Uitslag: Spaanse Taal Test:
Welkom bij de Beginners

Je hebt tussen de 0 - 10 punten behaald. Je bent een beginner. En nu heb ik echt iets leuks voor je. Want als jij in 30 uur Snel Spaans wilt leren, maar wel levenslang toegang en hulp dan kan dat met mijn unieke online Beginnerscursus.
Meer informatie over de Supercursus Beginners:
Spaans leren voor beginners

Beginners: Jij regelt over 30 uur of 8 of 16 weken van alles in het Spaans. Bepaal zelf je tempo

Uniek & Nieuw: Leer makkelijk, snel en op een leuke manier Spaans

Graag meer informatie
Kunnen praten in het spaans

Van alles regelen in het Spaans

Meer dan 25 jaar geleden woonde ik heerlijk in het zonnetje op Mallorca, maar ik baalde vreselijk, want ik kon niet eens iets vragen in het Spaans. Of gewoon een praatje aangaan. Ik had vaak hulp nodig van mijn Spaanse man Tomás, maar daar wilde ik zo gauw mogelijk van af, niet van mijn man, maar ik wilde onafhankelijk zijn. Alles zelf regelen in het Spaans.

Het moest veranderen en ik was niet van plan om jaren Spaans te gaan leren. Ik stelde mijzelf een doel, het moest lukken binnen 4 maanden, want dan begon het toeristenseizoen en wilde ik aan het werk. 

Ik ging keihard aan de slag en zorgde voor een enorme grote Spaanse woordenschat. De grammatica hield ik eenvoudig voor mijzelf, uiteraard met goede correcte Spaanse zinnen.

Echt in 16 weken had ik het voor elkaar en vond ik een baan met allemaal Spanjaarden. In 2015 emigreerden wij met het gezin naar Spanje. En daar maakte ik het snel en makkelijk Spaans leren voor jou ook mogelijk!

Online spaans cursus

Online, makkelijk, leuk & snel

Jij leert  in 16 weken tijd, half uur per week, een steengoede basis die je nodig hebt om in Spanje te wonen of op vakantie te gaan. Het kan ook sneller of langzamer, aan jou de keuze. 

Om een taal te spreken heb je nou eenmaal een enorme woordenschat nodig, en door de eenvoudige en leuke stapjes leer je die heel erg snel. Geen saaie lessen, maar een super praktische manier van leren. Je hoeft er heus geen talenknobbel voor te hebben of uren tijd in te investeren. En je leeftijd maakt geen enkel verschil.

Ik heb de cursus zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk haalbaar is om op korte termijn al van alles te kunnen regelen in het Spaans. In elke les staat naast mij altijd een Spaans persoon hierdoor leren wij jou het Spaans perfect.

Dus STOP met je tijd te verspillen, met het verdwalen in de Spaanse grammatica en saaie lessen. Investeer in jezelf en ga genieten van het mooie Spaanse leven! En weet je, het is nog veel leuker als je contact kunt maken met de oh zo vriendelijke Spanjaarden. Een heerlijk blij gevoel geeft je dat.

Door het enthousiasme van Cintha, die je altijd wil helpen, zijn deze lessen een grote aanrader voor zowel jong als oud. Je leert heel erg veel in korte tijd.


recensies supergoed spaans leren
Alida de Haan - Haarsma
Eindelijk een cursus die niet saai is maar leuk om te doen. Ben bij les 11 en heb nu al meer geleerd dan een andere cursus in één jaar. Dus gewoon doen


ervaringen supergoed spaans leren
Matilda Baakman
Ik ben gestart met de Beginners en vind dit SUPERGOED, de lessen worden goed uitgelegd en ondersteund met vídeo en opdrachten, je kan het in je eigen tempo doen en ook herhalen. 
reacties supergoed spaans leren
Jos Kalshoven
Snel en makkelijk spaans leren

Geen zin om jaren Spaans te leren? In deze cursus leer jij makkelijk, leuk & snel Spaans binnen 16 weken of sneller

Wat kun je verwachten van de cursus voor beginners

binnen 16 weken spaans praten

In 16 weken Spaans

Door het volgen van de leuke makkelijke stapjes bouw je gegarandeerd een enorme Spaanse woordenschat op. 

