arrow_drop_up arrow_drop_down
11 augustus 2018 

Leef jij je droom? Of droom jij nog steeds je leven?

Weet je ik stond hier eigenlijk nooit bij stil. En op de één of andere manier dacht ik hier niet over na. Tja je leefde gewoon, je deed je ding, eigenlijk met je verstand op nul en doorgaan.
 
Een beetje uitkijken naar een mogelijke vakantie of iets leuks. En zo leef je van dag tot dag een beetje onbewust eigenlijk.
 

Hup afgelopen

En toen overleed ineens mijn vader in 10 dagen tijd. En eigenlijk werd ik toen pas wakker geschud. Stom hè? Dat je dan ineens pas na gaat denken. Waar ging het de mis? Wij, mijn zus en ik die GENIETEN VAN HET LEVEN met de paplepel ingegoten kregen. Waanzinnig natuurlijk, mijn vader en moeder verkondigden altijd, HAAL UIT HET LEVEN WAT JE ERUIT WILT HALEN. En zij lieten ons ook alles ondernemen.
 
Wat een geluk, maar op een gegeven moment startte het gezinsleven en eigenlijk ga je dan ineens vader & moedertje spelen en voel je verantwoordelijkheid voor je kinderen, het inkomen en een onderdak. En dan de rest wat er voor je gevoel nog meer bij hoorde. Coole vakantie, leuk sociaal leven, goede baan, kinderen moeten verantwoordelijk opgroeien. Oef wat leg je ineens een druk op je leven eigenlijk.
 

Einde verhaal

En dan overlijdt je vader en denk je ineens. JOEHOE WAKKER WORDEN, je leven kan eindigen, liever niet nu al, maar het zou zomaar kunnen. WAAR BEN IK EIGENLIJK MEE BEZIG? Dit moet vandaag veranderen, weet je ik had in het begin niet eens het idee dat dit door het overlijden van mijn vader kwam.
 
Ik ben niet zo snel, maar ik ben wel heel goed om alles op gevoel te doen. En ineens kwam er een ingeving, ongetwijfeld van mijn vader. Die zei, JOEHOE weet je nog wat wij jullie mee hebben gegeven? GENIET VAN HET LEVEN!!
 

Viva España

En zo kwamen wij in Spanje. Laten we het een jaartje proberen. Dat is nu al weer 3 jaartjes geleden. Na een jaar zeiden de kinderen al, we blijven toch zeker wel? Tuurlijk kind, ik zie jullie ook genieten van de vrijheid, we blijven zeker wel.
 
Want ik weet niet hoe het kwam, maar ik stond ineens met een geheel andere energie in het leven. Niets of niemand hield mij tegen, ik mocht mijn droom gaan leven. En droom na droom kwam uit, 5 dromen al verwezenlijkt en het voelt zo goed.
 
Droom 6 zien we wel wanneer die uit gaat komen, ik merk nu alles komt goed. Heb vertrouwen, doe je ding, geniet van elke dag, zoek alle mooie dingen op. ALLES IS MOGELIJK. Geen probleem.
 

Just do it

Je wilt toch niet ‘later’ zeggen, had ik maar dit gedaan of had ik maar dat gedaan. Je hebt één kans in dit leven en je krijgt elke dag een kans om die te pakken. Het is gewoon een kwestie van DOEN.
 
Un beso Cintha
 
En misschien ligt jouw droom wel in Spanje, dan moet je mij jou laten helpen om die Spaanse wereld voor jou te openen, want er is maar één manier om Snel & Makkelijk Spaans te leren op een leuke manier.
 
Bekijk maar eens mijn Gratis Spaanse E-lesbook & Lesvideo’s via https://www.supergoedspaansleren.nl/gratis-spaanse-lessen-e-book/
 
KLIK op de BEVESTIGINGSLINK in je SPAM of EMAIL en je krijgt gelijk het book downloaden.
 
Kijk ook naar de korte Spaanse lesjes via mijn Gratis YouTube Kanaal http://www.youtube.com/c/CinthaSupergoedSpaansleren
Elke week plaats ik een paar lesjes erbij.
 
Vraag jouw persoonlijke video aan via .info@supergoedspaansleren.nl ook als je vragen hebt natuurlijk
Over de schrijver
23 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegevens moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 4 jaar wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik 23 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.
Gerda
Door

Gerda

op 5 September 2018

Hoi, ik wil heel graag Spaans leren maar het hoeft niet in 4 maanden . Mijn man en ik dromen elke dag van wonen in Spanje maar wachten eerst tot de kinderen uit huis zijn. In 2019 willen wij een huisje huren in zuid Spanje voor 3 weekjes vakantie en dan is het wel leuk als je alvast ietsjes Spaans kunt spreken

Cintha van Marrewijk
Door

Cintha van Marrewijk

op 6 September 2018

Geweldig Gerda, wat een mooi vooruitzicht. En het is zeker zo dat je echt een wereld voor jezelf open maakt als je Spaans spreekt. Het is zo leuk om ECHT contact te hebben met de Spanjaarden. Je gaat echt zo erg genieten, dat weet ik nu al. En natuurlijk heb ik ook in jouw schoenen gestaan, vandaar dat ik precies weet wat nou zo moeilijk is. Maar ik heb een leuke lesmethode voor je gemaakt waarmee je Snel & Makkelijk Spaans leert. Cool hè. Un beso Cintha

Reactie plaatsen