maandabonnement-supergoed-spaans-leren-1

Maand abonnement

Je kunt zelf met één druk op de knop het maandabonnement stopzetten
Elke week minimaal 3 Spaanse lesjes (incl. spreekvaardigheid)
Elke 5e week een Masterclass om Spaans te oefenen
1 geweldige leuke groep met Spanje liefhebbers
Je eigen Online klaslokaal om samen te oefenen
Vele extra Masterclasses

Extra Spaanse lesjes, hulp en vooral heel veel plezier met elkaar

Elke week Spaanse lesjes

NIEUW: Maand Abonnement 2024 Supergoed Spaans Leren. Dit is leuk en handig en makkelijk. Voor alle leeftijden en of je nou snel of langzaam leert. 


Belangrijkste is dat het een groep Spanje Liefhebbers is. Iedereen is lief voor elkaar. Samen oefen je Spaans, maar ook in LIVE Spaanse Lessen met Cintha. 


Voor wie:

 • Speciaal voor iedereen die NIET in Spanje woont, maar wel Spaans willen blijven oefenen.
 • Speciaal voor ALLE Spanje liefhebbers die ervaringen willen uitwisselen!
 • Speciaal voor mensen die GEEN tijd hebben, maar wel een beetje Spaans willen leren op een hele makkelijke manier
 • Speciaal voor mensen die graag hun Spaans willen bijhouden.
 • We beginnen met de lesjes bij het begin, bij de basis. Maar er zijn genoeg mensen die een hoger niveau hebben. We gaan elkaar opzoeken in de groep en samen Spaans oefen. 


Elke week minimaal 3 Spaanse lesjes met één onderwerp. Deze doe je even tussendoor, waar je ook zit te wachten of bent. En je hoeft niet van alles te gaan zoeken, maar je krijgt het in geweldig overzicht bij elkaar.


Het zijn meerdere stapjes over één onderwerp, want herhaling is absoluut de sleutel tot succes. Nieuw en uniek zijn ALLE spreekvaardigheidsoefeningen. En de rubriek Het Spaanse woord of zin van de dag.


Dit is mooi om Spaans te leren, oefenen en om te onderhouden. Elke week even een half uurtje Spaans oefenen of leren of bijhouden. We beginnen dit abonnement bij het begin, dus met de uitspraak.


Wat krijg je:

 • Elke week minimaal 3 Spaanse lesjes over een onderwerp
 • zoals spreekvaardigheid, oefeningen, luisterspelletjes,
 • lesvideo´s, Spaanse teksten, lesdocumenten, opdrachten.
 • Elke week de rubriek Het Spaanse woord of zin van de dag. Je krijgt elke week 6 korte lesjes toegevoegd.
 • Elke 5e week GRATIS Spaanse les om te oefenen (LIVES zijn altijd om 12:00 uur)
 • Altijd hulp via de cursuswebsite (online leeromgeving)

Dus horen, lezen, schrijven en oefenen. Hierdoor ga je het snel onthouden.


Investering in jezelf vanaf 8 euro per maand. Kijk maar  HIER


Un beso Cintha  

info@supergoedspaansleren.nl

maandabonnement-supergoed-spaans-leren-1

Veelgestelde vragen en antwoorden

                      

Maand Abonnement

Kan ik opzeggen?

Jazeker, gewoon afmelden en je krijgt niet meer de wekelijkse Spaanse lesjes. Je kunt zelf op de knop klikken en je abonnement stop zetten. Je zit NOOIT ergens aan vast uiteraard.

Voor wie is dit goed om te doen?

Voor ALLE Spanje Liefhebbers. Voor mensen die graag hun Spaans willen bijhouden of willen opfrissen. Het is een geweldig hulpmiddel.
Dit is ook perfect voor mensen die geen tijd hebben. Op deze manier kom je elke week een stapje verder richting het Spaans leren. Samen Spaans oefenen en ervaringen delen.

Hoe werkt het Maand Abonnement?

Elke week (7 dagen) krijg je in de mail het overzicht van de minimaal 3 Spaanse lesjes van die week. Via de cursuswebsite krijg je elke week deze lesjes toegevoegd aan je abonnement. Deze kun je altijd terug kijken en blijven oefenen. En we gaan ook samen oefenen in LIVE Spaanse lessen.

Hoe werkt de betaling voor het Maand Abonnement?

Elke maand wordt het geld van je rekening automatisch afgeschreven. En je kunt zelf elke maand je abonnement stop zetten. Je krijgt elke week nieuwe lesjes.

Hoeveel tijd kost dit per week?

Als je een half uurtje per week over hebt dan kun je elke week een beetje beter worden met je Spaans. Als je even zit te wachten, als je aan het reizen bent en je hebt de beschikking over internet. 24 uur per dag kun je inloggen.

Hoe vaak krijg ik een Spaans lesje?

Elke 7 dagen krijg je toegang tot minimaal 3 Spaanse lesjes. Deze gaan altijd over één onderwerp. 24 uur per dag heb je toegang tot jouw lesjes. Overal waar je internet hebt daar kun je inloggen via je mobiel / tablet / laptop.

Wat kan ik doen als ik het Maand Abonnement te langzaam vind gaan?

Als jij graag Snel en Makkelijk Spaans wilt leren in 30 uur of wat langzamer, dan is het maand abonnement leuk voor erbij. Het handigst is dan Spaans leren en gelijk Spaans oefenen bij ons in het Online Klaslokaal van het Abonnement. Kies voor mijn 2 TOP cursussen: de Online Beginners of Online Semi-Gevorderden. Kijk voor meer informatie op www.supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht of mail mij op info@supergoedspaansleren.nl