Verdwaal niet in de grammatica

Kijk in elke zin zit een werkwoord, dus moeten we deze op een correcte wijze leren vervoegen. Je gaat dit moeiteloos voor elkaar krijgen.

Leren op een leuke manier

In elke lesvideo, die opgenomen is ergens in Spanje, staat een Spaans iemand naast mij. Samen leren wij jou hoe je iets kunt zeggen in het Spaans.
spaanse lessen volgen

10 minuten per dag

Geen probleem als je weinig tijd hebt. Elke dag 10 minuutjes is voldoende om deze hele uitgebreide cursus af te ronden in 16 weken.

Alle lessen zijn online & E-lesbook

Je leert wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, werken of op vakantie te gaan. Je doet dit lekker vanuit je eigen luie stoel, inloggen en je hebt alles bij elkaar op 1 website. Heb je even geen internet, dan pak je gewoon het e-lesbook. 
spaanse lesdocumenten

Duidelijke & mooie lessen

Levenslang toegang tot de online lessen en altijd mijn hulp. Bij elke les krijg je, naast de lesvideo, oefening, extraatjes, ook een lesdocument. Hierin staan de Spaanse woorden & zinnen, maar ook de letterlijke uitspraak en uiteraard de betekenis. 
begeleiding bij spaans leren

Makkelijke stappen en altijd hulp

Elke les bestaat uit minimaal 4 leuke, makkelijke, korte stapjes. Dit is de sleutel tot het succes, want hierdoor onthoud je super snel het Spaans. Veel tijd en lang concentreren is dus niet nodig. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen via de cursuswebsite.
Online leeromgeving

Levenslang toegang tot cursus

Altijd toegang tot de online lessen. Gratis krijg je alle updates en extraatjes erbij. En ook nog altijd hulp via onze online leeromgeving. 
spaanse podcasten

Elke les heeft eigen podcast

Handig voor onderweg in de auto, trein of als je wandelt. Als je internet hebt dan kun je altijd alle lessen ook beluisteren. Superhandig.
ervaringen supergoed spaans leren

Karin Kruiskamp

Heel goed en heel leuk om te doen.

Het zijn lessen die zo spontaan worden gegeven dat ik zelf ook mee lach tijdens de video’s. En niet te geloven hoe snel ik alles leer.

Bekijk de online leeromgeving 

Gegarandeerd snel Spaans leren, je hoeft alleen maar de leuke, korte, makkelijke stapjes te volgen. 10 minuutjes per dag en na 16 weken regel jij al van alles in het Spaans.

Uitgelichte onderdelen van de Beginnerscursus Spaans

Snel spaans leren

In 16 weken Spaans leren

10 minuutjes per dag en je leert moeiteloos en gegarandeerd Spaans op een leuke manier. In 16 weken als jij wilt. Je krijgt alle lessen in één keer, je bepaalt zelf jouw tempo. Heerlijk vanuit je eigen stoel leer je makkelijk Spaans, maar wel altijd met hulp van mij in de Besloten Groep op de cursuswebsite.
spaanse grammatica leren

Verdwaal niet in de grammatica

Je bouwt een enorme Spaanse woordenschat op, maar in elke zin zit nou éénmaal ook een werkwoord. Deze leer  ik je op een makkelijke manier. In elke lesvideo staat een Spaans iemand naast mij, maar door m´n 23 jaar ervaring weet ik precies wat nou zo moeilijk is voor ons Nederlanders en Vlamingen. Ik leg het je dan ook supergoed uit. En ik help je altijd met je vragen in de Besloten groep van onze cursuswebsite. 
korte spaanse lessen

10 minuten per dag

31 hele belangrijke onderdelen uit het Spaanse leven of op vakantie ga je makkelijk leren. Elke les bestaat uit 4 of 5 leuke stapjes van 10 minuten. Omgerekend kun je de hele beginnerscursus makkelijk doen in 31 uur. Bij elke andere cursus doe je hier minimaal anderhalf jaar over. Ongelooflijk hoeveel je tijd je kunt besparen en hoe snel je Spaans kunt leren. Door deze leuke stapjes onthoud je supersnel het Spaans. 

