Ik kap ermee…….
Soms denk ik, wat is het toch moeilijk om een bedrijf te laten draaien. Maar het is mijn droom, mijn eigen bedrijf. En wat geeft het een vrijheid. Heerlijk alles zelf bepalen. Maar ja, er moet ook gegeten worden, de kinderen willen steeds meer. Pffff het is echt makkelijker om in loondienst te gaan.
 

Lading liefde

En dan vraag ik aan al mijn cursisten, mag ik je mening over mijn cursus? En dan krijg ik toch een lading met liefde, complimenten, prachtige woorden over mij heen gegooid dat ik denk. Oh mijn god, dit is toch zo cool. Het zou hartstikke egoïstisch zijn als ik hiermee zou stoppen. Ik help zoveel mensen op weg naar een nieuwe wereld erbij, en dat is toch eigenlijk het mooiste wat er is.


Achterlijk dorp

Vanuit dit achterlijke kleine dorp, en dan bedoel ik dit natuurlijk niet onaardig, maar wel terug in de tijd waar de vrouwen nog de hele dag hun huis poetsen, in sloffen en badjas een bakkie doen bij de buurvrouw, eigenlijk zich nergens druk over maken. Hoe heerlijk zou dat toch zijn. Maar wat ik wilde zeggen, ik zit in de middle of nowhere en heb contact met de hele wereld. Hoe cool is dat, wat een geluk. Zo onwijs veel mooie mensen op mijn pad. Neeee dat wil ik toch echt niet opgeven.


LIVE is LEUK

Dus wat ga ik doen 5 dagen lang Gratis Spaans geven, want de LIVE Spaanse lessen dat vind ik toch het allerleukste van de hele wereld om te doen. Nog veel meer mensen moeten kennis maken met mijn unieke lesmethode.


Een taal leren kan wel snel

Dan zal ik eens even laten zien dat een taal leren helemaal niet lang hoeft te duren. Dan laat ik duidelijk zien, met mijn lessen leer je Snel & Makkelijk Spaans en op een leuke manier en alleen wat je nodig hebt in de Spaans praktijk. PUNT
 
En daarna ga ik gewoon aan 100 mensen nog veel meer leren in het Spaans, want hoe cool is het om de mooiste taal van de wereld te kunnen spreken. Er gaat echt een extra wereld voor je open, hoe mooi is het dat ik dat mag doen.


Lang leve me

En eindelijk is er een methode op de wereld waarbij je op een leuke, makkelijke en snelle manier Spaans leert. Joehoe lang leve mijn lessen. Dat hoor ik immers ook van mijn cursisten. Waanzinnig om te horen, dus we gaan gewoon verder totdat de hele wereld op de hoogte is van mijn coole, supergoed werkende lessen.
 
En gelukkig heb ik mijn hele lieve trouwe cursisten die mij helpen en die massaal dit bericht delen en IEDEREEN die Spaans wil leren uitnodigen om mee te doen. Lang leve het internet, dit hele mooie leven. Alle mooie dromen die uitkomen en dat wens ik iedereen.
 
Dikke kus van oh nee un beso y abrazo
Cintha
 
Tuurlijk wel de link om in te schrijven erbij doen. Doe je mee? Vakantie Spaans in 5 dagen. Van 28 mei t/m 1 juni (stop er een uurtje per dag in en je leert wat je nodig hebt op vakantie).
 
Je krijgt van mij elke dag LIVE Spaanse les (19:30-20:00 uur) & een prachtig mooi Spaans E-lesbook. Schrijf je HIER in.
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.