Gratis Spaanse Les: Zinnen maken

Speciaal cadeau voor jou een Spaanse les over zinnen maken. Mega belangrijk en heel handig in het Spaanse leven.


Gratis LIVE Challenge: (Tijdelijk) Wonen in Spanje - 27 t/m 29 mei 2024

GRATIS LIVE masterclasses

  • 27 t/m 29 mei 2024 - Challenge - Wonen in Spanje  Registreer je HIER Ik vertel je over het Spaanse leven. Alles wat je moet weten als je hier (gedeeltelijk) wilt wonen. En je krijgt ook de opname van de masterclass.
  • Wil je de 7 Online Gratis Spaanse Lessen schrijf je dan HIER in.


Un beso Cintha

Email: info@supergoedspaansleren.nl

www.supergoedspaansleren.nl


Online Spaanse Lessen Supergoed Spaans Leren:

Lessen online bereikbaar

In je eigen tijd (24 uur per dag) doe je de Online Spaanse Lessen.

Geschikt voor wie:

Beginners, Semi-Gevorderden en Gevorderden. Voor iedereen en alle leeftijden is het leuk om Spaans te leren of te oefenen. 

Lesvideo´s, teksten, oefeningetjes, spelletjes

In elke lesvideo  staat naast mij een Spaans iemand. En ik leg het goed uit in het Nederlands. Alles krijg je wat je nodig hebt. Volg de simpele stapjes

LIVE 

Soms ga ik LIVE via www.facebook.com/supergoedspaansleren dan laat ik iets van Spanje zien of vertel iets over de Spaanse gewoonten.

Leuke & korte herhalingen

Mijn sleutel tot succes. Kleine korte leuke simpele stapjes, waardoor alle leeftijden gegarandeerd Spaans gaan praten.

Speciale verrassingen

Heel veel gratis extra´s krijg je altijd van mij. Altijd hulp en bij de online lessen levenslang toegang.

Opzet door Cintha, Geboren in Nederland & wonend in Spanje

Naast mij in de Spaanse cursussen staat altijd een Spaans persoon. Je hoort de geweldige Spaanse woorden en zinnen en ik ben erbij om te vertalen en om jou een super goede uitleg te geven. Alle veelvoorkomende Spaanse situaties komen voorbij en ik laat jou nooit verdwalen in de Spaanse grammatica.


Op een leuke manier leren alle leeftijden Snel & Makkelijk Spaans. Geen tijd, dyslexie, leeftijd maakt allemaal niets uit. Het is gewoon een kwestie van de stapjes volgen.

Supergoed Spaans Leren: Makkelijk, Snel en Leuk

"Wat een leuke cursus Spaans!"

Wat een leuke cursus Spaans! Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt. Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus ooit. De altijd leuke video filmpjes, haar live lessen en haar inzet.

Rita Droste-Heijm

"Lekker thuis Spaans leren "
Kreeg een tip over deze cursus en ben er super blij mee. Lekker thuis Spaans leren met een super enthousiaste juf Cintha je kunt altijd om hulp vragen bij haar maar ook bij je “medestudenten” een echte aanrader voor jong en oud


Myriam

"Cintha brengt de lessen heel enthousiast"

Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam.

Lineke

Wil je meer Spaans leren?

Je bent hier namelijk bij de enige juiste keuze. De enige unieke leuke manier om in een korte tijd al van alles te kunnen regelen in het Spaans. En erg belangrijk, ik zal je nooit laten verdwalen in de grammatica.

Online lessen:
24 uur per dag inloggen, levenslang toegang en altijd hulp. In 16 weken of langer kun je zelf de Online Beginners of de Online Semi-Gevorderden doen. Je leert dan Spaans praten in ELKE situatie die je tegenkomt in het dagelijks leven of op vakantie.


LIVE Lessen:
Neem je naast de online lessen OOK de wekelijkse begeleiding erbij, de LIVE Beginners of de LIVE Semi-Gevorderden dan ben je al klaar in 8 weken, deze groepen starten in januari / oktober, via ons Online Klaslokaal op maandagavond. NU gelijk toegang tot de ONLINE lessen en als de LIVE groepen starten dan heb jij jouw plekje in het klaslokaal. Let op bij de LIVE lessen VOL=VOL.


Un beso Cintha
info@supergoedspaansleren.nl