Veelgestelde vragen en antwoorden:
1. Spaanse lessen
2. Cursus-website
3. APP mobiel/tablet
4. Zoom - Online Klaslokaal
5. Webinar Geek - Online Masterclass / LIVE Les

LIVE Groepen uitleg
LIVE Groepen uitleg
Uitleg Cursus Website Supergoed Spaans Leren
Uitleg Cursus Website Supergoed Spaans Leren
TIPS en handigheidjes cursuswebsite Supergoed Spaans Leren
TIPS en handigheidjes cursuswebsite Supergoed Spaans Leren

1. Veelgestelde vragen en antwoorden
over de Spaanse Lessen

 

Supergoed Spaans Leren

Hoe lang krijg ik toegang tot de online lessen?

Je krijgt levenslang toegang. Je krijgt ook alle updates gratis erbij.

Hoe lang moet ik leren?

Het is geen leren. Het is een kwestie van de kleine stapjes volgen. Als jij dat doet dan heb jij in korte tijd een enorme Spaanse woordenschat opgebouwd. Doe jij dit 10 minuutjes per dag dan heb jij in 16 weken gegarandeerd de Beginners Beleef het Spaanse Leven geleerd. Deze lessen zijn zo goed opgebouwd. Bij elke andere cursus zou je hier anderhalf jaar over doen. Na de Beginners doe je de Semi-Gevorderden in 16 weken. En dan weet jij ALLE

Wat als ik NIET kies voor deze cursus?

Maar je wilt wel graag Spaans praten. Bij vrijwel elke andere cursus ga je verdwalen in de Spaanse grammatica, zijn het meestal saaie en moeilijke lessen. Mijn online cursus is anders. Naast mij staat een Spaans iemand in elke lesvideo. Ik geef jou kleine stapjes waardoor je heel snel, makkelijk en leuk Spaans gaat praten in een korte tijd.

Hoe krijg ik hulp met deze Spaanse cursus?

Ik help altijd iedereen. Eerst met inloggen, daarom zorg dat info@supergoedspaansleren.nl in je contacten komt te staan, zodat ik je altijd kan bereiken via de mail en daarna help ik je met de vragen over de lessen in de Besloten Groep op onze cursuswebsite.

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Je hebt alleen internet nodig. Op je mobiel/tablet/laptop kun je de leuke online Spaanse lessen volgen. Op de cursuswebsite krijg je alles (lesvideo´s, lesdocumenten, oefeningetjes, toetsen, spelletjes) en ook hulp in de Besloten groep. Je hebt dus GEEN Facebook, camera of microfoon nodig.

Ik ben al op leeftijd, kan ik nog wel een taal leren?

Jaaa, eerst help ik je inloggen en leg ik de cursuswebsite uit. Dus het is geen probleem, mijn moeder begon op haar 72ste met mijn cursus en leerde alles megasnel, omdat ik heel veel herhaling in heb gebouwd. Stapje voor stapje neem ik je mee door de cursus, succes gegarandeerd, omdat het korte en leuke lessen zijn. Hierdoor leert iedereen van 10-84 jaar het supersnel.

Ik kan heel slecht leren en ik heb weinig tijd.

Je luistert, leest, schrijft, herhaalt. Allemaal korte kleine stapjes. Je hoeft niet zo lang te concentreren. En daarom lukt het iedereen. Alle leeftijden. Als je slechts 10 minuten per dag, gedurende 16 weken deze cursus doet dan behaal jij je doel. En je kunt er natuurlijk veel langer of korter over doen. Aan jou de keuze.

Hoe kan ik starten met een cursus?

Je klikt op de knop Bekijk onze cursussen en je investeert in jezelf. Je krijgt DIRECT binnen 2 minuten toegang tot de Online Lessen. Vragen stellen doe je in de Besloten groep op de cursuswebsite en ook op die website volg je de leuke stapjes van de cursus om gegarandeerd makkelijk Spaans te praten in een korte tijd. Heb je vragen kun je ons altijd snel bereiken via info@supergoedspaansleren.nl en ik help je overal mee. Het komt altijd goed en succes gegarandeerd.

