Spaans leren gratis

Gratis Spaanse lessen

Zet de 1e stappen om in 16 weken Makkelijk Spaans te spreken

Leuke Gratis Spaanse lessen

Hola mijn naam is Cintha, 25 jaar geleden moest en zou ik wonen en werken op Mallorca. Ik baalde ontzettend dat ik niet eens een simpel gesprekje kon voeren in het Spaans. Binnen 4 maanden leerde ik Spaans. In 2015 emigreerden wij, maar nu met gezin naar Spanje. En daar maakte ik van elke situatie die jij tegen gaat komen in Spanje een les. Binnen 4 maanden kun jij nu ook Spaans leren.

Mijn lessen zijn nieuw, uniek en ook leuk. Heel doelgericht leer je snel en makkelijk Spaans. Een compleet nieuwe manier om binnenkort deze prachtige taal te praten. Als jij wilt in weken qua tijd, niet in jaren. Jij kunt al in 16 weken van alles regelen in het Spaans. NIEUW + app! 

Inhoud Gratis Spaanse Lessen:

€ 0,00,-
Gratis

Spaanse Lessen met lesvideo´s

  • Leuke lesvideo's vanuit Spanje met altijd een Spaans iemand naast mij;
  • Mooie lesdocumenten met letterlijke uitspraak;
  • Goede oefeningen / luisterspel;
  • Extra superleuke cadeautjes;
  • Je leert met deze Gratis Spaanse Lessen:
Gedag zeggen, boodschappen doen, betalen, hulp vragen, kortingen, tellen, belangrijke Spaanse zinnen en wat schuttingtaal, niet om je te leren schelden, maar je moet weten wat de Spanjaarden zeggen. En ook EXTRA een mooi Spaans e-book. NIEUW!! - deze lessen zijn ook te volgen via de app.

Uiteraard zijn deze GRATIS Spaanse lessen slechts 1% van de inhoud van de Online Beginners. Maar ga eerst eens gratis en geheel vrijblijvend kijken of je deze lesmethode net zo leuk en uniek vindt als mijn duizenden cursisten. Lees hun mening over mijn lessen via Google Reviews