Vragen over Supergoed Spaans Leren en waarom het iedereen lukt
arrow_drop_up arrow_drop_down

Veelgestelde vragen over de Spaanse lessen

Veelgestelde vragen over de Online Spaanse lessen 

(scroll naar beneden voor vragen over de cursuswebsite)


 • 1. Ik ben al op leeftijd, kan ik wel een taal leren op mijn leeftijd? 
  Jaaa, geen probleem, mijn moeder begon op haar 72ste met mijn cursus en leerde alles megasnel, omdat ik heel veel herhaling in heb gebouwd. Stapje voor stapje neem ik je mee door de cursus, succes gegarandeerd, omdat het korte en leuke lessen zijn. Hierdoor leert iedereen van 10-84 jaar het supersnel. 

 • 2. Ik ben niet zo snel, kan ik de cursus wel volgen dan?

  Je kunt de Online cursus geheel in je eigen tempo en tijd doen. Heerlijk relaxed thuis vanaf je eigen computer. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een tablet/laptop. Sommigen doen het zelf op hun mobiele telefoon.


 • 3. Ik ben totaal niet technisch en niet opgegroeid met computers.

Dat gaat altijd lukken, want wij zijn er ALTIJD om te helpen, gewoon rustig beginnen, even wennen. Komt vanzelf allemaal goed, bij iedereen.
 

 • 4. Ik heb geen tijd of talenknobbel

Plan 2 lessen in je agenda per week, hooguit 1 uurtje. Of 10 minuutjes per dag, dan kun jij over 16 weken van alles regelen in het Spaans. Stel een deadline en je haalt het. Of neem de LIVE Spaanse lessen erbij, succes gegarandeerd. En een talenknobbel heeft bijna niemand en toch lukt het iedereen door de kleine stapjes die ze nemen met mijn lessen.


 • 5. Ik kan heel slecht leren

Je luistert, leest, schrijft, herhaalt. Allemaal korte kleine stapjes. Je hoeft niet zo lang te concentreren. En daarom lukt het iedereen. Alle leeftijden. 


 • 6. Kunnen kinderen meedoen?
Momenteel is de jongste 10 jaar. Zij doet het echt waanzinnig goed. Ze doet ook mee met alle LIVE Spaanse lessen (Beginners + Semi-Gevorderden), dus ik kan goed zien welke vorderingen zij maakt. En dat is echt ongelooflijk. En leuk ook.

 • 7. Wat zijn LIVE Spaanse Lessen?
  Iedere deelnemer krijgt de Online Spaanse Lessen voor Beginners of Semi-Gevorderden of Gevorderden. Deze lessen kun je in je eigen tijd doen. Maar je kunt er ook voor kiezen om persoonlijke begeleiding te krijgen en extra hulpmiddelen in ons Online Klaslokaal. Dit zijn groepslessen, die 2x per jaar starten. (in januari / september). Je moet wel een stoel reserveren, want VOL=VOL.
 • 8. Hoe lang krijg ik toegang tot de Online Lessen

Je krijgt levenslang toegang en ook krijg je gratis alle updates erbij.


Onder de Beginners / Semi-Gevorderden / Gevorderden / Super Spaanse Lespakket vind je ook de meestgestelde vragen en antwoorden.


Staat jouw antwoord er niet bij, mail mij op info@supergoedspaansleren.nl

Veelgestelde vragen over de cursuswebsite

Klik hier: stappenplan om IN te LOGGEN

Klik hier: stappenplan VIDEO uploaden op de cursuswebsite

Klik hier: stappenplan WACHTWOORD opslaan + Snelkoppeling


Vragen over de Cursus Website


 • 1. Ik kan niet inloggen.

Kom je vanaf de oude cursuswebsite dan ben je een bekende gebruiker. KLIK op ik heb een account, want jouw lessen zijn overgezet met je emailadres van de oude cursuswebsite. Vul dus dat emailadres van de ´oude´cursuswebsite in en klik op wachtwoord vergeten.

 • 1.2 Jouw ACCOUNT op de cursuswebsite blijft ALTIJD. 

Als je een cursus aanschaft dan wordt deze binnen 3 seconde toegevoegd aan jouw account. Natuurlijk wel inloggen met hetzelfde emailadres als waar je de cursus mee hebt besteld. 


