Ik knalde als een adrenaline bom
Pas zei iemand tegen mij, het zit in jouw creativiteit. En toen dacht ik, inderdaad dat klopt helemaal. Want ik weet hoe het voelt als je jouw intuïtie volgt.

Ineens knalde het

Toen ik besloot, wij moeten ons leven omgooien, we moeten emigreren naar Spanje. Toen voelde ik in mijn lijf dat het de enige goede keuze was. En dat gevoel kreeg ik ook heel sterk toen ik aan het nadenken was over de opzet van mijn bedrijf.
 
Iemand zei, hé je bent zo goed met je talen. En ineens voelde ik, ja dat is het. Ik knalde uit elkaar, het stroomt door je aderen. En je weet dat is ECHT wat ik NU moet doen.
 
En ik ging aan de slag en ik stuiterde de hele dag. Ik stond springend naast mijn bed om 6:00 uur ’s ochtends en gelijk stroomde het, en hoppakee aan het werk en door.

Adrenaline bom

Je bent als één grote adrenaline bom. 70 uur in de week, totaal geen enkel probleem. Keihard doorgaan, superleuk. Want je weet dit is wat je moet doen. Zoveel energie stroomt en gaat er door je heen en je gaat door en door en je weet, je voelt dit is wat ik moet doen.
 
Dit is mijn levensdoel voor nu, hiermee ga ik zoveel mensen helpen. Dit gaat zo mooi worden. Dit is mijn ding. Maar hoe? Het was niet eens een vraag, want ik voelde hoe ik het moest doen. Zoals één grote challenge.
 
Mijn supergoede Spaanse lessen moeten zijn zoals het hoort te zijn.
1. Je leert op een leuke manier
2. Je leert alleen wat je nodig hebt
3. Binnen een week moet je al resultaat boeken
4. Het moet motiverend en makkelijk zijn
5. Het doel moet zijn dat je in korte tijd van alles kunt regelen in het Spaans.
6. Verdwalen in de grammatica, zoals ik alle Spaanse kindertjes Engels moest leren vanuit hun schoolboeken, dat gingen we dus NIET doen.
 

Niemand haakte af

En zo startte ik. Een paar lessen had ik klaar. Ik had het heel laagdrempelig gemaakt voor alle deelnemers. 100 deden er mee in de 1e maand. Wat hadden ze te verliezen. Gewoon een maandje proberen. En het mooie was, niemand haakte meer af.
 
Eén grote challenge en ik lanceerde vol spanning, vol adrenaline, de hele dag stuiterend. Oef wat een goed gevoel, en wat is dit cool en spannend.
 
En ik lanceerde mijn lesvideo’s en bijgaande lesdocumenten en testjes en ik knalde achterover van verbazing. De reacties waren zo cool, ik had echt zoiets van, wat heb ik nou gedaan? En dat vertelde zij mij wel….
 
Het dak ging er letterlijk af, iedereen zo enthousiast. Eindelijk een andere manier om Spaans te leren. En eindelijk een leuke manier om Spaans te leren. En wauw, wat leer ik snel.

Wat heb je nodig 

Het kon niet meer stuk natuurlijk. Ik wist dat ik iets moois en super doeltreffend had gemaakt. En in heel nauw contact met alle deelnemers vroeg ik, wat zijn jullie wensen? Wat kun je nog meer gebruiken.
 
En ja hoor, in die creativiteit ben ik op mijn best. Ik kreeg zoveel ideeën door en ik ben niet iemand die ergens over nadenkt. Als het goed voelt, dan stroomt het, dan ga ik stuiteren en vol adrenaline keihard aan het werk. En het voelt toch goed. Heerlijk, zo mooi dit.
 
En steeds meer mensen gingen meedoen. En als je weet hoe snel en makkelijk zij Spaans leerden. Ik weet natuurlijk precies wat je nodig hebt als je in Spanje woont, werkt of op vakantie gaat. Ik weet als geen ander hoe het is om in jouw schoenen te staan, als je zo graag iets wilt regelen in het Spaans en het lukt je niet.

Dikke frustraties

En dan hoorde ik van mijn deelnemers hoe frustrerend het is als je jezelf door vreselijk moeilijke grammatica heen moet worstelen. Of als je saaie lessen krijgt, jaar na jaar. En je kunt na drie jaar nog geen fatsoenlijk gesprek voeren in het Spaans.
 
Ik wist precies wat ik NIET moest doen. En ik wist precies wat iedereen WEL nodig heeft. En toen was de methode geboren: Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Supergoed Spaans leren.

De resultaten zijn ongekend

En als ik nu terug kijk, na bijna 3 jaar, en ik zie zoveel mensen die al van alles regelen in het Spaans. Zelfs mijn bootcampers in 12 weken dan ben ik zo trots als een pauw op mijn cursisten. Dan denk ik, zie je wel het werkt als een tierelier. Het enige wat je moet doen is de stapjes volgen.
 
Mijn kleine stapjes die ik in mijn online lessen heb ingebouwd. Leuke lesvideo, steengoed lesdocument met de uitspraak, oefeningetjes om even te testen. Extra hulpmiddelen zoals luisterspellen en testjes. En dan zeker de mensen die video’s maken van zichzelf, echt die knallen door het plafond heen. Die leren zo goed Spaans praten in korte tijd. Echt super.

Start je bedrijf

Dus mocht je een bedrijf willen starten en je voelt ineens aan alles dat het de juiste richting is en het knalt door je lijf heen. En je adrenaline stijgt dan weet je op zeker dat het jouw ding is. Dat het iets is dat jij moet doen.
 
Het leven is zo mooi en je kunt het helemaal zelf bepalen. Toch prachtig.
 
Mocht je kennis willen maken met mijn superlessen dan zeg ik, kijk eens bij al mijn Gratis Spaanse lessen, lesvideo’s, leuke Spaanse tests en audio’s via www.supergoedspaansleren.nl/gratis
 
Un beso y un feliz fin de semana
Cintha
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.