En welke datum stond er in die ring van mijn oma..........
05 oktober 2022 
3 min. leestijd

En welke datum stond er in die ring van mijn oma..........

Ik krijg ineens een ingeving. Ik denk dat moet ik even delen met je. Een super lieve cursist van mij is gisteravond oma geworden. Haar kleinkind Kaj genaamd, is precies geboren op de sterfdatum van haar moeder.

 

Ik geloof hier in

Echt ik vind dat altijd zo mooi. Want dan denk ik, ja hoor dat is een teken van haar moeder. Dat is de beschermengel geworden van Kaj. Of in ieder geval wil zij iets laten weten. Denk je dat ook niet? Of vind je het raar wat ik zeg, dat kan natuurlijk ook, maar je weet het, daar geef ik niks om.

 

 

Ring van mijn oma

Toen dacht ik ineens weer aan mijn oma. 15 jaar geleden was ik zwanger van Nina. In die tijd overleed mijn oma op haar 93ste. Na de begrafenis kwam mijn lieve tante naar mij toe en gaf de trouwring van mijn oma. Zo lief vond ik dat, want mijn oma is mij altijd heel dierbaar geweest.
 

Tijdens die zwangerschap overleed ook die liefste tante, veel te jong. Echt vreselijk. Twee maanden later werd Nina geboren precies op de datum die stond in de trouwring van mijn oma. Dat is toch toevallig. Maar ik geloof echt niet in toeval. Dat zijn gewoon tekens, denk ik dan.

 

Wat zijn jouw tekens

Wat denk jij? Heb je ook zoiets meegemaakt? Ik hoor het echt heel erg graag van je. Want ik vind het zo mooi om te zien dat er echt heel veel meer is dan alleen ons aardse bestaan.

 

Duidelijkste van mijn leven

En ook het verhaal van mijn opa, dat was voor mij ook zo’n duidelijk teken. En zo weet ik dat je veel meer tekens krijgt, maar dat je ze door de drukte en het snelle bestaan niet altijd opmerkt. Terwijl ze zo belangrijk zijn. Het verhaal van mijn opa was zo, voor als je het nog niet kent.
 
Ik was samen met het gezin in Normandië, rondreizen met de camper, heerlijk genieten van vrijheid. Mijn vader was een paar weken daarvoor overleden. En ik liep over het strand, ik was mijn kinderen zat, die waren aan het ruzie maken, waardoor ik even alleen ging wandelen. Ze zochten het maar even uit.
 

En ik wandelde en in alle rust bedacht ik ineens, wij moeten ons leven omgooien. We moeten weer gaan beginnen met echt genieten, maar ook naar een veel relaxter leefomgeving. Eigenlijk terug naar het gevoel dat ik 22 jaar geleden had, toen ik nog op Mallorca woonde met Tomás.

 

Roodborstje

Mijn vader was binnen 10 dagen overleden en hij en mijn moeder hadden ons zo goed leren genieten van het leven, dat moest weer terug in ons leven. Toen ik terug kwam bij de camper zei ik tegen Tomás, weet je wat wij moeten doen. In Spanje gaan wonen. En op DAT moment toen ik dat zei, kwam er een roodborstje onder de heg vandaan, midden in Normandië. Ik zei, zie je wel, mijn opa vind ook dat we dat moeten gaan doen.
 

Tomás keek naar het hippende vogeltje en dacht, ja hoor daar hebben we je opa. Maar het was voor mij een zo duidelijk teken. Ik wist en voelde in alles in mijn lijf dat dit was wat we moesten gaan doen.

 

Volg je gevoel

Nou de rest van het verhaal is bekend of te lezen in mijn blogs.
En Tomás, altijd-super-verliefd-op-Nederland wilde echt niet. Maar ook is bekend hoe dat verder is afgelopen. Ik geloof nog steeds dat dit het allerbelangrijkste teken in mijn leven was. En ook de allerduidelijkste voor mij.
 

Ik kijk nu wat bewuster naar tekens. Maar ik zie het vaak niet denk ik. Wel soms het gevoel als ik zit in mijn creatieve modus, dan voel ik vaak, jaaa dit is goed, dit moet ik doen. En dan ga ik weer keihard aan het werk om het zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

 

Mijn Spaanse lessen zijn uniek

En het pakt altijd goed uit. Je weet dan gewoon dat je hulp krijgt. Inspiratie, goed gevoel, de hele dag stuiteren, omdat je weet dat het goed is, dat dit is wat je moet doen. Net zoals het ging bij de start en hoe het nu gaat met mijn bedrijf. Aan alles voel ik dat het absoluut uniek is wat ik doe en de geweldige resultaten die de mensen halen in een hele korte tijd. Echt waanzinnig mooi het leven, maar ook het ondernemen. Het leukste wat ik ooit gedaan heb.

Vertel…

Dus je ziet waar het je kan brengen al die tekens. En ik vind het geweldig. Ik hoor graag je verhaal, liefst hieronder zodat iedereen mee kan genieten. Want inmiddels weet ik ook dat er veel meer mensen zijn die dit echt geen raar verhaal vinden.
 
Mooi toch, je weet dat je nooit alleen bent en dat je alles al in je hebt.
 
Un beso Cintha
 
www.supergoedspaansleren.nl/blogs op deze site dus, daar staan nog veel meer verhalen van mij over emigreren, dromen die je uit kunt laten komen, snel en makkelijk Spaans leren. Het mooie Spaanse leven beleven.
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.