Razendsnel Spaans leren en die Spaanse wereld voor jezelf openen
24 februari 2019 
5 min. leestijd

Razendsnel Spaans leren en die Spaanse wereld voor jezelf openen

Elke 100 euro die jij in jezelf, in je mind, in je hoofd, in je ‘kunnen’ stopt, die gaat er nooit meer uit. Een nieuwe jurk of broek gaat op een gegeven moment weg. Maar alle kennis die jij in je hoofd stopt dat is een super vette investering in JEZELF.
 
Niet in mij, nee JIJ hebt hier je hele leven plezier van. Toen ik mijn Spaanse lessen ging maken voor de Nederlandse en Vlaamse wereld bedacht ik…………
 

Snel Spaans Leren

……….mijn Spaanse lessen moeten zijn als een snelle Spaanse motor, eentje die jou razendsnel op weg helpt om jouw Spaanse Leven of Vakantie te bereiken. En later kwam ik tot de conclusie dat je door mijn cursus een hele andere kijk krijgt op het leren van een taal. Het is dan ook tijd dat de hele wereld ziet dat het ook anders kan.

 
Het is niet meer een 5-jaren plan, het is geen grammaticaal doolhof. In ieder geval NIET met MIJN lessen. Dus maak het leven voor jezelf makkelijk en gun het jezelf en deze geweldige investering in jezelf.
 
Het leven is te kort om er niet iets supercools mee te doen.
 
Toevallig heb ik een mega aanbieding door mijn LIVE Spaanse Les: https://youtu.be/LfR-P5a8CgQ

Vandaag tot 23:59 uur kun je de kortingscode TOPPER gebruiken en je krijgt 50 euro korting voor het Super Spaanse Lespakket.

Uit je dak als je Spaans kunt praten

Je zult het zien, je gaat straks letterlijk uit je dak als je gewoon wat in het Spaans kunt zeggen. Als je verstaat wat iemand zegt tegen je. Echt ik weet het nog zo goed, m’n allereerste keer, 22 jaar geleden en ik dacht en NU ga ik iets zeggen in het Spaans.
 
En ik deed het, best wel eng, maar ik deed het gewoon. En zij gaf gewoon antwoord in het Spaans. Echt ik ging juichen en springen en knalde uit elkaar van trots. Dat zag zij natuurlijk niet, maar van binnen explodeerde het. WAANZINNIG COOL. Ik had m’n doel bereikt.
 
En dat is dan één moment en dan ga je verder en verder. En nu 22 jaar later heb ik nog steeds zoveel plezier van die tijd, die 4 maanden om Spaans te leren die ik investeerde in mijzelf. M’n hele leven mag ik hier gebruik van maken en zoveel meer lol door beleven. Dat is toch cool.

Nee joh, gewoon vandaag starten, lekker in je eigen tijd, stapje voor stapje, maar eigenlijk racend word je heel snel heel goed in Spaans, en je krijgt ook nog levenslang toegang tot de lessen. Daar word je toch blij van.

Start vandaag

Want stel je voor dat er iets gebeurt of je wilt later nog eens even terug kijken dan kan dat gewoon. Dan denk ik, je krijgt nu de kans om er de rest van je leven plezier van te hebben. Daar kan niets en niemand tegenop. Ook geen andere Spaanse lessen, want tja dan kun je er een 5-jaren plan van gaan maken. ZONDE van je tijd, dat gaan we dus niet doen. Geen tijd meer verliezen.
 
Vragen kun je stellen via: info@supergoedspaansleren.nl Hasta pronto,
 
 
Un beso Cintha
 
 
 
25 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegevens moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 4 jaar wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik 23 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.