online spaanse les documenten

Duidelijke en mooie lessen

Leuke gezellige lesvideo´s, opgenomen op een leuke locatie in Spanje met altijd een Spaans iemand naast mij. En ik leg het je supergoed uit. Bijgaand een duidelijk lesdocument met de Spaanse schrijfwijze, de letterlijke uitspraak en de betekenis. Deze mooie lessen zijn ook samengebundeld in een e-lesbook. Heel handig om te downloaden en ook om door te nemen, als je eens even geen internet hebt. En je krijgt van elke les ook nog een audio erbij.
"De grammatica bleek makkelijk te zijn"
Ik probeer al zo lang om Spaans te leren, maar ik haakte af op de vele grammatica en huiswerk. Ben blij dat ik eindelijk leuke lessen gevonden heb. Niet te lang, maar door de kant en klare brokjes onthoud je het snel. En Cintha legt het duidelijk en makkelijk uit.

Hedie Meischke

"In 2 weken als zoveel geleerd"
Ik ben ongeveer een tweetal weken bezig met de Beginnerscursus van Cintha en ben blij verrast dat er zoveel dingen blijven hangen. Ik studeer namelijk niet zoveel en toch gaat het vlotjes. Het gaat nu echt lukken


Emiel Boschmans
"Creatieve lessen geeft Cintha"
Wat is het leuk om op de manier van Cintha de Spaanse lessen te volgen. Geen saaie lessen, maar een speelse manier met vrolijkheid en veel lol. Zo is leren leuk en ook de ingebouwde herhalingen werken super goed. 


Petra Geutjes 
Online live spaanse lessen

Extra mogelijkheid:
LIVE Spaanse Lessen

Ik ben er een groot fan van, want het is een mooie stok achter de deur. Superleuk, je kunt LIVE Spaanse Lessen in ons Online klaslokaal erbij nemen. Dit heet de LIVE Beginners en is van alles leren regelen in het Spaans in 8 weken.

Je leert dan alles van de online Beginners lessen in 8 weken met mijn hulp erbij. Deze groep start slechts 2x per jaar ( januari / september). Maar VOL=VOL

Hoe werken de LIVE Spaanse Lessen:

  • Je hebt alleen internet nodig;
  • Je oefent zelf in je eigen tijd (10 minuutjes per dag) 3 lessen;
  • Je krijgt 8 weken lang EXTRA persoonlijke hulp en tips in de besloten groep;
  • Op maandagavond van 19:45 -20:30 uur LIVE les, daarvan krijg je ook een opname;
  • Tijdens de LIVE Les oefenen we de lessen en kun je vragen stellen:
  • Gegarandeerd in 8 weken tijd heb je een enorme woordenschat opgebouwd en regel je van alles in het Spaans.

    dan is de LIVE Beginners de juiste keuze voor jou. Begin over 2 minuten met de Online lessen en als de LIVE Lessen starten dan doe je gelijk mee in ons Online Klaslokaal.

Een mooie stok achter de deur en de garantie dat je straks van alles kunt regelen in het Spaans. Maar, omdat we genoeg aandacht willen voor iedereen geldt VOL=VOL

Na de cursus kun jij het volgende

Spaans kunnen praten

Spaans praten

Je bouwt snel een enorme woordenschat op door de simpele stapjes in de lessen.
Spaans communiceren

Alles regelen in het Spaans

Op een leuke makkelijke manier leer je van alles regelen in de tegenwoordige tijd.

Spaans vragen kunnen stellen

Wat je nodig hebt in het Spaans

Je leert precies wat je nodig hebt om in Spanje of Zuid Amerika te wonen, werken of op vakantie te gaan.

De dagelijkse dingen

Denk na wat je nodig hebt in het dagelijkse leven en je weet het straks in het Spaans te zeggen.

Je hebt zelfvertrouwen

Moeiteloos regel jij straks van alles in het Spaans.