 • 2. Ik krijg de melding ´het opgegeven emailadres is bekend´
  Dat kan heel goed, want ik heb alle ´oude´cursisten via het emailadres toegevoegd. Dan klik je op: Ik heb al een account. En je klikt op wachtwoord vergeten. Je krijgt via de mail de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten. Ben je een ´oud´cursist dan MOET je het emailadres gebruiken van de ´oude´cursuswebsite. Dan krijg je toegang tot de juiste cursussen.

 • 3. Ik zie mijn cursus niet staan
  Je moet inloggen op de cursuswebsite met het emailadres waarmee je destijds besteld hebt. Daarmee kun je jouw cursus zien bij Trainingen, want daar is het slotje van af. Net zoals de bijbehorende Besloten Groep. KLIK gewoon overal op, er kan niets gebeuren. Maar kijk even verder rond.


 • 4. Ik weet niet hoe ik naar het volgende onderdeel van de les moet? 

Kijk je op een tablet/mobiel dan zie naast de lesvideos een klein blauw pijltje. Daar mee ga je naar het volgende onderdeel, want elke les bestaat uit een lesvideo, lesdocument, oefening, antwoord oefening vorige les & extra's zoals een luisterspel of toets.


 • 5. Bij Trainingen zie je jouw cursussen staan. Deed jij voorheen les 1 t/m 72? 

Les 1 t/m 72 bestaat nu uit de Beginners Beleef het Spaanse Leven en de 3 onderdelen van de Semi-Gevorderden. Gewoon dezelfde lessen, maar nog mooier, beter en meer cadeaus erbij. 
 

 • 6. Wat zijn boards of groepen? 

Klik overal op, je kunt niets kwijt raken of kapot maken. Boards of groepen zijn onze nieuwe Besloten Groepen. Facebook gebruiken we niet meer. Alles makkelijk bij elkaar op 1 cursuswebsite. Daar stel je dus je vragen en plaats je video's als je wilt. 


 • 7. Er ontbreekt een cursus aan mijn Trainingen

Alleen als je ingelogd hebt met het juiste emailadres, die van de ´oude´cursuswebsite of waar je mee besteld hebt dan krijg je toegang tot jouw cursussen. Ontbreekt er echt (scroll eerst even door alle trainingen heen) iets dan hoor ik het graag. Mail mij even met een duidelijke beschrijving op info@supergoedspaansleren.nl en ik kijk het voor je na. MAAR heel veel mensen vertellen mij tot nu dat de cursus op slot staat en dan ga ik het nakijken en dan staan de cursussen gewoon toegevoegd. Dus KIJK even verder, KLIK overal op. Zo gauw een slotje weg is, dan kun jij erin. 

 • Hoe kan ik mijn video zetten in de Besloten Groep op de Cursuswebsite. Zie stappenplan in het begin van deze rubriek

  Het is superslim als je video´s gaat maken van jezelf met je Spaanse uitspraak. Ten eerste raak je over een soort angst heen die veel mensen hebben om Spaans te gaan praten. En ten tweede ga je echt de allerbeste resultaten halen om supergoed Spaans te leren. De video kan alleen via een LINK in de Besloten Groep geplaatst worden als je een TOPIC aanmaakt in de groep VIDEO. Klik op het stappenplan (HIER) of maak eenvoudig een gratis account aan op www.youtube.com of www.vimeo.com bij vimeo even de cursuswebsite toevoegen. Zet je video op privé en deel de link in de Besloten Groep op de cursuswebsite.


 • Hoe kan ik mijn wachtwoord laten onthouden en snelkoppeling zetten op mijn tablet / mobiel. Zie stappenplan in het begin van deze rubriek

Via google.com ga je naar rechts in de hoek en klik je op de 3 puntjes. Lees de lijst door en klik op snelkoppeling of toevoegen aan startscherm, dan staat het op jouw beginscherm. En bij dezelfde lijst bij instellingen zet je wachtwoorden onthouden aan. 


Staat jouw antwoord er niet bij, mail mij op info@supergoedspaansleren.nl Maar lees graag deze vragen en antwoorden door, want de kans is erg groot dat je antwoord erbij staat.


Un beso Cintha