13 redenen waarom zelf Spaans leren niet slim is
14 september 2021 
1 min. leestijd

13 redenen waarom zelf Spaans leren niet slim is

Jan vraagt aan mij, wat heeft het voor zin om jouw lessen te volgen als ik ook alles online kan vinden. Jan, je hebt gelijk, en het maakt mij niets uit wat je doet. Ik kan je helpen om je leven makkelijker te maken. Je kunt namelijk teveel vinden… 

Deze zet ik bewust op 1, als eerste hoef je geen tijd te verliezen in lessen zoeken. Tijd komt nooit meer terug en is dus ontzettend kostbaar. Geld word wel weer aangevuld, maar je tijd….

Ten tweede krijg je alle stapjes elkaar opvolgend zodat je het snel en makkelijk leert en goed onthoud.

Als derde je krijgt hulp bij je vragen

Als vierde je krijgt levenslang toegang en je kunt altijd alles makkelijk terugkijken.

Vijfde je leert geen verkeerde dingen en ONNODIGE dingen. De Spaanse taal heeft nogal veel grammatica, maar drie kwart heb je in het begin helemaal nog niet nodig.

Als zesde wil je in 11 weken een steengoede basis hebben of in 16 weken ALLES weten (Als je al iets verder bent met de taal) dan bied ik je een megastok achter de deur door middel van begeleiding met de groep in mijn online klaslokaal.

Als zevende je gaat een leuke lesmethode krijgen, niet saai, zodat je afhaakt. En korte lesjes, want lang concentreren is best lastig.

En als 8ste succes gegarandeerd. Gewoon de stapjes doen en je behaalt je resultaat.

Nummer 9 niet goed geld terug garantie. Blijk je het toch niks te vinden dan stort ik gelijk terug. Maar daarom zeg ik altijd bekijk de gratis Spaanse lessen dan weet je precies hoe het werkt via www.supergoedspaansleren.nl/gratis

En als 10e je krijgt ontzettend veel, lesvideo’s, lesdocumenten, oefeningen, luisterspelen, toetsen, audio’s en als je zelf je eigen video’s opneemt je uitspraak die we meeluisteren.

Als 11e je kunt meedoen met alles wat ik gratis aanbiedt, soms een les, soms geschreven lesjes etc. Het nadeel van alles gratis, ook zoals de gratis apps. Superleuk voor je woordenschat, maar je leert er geen Spaans mee praten.

En als 12e je kunt afsluiten met een examen en je certificaat behalen. Wij kijken je examen na en die krijg je verbeterd terug.

En als 13e, de lessen die je van mij krijgt en die je in 32 weken (of sneller kunt doen), staan gelijk aan 3 jaar klassikaal les via een willekeurige organisatie.

Aan jou de keuze. De belangrijkste reden waarom zelf Spaans leren niet slim is, dat is tijdverlies en verdwalen in de grammatica. Je gaat dat namelijk gegarandeerd doen, waardoor het jaren en jaren gaat duren voordat je Spaans praat. Ik bied je hulp, maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om heel veel tijd te verliezen in onzinnige dingen leren. Meer informatie over de cursussen via www.supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht

Saludos Cintha

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.