Je bent blij en trots

Het contact met de Spanjaarden is zo mooi en daar word je blij van.
vloeiend Spaans praten

Je bent niet bang om Spaans te praten

Doordat je het Spaans praten oefent, ben je totaal niet bang om Spaans te gaan praten.

Heel je leven heb je hier plezier van

Altijd kun jij je Spaanse kennis gebruiken om mooie gesprekken te voeren.

Spaans uitspraken kunnen spreken

Je hebt de juiste uitspraak

Naast mij staat altijd een Spaans iemand. Een mooie uitspraak heb je straks.

Met 500 miljoen mensen kun je Spaans praten

In Zuid Amerika spreken ze ook Spaans. Het is de 2e wereldtaal en jij spreekt het moeiteloos.

Met Spaans sprekende klanten of bedrijven overleggen

Je krijgt altijd de prijs omlaag als jij dat wilt. 

Je bent volledig zelfstandig

Jij kunt zelf naar de dokter, winkel, huis huren, overleggen en onderhandelen, boodschappen doen.

Succes gegarandeerd

Volg de simpele stapjes in de lessen en je leert Spaans in 16 weken. Doe 2 lessen per week en je regelt van alles in het Spaans. Het lukt iedereen, alle leeftijden. Een kwestie van doen. En anders krijg je gewoon je geld terug. Doe je de LIVE lessen dan krijg je deze garantie in 8 weken, zolang de cursus duurt. Je krijgt tevens levenslang alle updates en vele extraatjes.

Tijdelijke bonus

Als je vandaag start met Online Beginners Beleef het Spaanse Leven of de LIVE Beginners dan krijg je van mij de 

50+ werkwoordenlijst en de 500 belangrijkste Spaanse woorden cadeau. Vul de kortingscode KADO in bij Online Beginners / en CADEAU bij LIVE Beginners.

"Lessen zijn zeer praktijk opgezet"

Ik vind de cursus superleuk vooral omdat het lekker praktijk is met de video’s en niet enkel de grammatica, ook leuk zijn altijd de locaties van de opnames.
Carine Cool
"Makkelijk de grammatica leren"
Eindelijk een lesmethode waarbij ik de grammatica begin te snappen. Het is heel fijn en overzichtelijk uitgelegd waardoor ik na een lange dag de lesstof toch nog in mijn hoofd krijg en het ook echt leuk vind om te doen.
Yara
"Makkelijk en Snel Spaans leren"
Ik vind de LIVE Lessen voor beginners intensief, maar door deze persoonlijke hulp leer je wel super snel Spaans. Voor mijn werk reis ik geregeld naar Spaanstalige landen. In augustus in begreep ik nog heel weinig van de taal. In september begonnen met de LIVE Lessen en nu in november weer in Mexico en Peru. Het verschil is niet normaal. Ik begrijp nu veel meer wat er gezegd wordt en kan me ook verstaanbaar maken.

Arjan Haasnoot

Beginnen met spaans leren
€ 247,-
€ 197,-

Makkelijk & snel Spaans leren voor beginners

Dit is jouw kans om te kiezen voor een unieke nieuwe lesmethode. Geen ouderwetse saaie moeilijke lessen zoals andere lesmethodes, maar Leuke lessen, makkelijke stappen om snel Spaans te gaan praten. In een recordtempo. Lekker online, in je eigen tijd, maar altijd met mijn hulp. En met levenslang toegang en alle gratis extraatjes.
€ 397,-
โ‚ฌ 367,-

EXTRA mogelijkheid:
LIVE Beginners + Online lessen

Je hebt dus een keuze. Alleen de Online lessen en dan ga je in je eigen tempo aan de slag. OF je neemt EXTRA 8 LIVE Lessen erbij, zodat je gegarandeerd in 8 weken van alles regelt in het Spaans. Hoe geweldig is dat.


Je kunt gelijk inloggen op de Online lessen van de Beginners om snel en makkelijk Spaans te leren. EN je krijgt extra 8 LIVE Spaanse lessen als ons Online Klaslokaal start in januari of september. Maar VOL=VOL

Veelgestelde Vragen en Antwoorden

                                   

Beginners Beleef het Spaanse Leven

Ik heb al eens een poging gedaan om Spaans te leren.

