Gratis Spaanse Challenge
arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Spaanse Challenge

Pak je kans en profiteer van deze Gratis Spaanse lessen,
de enige unieke nieuwe manier om makkelijk, snel en leuk Spaans te leren.

02-09-2019

7:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

800+

deelnemers

3

Gratis Spaanse Lessen

24/7

tot je beschikking

Inhoud Gratis Spaanse Challenge
2 t/m 8 september 2019

Lessen online bereikbaar

In je eigen tijd doe je de Gratis Spaanse Lessen. Je krijgt er 3 in je mail. Op maandag, woensdag en vrijdag

Geschikt voor wie:

Beginners, Semi-Gevorderden en Gevorderden. Voor iedereen en alle leeftijden is het leuk om Spaans te leren of te oefenen. 

Lesvideo´s, teksten, oefeningetjes, spelletjes

In elke lesvideo  staat naast mij een Spaans iemand. En ik leg het goed uit in het Nederlands. Alles krijg je wat je nodig hebt. Volg de simpele stapjes

LIVE via Facebook

Op dinsdag, donderdag en zaterdag om 12:00 uur ga ik LIVE via www.facebook.com/supergoedspaansleren Stel je vragen of kijk mee in ons Spaanse dorpje

Leuke & korte herhalingen

Mijn sleutel tot succes. Kleine korte leuke simpele stapjes, waardoor alle leeftijden gegarandeerd Spaans gaan praten.

Gratis Live les op zondag

EXTRA naast de Online lessen kun je kiezen voor ons Online Klaslokaal. Op zondag 8 september om 10:00 uur kun je hier een kijkje nemen.We oefenen hier de 3 Gratis Spaanse lessen van de Challenge.

Opzet door Cintha, Geboren in Nederland & wonend in Spanje

Naast mij in de Spaanse cursussen staat altijd een Spaans persoon. Je hoort de geweldige Spaanse woorden en zinnen en ik ben erbij om te vertalen en om jou een super goede uitleg te geven. Alle veelvoorkomende Spaanse situaties komen voorbij en ik laat jou nooit verdwalen in de Spaanse grammatica.


Op een leuke manier leren alle leeftijden Snel & Makkelijk Spaans. Geen tijd, dyslexie, leeftijd maakt allemaal niets uit. Het is gewoon een kwestie van de stapjes volgen.

Gratis Spaanse Challenge gaat via
de online leeromgeving

Supergoed Spaans Leren: Gegarandeerd Makkelijk, Snel en Leuk

1. Geen gedoe altijd online

Heerlijk relaxed vanuit je eigen stoel kun je inloggen wanneer jij wilt. 24 uur per dag heb je toegang tot alle online Spaanse lessen. Het zijn leuke, goede,  makkelijke lessen. En je vragen kun je altijd stellen in de Besloten Groep van de cursuswebsite. Je krijgt alles wat je nodig hebt op één online leeromgeving.

2.Snel & Makkelijk leren

Elke les bestaat uit een aantal stapjes. Dit zijn korte leuke stapjes die je alleen maar hoeft te doorlopen om het Spaans goed te onthouden. Een stapje duurt hooguit 10 minuten, zodat je niet lang hoeft te concentreren. De stapjes zijn: lesvideo, lesdocument, oefeningetje, antwoord op de oefening, soms een luisterspel of toets.

3. EXTRA: Volg LIVE groepslessen

Als je meer wilt dan alleen de Online lessen dan pak je EXTRA de LIVE Groepslessen erbij. Slechts 2x per jaar starten deze groepen voor Beginners, Semi-Gevorderden, Gevorderden. In januari en in september. Je ontvangt hier honderden extra tips en je oefent direct het Spaans praten en je kunt mooi je vragen stellen in ons Online klaslokaal.
"Wat een leuke cursus Spaans!"

Wat een leuke cursus Spaans! Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt. Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Rita Droste-Heijm

"Lekker thuis Spaans leren "
Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud


Myriam

"Cintha brengt de lessen heel enthousiast"

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam.

Lineke

Wil je meer Spaans leren? En ben je klaar voor de start?

Je bent hier namelijk bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om in een korte tijd al van alles te kunnen regelen in het Spaans. En erg belangrijk, ik zal je nooit laten verdwalen in de grammatica.

In 16 weken kun je zelf de Online Beginners afronden. Neem je de LIVE Beginners erbij dan ben je al klaar in 11 weken, deze groep start op 1 oktober.


Of je bent Semi-Gevorderde ook dan kun je in 16 weken ALLES weten en makkelijk Spaans praten. Neem je de LIVE Semi-Gevorderden erbij (start 10 september), dan ben je ook in 16 weken klaar, maar met honderden extra tips, spiekbriefjes, meer Spaans praten en gelijk antwoord op je vragen in ons Online klaslokaal.


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl