Vragen over Supergoed Spaans leren

Als eerste WAAROM Supergoed Spaans Leren. Ik kan wel zeggen dat ik weet waarover ik het heb. Meer dan 23 jaar geleden stond ik ook in jouw schoenen. Ik moest en zou snel Spaans leren, want ik wilde wonen en werken in Spanje en ik wilde niet jaren gaan leren.

Ik ging keihard aan de slag en volgde mijn manier, de juiste manier, want de Spaanse grammatica is echt zo ontzettend ingewikkeld en elke Spaanse lesmethode of Spaanse leraar is zo gericht op die grammatica, want volgens de boekjes, de ouderwetse manier leer je eerst de grammatica en daarna ga je verder. Ik vind dit absoluut onzin. Ik kwam hier ook achter toen ik Spaanse kinderen Engels ging leren. Hun leerboeken stonden vol met Engelse grammatica, terwijl ze nog niet eens 1 fatsoenlijke zin in het Engels konden zeggen.

Vandaar dat ik het geheel anders ben gaan doen. Een taal leren moet LEUK zijn, MAKKELIJK en zeker niet verdwalen in grammatica en een taal leren moet SNEL gaan. Je gaat toch zeker niet jaren Spaans leren. Ik heb wel wat beters te doen. Liever genieten van het Spaanse leven en alle Spaanse mensen die daarbij horen. En dat lukt je alleen als je zelf Spaans spreekt.

Je geeft je Spaanse leven of vakantie een extra dimensie. Je bent zo trots en blij als je Spaans spreekt. En gelukkig kan het nu ook op een leuke, makkelijke en snelle manier via https://www.supergoedspaansleren.nl

Un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl
Reactie plaatsen