Waarom is deze geheel nieuwe lesmethode anders?

Een taal leren is normaal gesproken saai, vervelend en moeilijk. Dit heb ik allemaal weten te veranderen. De lessen zijn leuk, ergens opgenomen in Spanje, met altijd een Spaans iemand naast mij. De luisterspellen, oefeningetjes zijn leuk om te doen en zijn heel kort. En ik houd de Spaanse grammatica zo makkelijk mogelijk voor je, maar uiteraard dat je correcte Spaanse zinnetjes moeiteloos kunt maken. Succes gegarandeerd in een hele korte tijd.

  

2. Veelgestelde vragen over de cursuswebsite

Klik hier: Uitleg Cursuswebsite in 2 minuten

Klik hier: stappenplan om IN te LOGGEN

Klik hier: VIDEO uitleg

Klik hier: stappenplan VIDEO uploaden op de cursuswebsite

Klik hier: stappenplan WACHTWOORD opslaan + Snelkoppeling


Vragen over de Cursus Website: https://cursus.supergoedspaansleren.nl/

                                   

Cursuswebsite

1. Ik kan niet inloggen

Kom je vanaf de oude cursuswebsite of ben je al een keer op de cursuswebsite geweest, dan ben je een bekende gebruiker. KLIK op ik heb een account, want jouw lessen zitten vast aan jouw emailadres waar je ooit mee bent ingelogd of de cursus mee aangeschaft hebt. Vul dus dat emailadres in en klik op wachtwoord vergeten. Kijk daarna in je mail of SPAM.

1.2 Jouw ACCOUNT blijft bestaan

Als je een cursus aanschaft dan wordt deze binnen 3 seconde toegevoegd aan jouw account. Natuurlijk wel inloggen met hetzelfde emailadres als waar je de cursus mee hebt besteld.

2. Het opgegeven emailadres is bekend

Dat kan heel goed, want iedereen die ooit op de cursuswebsite is geweest heeft een account. Dan klik je op: Ik heb al een account. En je klikt op wachtwoord vergeten. Je krijgt via de mail of SPAM de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten. Ben je een ´oud´cursist dan MOET je het emailadres gebruiken van de ´oude´cursuswebsite. Dan krijg je toegang tot de juiste cursussen.

3. Ik zie mijn cursus niet staan

Dat kan NOOIT als je inlogt met het juiste emailadres. Je moet inloggen op de cursuswebsite met het emailadres waarmee je destijds besteld hebt. Daarmee kun je jouw cursus zien bij Trainingen, want daar is het slotje van af. Net zoals de bijbehorende Besloten Groep. KLIK gewoon overal op, er kan niets gebeuren. Maar kijk even verder rond.

4. Hoe naar het volgende onderdeel?

Kijk je op een tablet/mobiel dan zie naast de lesvideo een klein blauw pijltje. Daar mee ga je naar het volgende onderdeel, want elke les bestaat uit een lesvideo, lesdocument, oefening, antwoord oefening vorige les & extra's zoals een luisterspel of toets.

6. Wat zijn boards of groepen?

Klik overal op, je kunt niets kwijt raken of kapot maken. Boards of groepen zijn onze nieuwe Besloten Groepen. Facebook gebruiken we niet meer. Alles makkelijk bij elkaar op 1 cursuswebsite. Daar stel je dus je vragen en plaats je video's als je wilt.

7. Er ontbreekt een cursus: Trainingen

Dat kan NOOIT, als je ingelogd hebt met het juiste emailadres, die van de ´oude´cursuswebsite of waar je mee besteld hebt dan krijg je toegang tot jouw cursussen. Ontbreekt er echt (scroll eerst even door alle trainingen heen) iets dan hoor ik het graag. Mail mij even met een duidelijke beschrijving op info@supergoedspaansleren.nl en ik kijk het voor je na. MAAR heel veel mensen vertellen mij tot nu dat de cursus op slot staat en dan ga ik het nakijken en dan staan de cursussen gewoon toegevoegd. Dus KIJK even verder, KLIK overal op. Zo gauw een slotje weg is, dan kun jij erin.

Hoe video plaatsen: Besloten Groep?

