Wil jij ook graag in Spanje wonen?
22 juni 2022 
2 min. leestijd

Wil jij ook graag in Spanje wonen?

Soms neem je een beslissing in je leven en dan lukt ineens alles. Je moet wel een positieve mindset hebben, want anders lukt helemaal niks je. Heb ik gemerkt gedurende mijn leven.


In de Privé

Vorige week was ik jarig, stond ik die dag 3 pagina´s groot in weekblad Privé en ging alles sky high. Hoe geweldig is dat. Dan ben je 53 en je staat vol in het leven. Je hebt ook niet meer die onzekere trekjes. Nee eigenlijk heb je meer maling aan de mening van anderen.


Heb maling aan meningen

En ik denk dat het de beste manier is om je droom te leven. Zet oogkleppen op en misschien ook wel oordopjes in, want je wilt niet luisteren naar mensen die er helemaal geen verstand van hebben. Of die maar wat lopen te brullen. En daar zijn er veel van, van die mensen die overal maar hun mening moeten laten horen, die overal iets van vinden.


Maak jezelf de gelukkigste van de wereld

Soms denk ik, laat iedereen met rust. Leef lekker je eigen leven en concentreer je op jezelf en maak van jezelf de gelukkigste persoon die er is, want dan straal je dat vanzelf uit naar IEDEREEN.


Wij helpen jou met Leef je droom

Tomás, mijn Spaanse man en ik zijn bezig om honderden mensen te helpen om ook hun droom te gaan leven. We geven ze op papier en in video stap voor stap alle uitleg van alles wat je nodig hebt in Spanje. We vertellen je over HOE je moet communiceren met de oh zo lieve Spanjaarden. We vertellen je hoe je in je recht staat, hoe je duidelijke afspraken maakt en wat je wel en niet moet doen. En hoe je alles stap voor stap regelt.


Niks te moeten

En ik gebruik hier het woordje MOET, maar dan mag je natuurlijk altijd zelf weten. Heel veel mensen denken dat ze het zelf wel redden en dat is helemaal prima. Ik zeg alleen vergeet niet dat Spanje echt een heel ander land is dan Nederland of België. Met hele andere gewoonten, gebruiken, regels en mogelijkheden.

En wij helpen je graag. We hebben nu pas zo´n 12 lessen opgenomen, maar we gaan richting de 27 en het is heel veel uitzoekwerk, maar we leggen alles uit in het Nederlands, maar ook in het Spaans. Dus als je graag gelijk Spaans leert spreken dan kan dat ook.


Wat is jouw droom?


Zet een droom voor jezelf neer, pak pen en papier. Of mail het naar mij, ik hoor graag je droom, maar ook HOE je het gaat doen. Want bij dromen dan kom je er niet. Het is een kwestie van stapjes zetten. Maak bijvoorbeeld een planning en hou jezelf eraan. Want dromen uit laten komen is alleen maar een kwestie van DOEN en van DOORZETTEN. Ik hoor het graag info@supergoedspaansleren.nl


Ik woon in Spanje, maar.....

Mijn man is een Spanjaard en sinds 2015 wonen wij met het gezin in Spanje. Ook wij hebben stap voor stap van ALLES moeten regelen en we vertellen jou alles in onze nieuwe cursus Wonen. Meer informatie vind je via www.supergoedspaansleren.nl/wonen en vragen hoor ik natuurlijk ook altijd graag.


Un beso Cintha 

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.