Spaans leren gratis

Gratis Spaanse lessen

Zet de 1e stappen om in 30 uur Makkelijk Spaans te spreken

Leuke Gratis Spaanse lessen

Hola mijn naam is Cintha, 25 jaar geleden moest en zou ik wonen en werken op Mallorca. Ik baalde ontzettend dat ik niet eens een simpel gesprekje kon voeren in het Spaans. Binnen 4 maanden leerde ik Spaans. In 2015 emigreerden wij, maar nu met gezin naar Spanje. En daar maakte ik van elke situatie die jij tegen gaat komen in Spanje een les. Binnen 60 uur kun jij nu ook Spaans leren. Wel Levenslang Toegang en absoluut mogelijk voor IEDEREEN zonder talenknobbel, geen tijd, dyslexie en tot 90 jaar

Mijn lessen zijn nieuw, uniek en ook leuk. Heel doelgericht leer je snel en makkelijk Spaans. Een compleet nieuwe manier om binnenkort deze prachtige taal te praten. Als jij wilt in weken qua tijd, niet in jaren. Jij kunt al in 60 uur van alles regelen in het Spaans. NIEUW + app! 

Inhoud Gratis Spaanse Lessen:

€ 0,00,-
Gratis

Spaanse Lessen met lesvideo´s

  • Leuke lesvideo's vanuit Spanje met altijd een Spaans iemand naast mij;
  • Mooie lesdocumenten met letterlijke uitspraak;
  • Goede oefeningen / luisterspel;
  • Extra superleuke cadeautjes;
  • Je leert met deze Gratis Spaanse Lessen:
Gedag zeggen, Spaanse Feestdagen - Felices fiestas, Scheldwoorden -niet om je te leren schelden, maar zodat je weet wat de Spanjaarden zeggen. En 9 TIPS om supersnel te kunnen leren en alles te onthouden. NIEUW!! - deze lessen zijn ook te volgen via de app.

Deze GRATIS Spaanse lessen zijn speciaal voor jou. Maar ga eerst eens gratis en geheel vrijblijvend kijken of je deze lesmethode net zo leuk en uniek vindt als mijn duizenden cursisten. Lees hun mening over mijn lessen via Google Reviews