Zie stappenplan in het begin van deze rubriek

Het is superslim als je video´s gaat maken van jezelf met je Spaanse uitspraak. Ten eerste raak je over een soort angst heen die veel mensen hebben om Spaans te gaan praten. En ten tweede ga je echt de allerbeste resultaten halen om supergoed Spaans te leren. De video kan alleen via een LINK in de Besloten Groep geplaatst worden als je een TOPIC aanmaakt in de groep VIDEO. Klik op het stappenplan (HIER) of maak eenvoudig een gratis account aan op www.youtube.com of www.vimeo.com bij vimeo even de cursuswebsite toevoegen. Zet je video op privé en deel de link in de Besloten Groep op de cursuswebsite.

Hoe wachtwoord onthouden en snelkoppeling zetten?

Zie stappenplan in het begin van deze rubriek
Via google.com ga je naar rechts in de hoek en klik je op de 3 puntjes. Lees de lijst door en klik op snelkoppeling of toevoegen aan startscherm, dan staat het op jouw beginscherm. En bij dezelfde lijst bij instellingen zet je wachtwoorden onthouden aan.

Staat jouw antwoord er niet bij?

mail mij op info@supergoedspaansleren.nl Maar lees graag eerst deze vragen en antwoorden door, want de kans is erg groot dat je antwoord erbij staat.

Un beso Cintha

                               


3. De app - mobiel / tablet

Schrijf je in voor de Gratis Spaanse Lessen via www.supergoedspaansleren.nl en je hebt een account op de cursuswebsite.

ALLEEN als je een account hebt op de cursuswebsite dan kun je de app van Supergoed Spaans leren downloaden:


DOWNLOADEN:

1. je zoekt op the Huddle Community & e-learning en je krijgt het gele vierkant de DD te zien. Zoek Supergoed Spaans Leren en Login met je gegevens van cursus website van Supergoed Spaans leren.


Klik in de app op de 3 streepjes:
- Trainingen zijn alle (gratis) cursussen. 

- Topics zijn alle vragen / onderwerpen.

- Community zijn alle besloten groepen waar je vragen kunt stellen.

Log wel in op de app met het e-mailadres waar je cursussen aan hangen.

Un beso Cintha


4. Online Klaslokaal via Zoom (LIVE Lessen)

Zoom meetings - LIVE Lessen Supergoed Spaans Leren

VIDEO UITLEG: KLIK HIER


LINK: www.zoom.us (Zoom Cloud Meetings) 

1. Download de software (app of laptop)

2. Join meeting en vul de unieke code in, alleen de getallen zonder spatie

3. Open Zoom Meetings en je bent in het Klaslokaal voor de LIVE Les

4. Video aan of uit / microfoon (mute) graag op uit klikken

5. Chat - onderaan in het midden - typ je tekst/vraag en klik op enter

6. GEEN Geluid, het ligt aan jouw instellingen. Zoek de settings.

7. Klik op 3 puntjes of 3 streepjes of swipe als je kijkt via iphone


DOWNLOAD via onderstaande link de uitgebreide werkwijze:

https://media-01.imu.nl/storage/supergoedspaansleren.nl/1660/werkwijze-zoom-klas.pdf


5. Masterclass via Webinar Geek

Registratieprocesvoor een gratis masterclass van Supergoed Spaans Leren of Supergoed Emigreren.

Via de registratiepagina kun jij je inschrijven voor webinars / masterclassesBevestigingspagina

 

Zodra jij je inschrijft voor een Masterclass, kom je op de bevestigingspagina terecht.

Op de bevestigingspagina zie je waar je voor bent ingeschreven en ontvang je in de mail een bevestigingsmail. Staat deze in de SPAM, zet dan even het emailadres in je contactenlijst zodat toekomstige mail niet meer in de SPAM belandt.


Als iemand zich aanmeldt vlak voordat het webinar begint, staat op de bevestigingspagina ook meteen de link naar het webinar.

 

Is je vraag nog niet beantwoord mail mij even op info@supergoedspaansleren.nl wel ruim voordat de masterclass begint, want anders kan ik je helaas niet helpen als de masterclass al begonnen is.

Un beso Cintha