Ik hoor echt ontzettend vaak dat mensen eerder een poging deden en afhaakte op de grammatica en het huiswerk. Ik houd het echt eenvoudig. Ik heb kleine stapjes gemaakt waarmee je de benodigde woordenschat heel snel opbouwt. En ik laat je niet verdwalen in die hele ingewikkelde Spaanse grammatica, heel veel heb je namelijk niet nodig om makkelijk maar correct Spaans praten. En je leert echt wat je nodig hebt in het Spaanse leven of voor op vakantie.

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij.

Waarom moet ik deze cursus nemen?

Het is de enige oplossing voor je als je gewoon makkelijk Spaans wilt praten. En het liefst over een paar weken al. Dus als jij plannen hebt om in Spanje te gaan wonen, werken of op vakantie te gaan dan ben je hier op de enige unieke plek waarmee je dat gaat lukken in 16 weken als je wilt.

Hoe kan ik betalen en wanneer kan ik starten?

Je klikt op de link (naar de lessen). Je kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden: credit card, ideal, belfius etc. Dit zijn versleutelde betalingen, 100% veilig. Wil je graag een bankoverschrijving doen, mail mij dan via info@supergoedspaansleren.nl Na betaling krijg je binnen 2 minuten een mail met de inlogcode van de cursuswebsite en je kunt gelijk starten met de 1e les. Zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat de inlogcode niet in de spam verdwijnt.

Wat als ik de cursuswebsite niet snap?

Iedereen van ELKE leeftijd, tot wel 84 jaar lukt het. Het is even wennen in het begin, maar ik zeg KLIK gewoon OVERAL op. Je kunt niets kapot maken of kwijt raken. Je ziet vanzelf wat er gebeurd en zo leer je altijd alles. En ik help je uiteraard. Komt altijd 100% goed. Je kunt de cursus doen op je mobiel / tablet / laptop / computer als je maar internet hebt. Hetzelfde geldt voor de LIVE Lessen dan heb je ook alleen bovenstaande nodig. Pen en papier is ook handig, want door te schrijven onthoud je het Spaans ook weer beter.

Wat heb ik absoluut nodig qua cursus?

Als jij graag ALLES wilt weten om makkelijk Spaans te gaan praten en om elke situatie aan te kunnen in het Spaans dan heb je de Beginners Beleef het Spaanse Leven nodig en de Semi-Gevorderden. Elke situatie die ik namelijk tegenkwam in de Spaanse praktijk en waarvan ik dacht, daar MOET ik een les van maken ga jij vinden in deze cursussen. De Beginners & de 3 onderdelen van de Semi-Gevorderden. Alles zit in de cursus, je hoeft verder geen boeken aan te schaffen.

Hoe lang moet ik leren?

Het is geen leren. Het is een kwestie van de kleine stapjes volgen. Als jij dat doet dan heb jij in korte tijd een enorme Spaanse woordenschat opgebouwd. Doe jij dit 10 minuutjes per dag dan heb jij in 16 weken gegarandeerd de Beginners Beleef het Spaanse Leven geleerd. Deze lessen zijn zo goed opgebouwd. Bij elke andere cursus zou je hier anderhalf jaar over doen.

Wat als ik NIET kies voor deze cursus?

Mocht je graag Spaans willen leren en je kiest voor zelf aan de slag gaan, dan gaat het je NIET lukken. Natuurlijk leer je wat Spaanse woordjes. Maar uiteindelijk gaat dit je heel veel tijd kosten, wat zonde is. En je gaat het Spaans niet snappen, want je krijgt geen duidelijke uitleg vanuit Nederlands oogpunt. Een Spanjaard of Engelse snapt namelijk niks van de Nederlandse taal en hoe wij naar het Spaans kijken. En je gaat de grammatica verkeerd of heel uitgebreid toepassen, waardoor je NOOIT makkelijk Spaans gaat praten. Je mag natuurlijk altijd alles zelf bepalen. Maar als je graag Snel en Makkelijk Spaans wilt gaan praten dan ben je hier op de enige juiste plek. En de beste investering is die in JEZELF, want daar heb je de rest van je leven plezier van. En je bespaart jezelf erg veel tijd. Met mijn lessen hoef je namelijk alleen maar de kleine stapjes die perfect op elkaar zijn afgestemd te volgen en in 16 weken regel jij al van alles in het Spaans. En je kunt ALTIJD de lessen blijven terugkijken.

