Spaanse Cadeautjes voor jou
Voordat je iets aanschaft wil je wel weten waar je aan begint. Is het wel te vertrouwen en is het product wel goed.
 
En dat kan ik natuurlijk wel keihard lopen verkondigen, maar ja, wie is Cintha dan wel. Daarom zeg ik altijd: “Ga eerst eens GRATIS bekijken wat ze allemaal heeft en doet.”
 

600 meningen

En lees ook eens wat al die 600 cursisten van haar er dan van vinden, van dat www.supergoedspaansleren.nl. Nou zeggen sommigen: “ja haha die meningen van anderen dat interesseert me helemaal niet.” Aan de ene kant zeg ik, heel goed, want je moet absoluut je eigen pad volgen. Maar aan de andere kant is het ook wel fijn om een beetje een bevestiging te krijgen.
 
En dan denken mensen, ze zal wel de slechte berichten weglaten. Nou weet je, heel stom misschien, maar ik krijg nooit slechte verhalen. Er is ook nog nooit iemand afgehaakt, uiteraard stoppen mensen wel eens, maar die gaan na een jaar weer verder. Dat kan natuurlijk ook.
 

Terugstorten

Ooit één keer heb ik iemand z’n geld terug moeten storten, want die vond het stom, één keer van de 600 cursisten, nou dan neem ik het niet persoonlijk, maar daar ga ik ook zeker niet moeilijk over doen, hoppakee terugstorten, ik wil geen ontevreden mensen. En die heb ik dan ook niet. Oh ja pas zei Danny ik wil meer feedback in de Besloten Facebook Groep, toen zei ik, op alle video’s wil ik graag reageren, maar soms moet je mij ook even taggen, want ik krijg zoveel berichten op een dag, als je mij niet tagt dan kan het gebeuren dat ik iets niet zie. Maar ik probeer altijd iedereen zo snel mogelijk te helpen.
 

Spaans in 16 weken

En je denkt allemaal ja hoor, het zal best wel. Spaans leren in 16 weken of soms zegt ze zelfs in 12 weken. Weet je, ik lieg echt nooit, maar ik maak het ook niet mooier dan het is. En natuurlijk zijn er mensen die er een jaar over doen, maar dat is niet mijn schuld. Natuurlijk is het zo dat het niet automatisch gaat.
 
Je moet wel elke dag even 10 minuutjes Spaans doen wil je het halen in 16 weken. En bij de Beginners Bootcamp zeg ik je moet elke dag een half uur Spaans doen en dat 12 weken lang.
 
En de één leert sneller dan de ander. Ook dat is zo, maar ik zeg IEDEREEN vindt een taal leren moeilijk. Alleen maak ik het zo makkelijk mogelijk voor je. Je kunt prima en correct Spaans praten met 4 grammaticale tijden en je leert het zo snel, omdat ik je KORTE lesjes geef en je elk onderdeel op een leuke manier 7x laat herhalen. Daarom leer je het Snel & Makkelijk.
 

Pak eerst de cadeautjes uit

Maar ik kan blijven blèren, ga eerst maar m’n GRATIS dingen doen via https://www.supergoedspaansleren.nl/gratis, die zijn leuk. Vertel me ook wat je ervan vindt, misschien breng je me wel weer op nog meer leuke ideeën.
 
 
Op 8 januari beginnen we weer met 3 nieuwe LIVE Spaanse Groepen. Maar VOL=VOL, want overvolle Online klaslokalen willen we niet. Dus mocht je er al vertrouwen in hebben, pak dan gauw je stoel via https://cursus.supergoedspaansleren.nl/winkel
 
  • Beginners Bootcamp – Spaans Leren in 12 weken
  • LIVE Semi-Gevorderden – ALLES weten in het Spaans in 20 weken
  • LIVE Gevorderden – 2x per week LIVE Spaanse Les. Conversatie en een Spaanse Les.
 
En verder zeg ik, ga eerst maar eens lekker kijken op www.supergoedspaansleren.nl/gratis Te deseo un feliz fin de semana (ik wens je een fijn weekend)
 
Un beso Cintha
 
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.