Dit is de enige unieke manier om Snel & Makkelijk Spaans te Praten
31 januari 2019 
2 min. leestijd

Dit is de enige unieke manier om Snel & Makkelijk Spaans te Praten

Van de week zegt er iemand, “Ben ik dan zo stom om er 6 jaar over te doen om Spaans te leren” Nee zeg ik, “want in de tijd dat jij Spaans leerde toen bestonden mijn Spaanse lessen nog niet.” 

Ja, je bent stom

Maar inmiddels natuurlijk wel en dan kan ik wel zeggen. Ja je bent echt stom om er 6 jaar over te doen. En ik snap wel dat het gebeurt hoor, want zo is de ouderwetse lesmethode. Lekker gericht op grammatica, op onzin die je helemaal niet nodig hebt. Spaanse lessen om lekker mensen in de war te brengen met Spaanse grammaticale tijden die in het Nederlands niet bestaan en die je vrijwel nooit nodig hebt.

Dus ja, je bent stom als je kiest voor elke andere lesmethode dan de mijne. Je bent toch echt op het enige goede adres hier bij mij als je Snel & Makkelijk en op een Leuke manier Spaans wilt leren.

Ik ben anders dan de rest…

Soms durf ik dit niet zo hard te verkondigen, gewoon omdat ik anders ben dan de rest. Maar het is de keiharde waarheid. Vandaag zeg ik het gewoon, ook omdat het voor de honderdste keer bevestigd werd door één van mijn cursisten.

Lief berichtje

Van de week keek ik in mijn mail en Yara vroeg toestemming of ze haar mening op mijn cursuswebsite mocht zetten. Ik ging het eens even lezen en ik word dan eigenlijk helemaal ontroerd, want dit is waar ik het voor doe. Dit is waarom ik al die mensen wil helpen. Je hoeft geen jaren Spaans te leren.

Dat kan supersnel en makkelijk en ook nog op een leuke manier. Onderaan lees je het berichtje van Yara, superlief dat ze het met mij deelde.

Kwestie van DOEN

 Even verder over Snel en Makkelijk Spaans leren, een kwestie van doen, gewoon even in je agenda zet, want je moet het natuurlijk wel doen, want vanzelf gaat het niet. Dan heb jij als beginner in 16 weken een steengoede basis Spaans. Of in 20 weken (of sneller) als Semi-Gevorderde dan weet jij ALLES wat je nodig hebt om gewoon lekker alles te gaan regelen in het Spaans.

Open die geweldige Spaanse wereld voor jezelf

Heerlijk genieten van die Spaanse wereld en al die lieve mensen, in ieder geval hier in Extremadura. Dus start vandaag en maak die geweldige Spaanse wereld voor jezelf open. Ik help je er graag bij.

Ja, je bent stom

En elk sarcasme van mensen die nog-in-het-oude-patroon-zitten. Die niet op een nieuwe manier kunnen denken dat veeg ik gelijk van tafel. Want het verdwalen-in-Spaanse-grammatica is bij mij voorbij.

Berichtje van Yara: “Eindelijk een lesmethode waarbij ik de grammatica begin te snappen. Het is heel fijn en overzichtelijk uitgelegd waardoor ik na een lange dag, de lesstof toch nog in mijn hoofd krijg en het ook echt leuk vind om te doen.”


Yara
doet de Semi-Gevorderden Grammatica – de leukste methode om de Spaanse grammatica te leren.

un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl

#supergoedspaansleren #spaansleren #snelenmakkelijkspaansleren

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.