Wat is Snel en Makkelijk Spaans leren?

De snelheid zit ยดm in het volgen van de kleine stapjes. Mensen kunnen zich over het algemeen niet zo lang concentreren. Dus mijn stapjes zijn klein, maar het is veel herhaling die je niet door hebt, maar waardoor je het snel onthoudt. Het makkelijk zit ยดm in het feit dat ik je niet laat verdwalen in de super ingewikkelde Spaanse grammatica. Bij de beginners leer je gewoon wat je nodig hebt om zinnen te maken. Dus uiteraard heb je grammatica nodig, want anders kun je geen zinnen maken. Het grote verschil vindt je echter bij de Semi-Gevorderden, want dan ga je weer een stap verder.

Hoe krijg ik hulp met deze Spaanse cursus?

Ik help altijd iedereen. Eerst met inloggen, daarom zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat ik je altijd kan bereiken via de mail en daarna help ik je met de vragen over de lessen in de Besloten Groep op onze cursuswebsite. Heb jij heel erg veel persoonlijke vragen dan adviseer ik om even naar ons Online Klaslokaal te gaan om je persoonlijke te helpen. Hier zitten uiteraard kosten aan verbonden. Maar ook dat is weer een investering in jezelf.

Waarom zou ik kiezen voor LIVE Spaanse lessen?

Wil jij gewoon lekker in je eigen tempo aan de gang dan kies je heerlijk voor Beginners Beleef het Spaanse Leven. Maar als jij weet dat je een stok achter de deur nodig hebt en je wilt persoonlijke hulp en elke dag extra tips om de cursus af te maken in 8 weken dan is LIVE Beginners absoluut de allerbeste keuze. Je krijgt dezelfde online lessen als de Beginners Beleef het Spaanse Leven. Alleen weet je dat je gegarandeerd de cursus af gaat maken in 8 weken met de hele groep.

Dit doen we 2x per jaar. Er start een groep in januari en in oktober. Het is erg leuk en motiverend en er worden mega goede resultaten behaald. Echt uniek. Je krijgt ook extra lesmateriaal, spiekbriefjes, honderden tips. En je kunt makkelijk je vragen stellen elke week in mijn online klaslokaal.

Ik ben al op leeftijd, kan ik nog wel een taal leren?

Jaaa, geen probleem, mijn moeder begon op haar 72ste met mijn cursus en leerde alles megasnel, omdat ik heel veel herhaling in heb gebouwd. Stapje voor stapje neem ik je mee door de cursus, succes gegarandeerd, omdat het korte en leuke lessen zijn. Hierdoor leert iedereen van 10-84 jaar het supersnel.

Ik ben niet zo snel, kan ik de cursus wel volgen?

Je kunt de Online cursus geheel in je eigen tempo en tijd doen. Heerlijk relaxed thuis vanaf je eigen computer. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een tablet/laptop. Sommigen doen het zelf op hun mobiele telefoon.

Ik kan heel slecht leren en ik heb weinig tijd.

Je luistert, leest, schrijft, herhaalt. Allemaal korte kleine stapjes. Je hoeft niet zo lang te concentreren. En daarom lukt het iedereen. Alle leeftijden. Als je slechts 10 minuten per dag, gedurende 16 weken deze cursus doet dan behaal jij je doel. En je kunt er natuurlijk veel langer of korter over doen. Aan jou de keuze.

Kunnen kinderen meedoen?

Momenteel is de jongste 10 jaar. Zij doet het echt waanzinnig goed. Ze doet ook mee met alle LIVE Spaanse lessen (Beginners + Semi-Gevorderden), dus ik kan goed zien welke vorderingen zij maakt. En dat is echt ongelooflijk. En leuk ook.