuke, korte, makkelijke stappen volgen en jouw Succes is gegarandeerd.
 • Dit voorjaar spreek jij Spaans en regel jij werkelijk alles wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk.

8 Bonussen

Jij krijgt EXTRA ALLE hulpmiddelen die je nodig hebt om Snel & Makkelijk Spaans te gaan praten:

 • 50+ Belangrijkste werkwoorden die je nodig hebt.
 • EXTRA: Podcast met de uitspraak van de 50+ werkwoorden
 • Bonuslijst met 500 belangrijkste Spaanse woorden
 • 80+ Podcasts (audio´s) Un Minuto Español
 • Minicursus: Red jezelf in het Spaans in 5 dagen
 • Spaanse e-lesbook, verzamelbundel Beginners en Semi-Gevorderden 
 • 72 Podcasts (audio´s) van elke online Spaanse les
 • Online Privéles, oefenen, vragen stellen, in te wisselen wanneer het jou uitkomt
 • Uiteraard levenslang toegang en altijd hulp in de besloten groep.

Eventueel mogelijk inclusief LIVE Spaanse Lessen 

Mijn online klaslokaal is een groot succes. Je krijgt persoonlijke begeleiding bij de Online lessen van de Beginners en de Semi-Gevorderden. Deze groepen starten 2x per jaar (januari / september). De dag na de LIVE les krijg je de opname in de groep. Dus verhinderd zijn is geen probleem.


De LIVE Beginners leren in 11 weken de hele Beginnerscursus onder mijn begeleiding. In je eigen tijd doe je 3 lessen per week. En op maandagavond 19:45-20:30 uur is het klaslokaal open en oefenen we de 3 lessen van die week.


De LIVE Semi-Gevorderden leren in 16 weken de hele Semi-Gevorderden cursus onder mijn begeleiding. In je eigen tijd doe je 2 lessen per week. En op maandagavond 19:00-19:45 uur is het klaslokaal open en oefenen we de 2 lessen van die week.


Deze LIVE Spaanse lessen zijn een mooie stok achter de deur. Absoluut succes gegarandeerd als je gewoon mee doet. Je krijgt dan de garantie dat je in 11 weken beginners en 16 weken semi-gevorderden ALLE lessen af hebt. In totaal krijg jij 27 LIVE lessen in ons Online Klaslokaal erbij en natuurlijk ook 1 privéles als mooi bonus cadeau. Stuur mij een berichtje als je met 1 groep mee wilt doen via info@supergoedspaansleren.nl


Na deze lessen weet dan ALLES wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk. De rest van jouw leven kun je hiervan genieten en heerlijk Spaans praten. De allerbeste investering is natuurlijk in jezelf. 


Je start vandaag met de Online lessen. En zo gauw de LIVE lessen beginnen dan stap je in het Online Klaslokaal. Reserveer alvast je stoel, want Let op, VOL=VOL, want ik wil iedereen graag aandacht geven.


MAIL naar info@supergoedspaansleren.nl als je hier gebruik van wilt maken, maar mijn advies neem ze alle 27 en wissel ze in wanneer jij wilt. Vandaag KORTINGSCODE JA

Binnenkort spreek jij Spaans, daar heb je de rest van je leven plezier van

Want er komt een dag dat je denkt, ik zou zo graag Spaans spreken. Dat gebeurt namelijk vrijwel iedereen.

Ik weet precies wat jij nodig hebt en hoe ik het zo makkelijk mogelijk houd voor iedereen. Waardoor SUCCES gegarandeerd is. Daarbij moet een cursus leuk zijn, want anders gaat het je niet lukken.

En dat heb ik voor je gemaakt, jij spreekt binnenkort Spaans, jij regelt alles wat je nodig hebt in het Spaans. Jij geniet heerlijk van het Spaanse leven of van de vakantie. En jij maakt die geweldige Spaanse wereld open voor jezelf. Die is toch zo mooi, echt op en top genieten. 


Prachtige investering in jezelf, in een korte tijd leer jij makkelijk en op een leuke manier Spaans. En je houdt levenslang toegang en altijd mijn hulp.

Wat vinden mijn cursisten van het Super Spaanse Lespakket

Rita Droste-Heijm

Wat een leuke cursus Spaans!

Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt.

Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Myriam

Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud

Lineke

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam. 


Leuk is ook dat er meer verteld wordt over Spanje en de omgeving. Absoluut een pluspunt is, dat je de cursus kunt blijven bekijken en de lessen kunt blijven herhalen. Super Cintha ga zo door. Beso Lineke

Succes gegarandeerd

Als je de stapjes volgt dan leer je Snel, Makkelijk Spaans praten. Het lukt iedereen van 10 t/m 84 jaar. Dus jou lukt het ook. Het is een kwestie van doen en een prachtige investering in jezelf, want de rest van je leven heb jij hier plezier van. We hanteren gewoon de wettelijke regels.