DOEN is de belangrijkste stap in je leven
14 december 2022 
3 min. leestijd

DOEN is de belangrijkste stap in je leven


Dit is een heel ander verhaal dan je gewend bent van mij. Maar soms wil ik graag eens een andere kant laten zien. Toen wij emigreerden in 2015 toen stond ik 100% anders in het leven.

Door mijn leven compleet te veranderen ben ik in een volledig nieuwe wereld terecht gekomen. Het Spaanse leven. Tjonge jonge wat is dat mooi. Elke dag denk ik, hoe is het toch mogelijk. Alles is leuk, alles lukt, al mijn dromen komen uit. Waarom dan?


Ik ben echt niet bijzonder, wat ik kan dat kan jij ook. Ik vertel je er meer over.


Het einde van 2022 is al weer in zicht. Wat is het jaar voorbij gevlogen. En wat was het een topjaar. En weet je eigenlijk dwing ik dat af. Natuurlijk zijn er onvoorziene omstandigheden, maar jij kunt grotendeels zelf bepalen hoe jouw jaar eruit ziet. 


DELETE

Ik kom heel veel mooie mensen tegen. Ook hele stomme mensen, maar daar ga ik aan voorbij. Weet je waarom? Ik ga voor het positieve. Altijd en iedereen help ik met liefde. Maar zo gauw mensen je proberen te kwetsen of gewoonweg onaardig zijn, dan klik ik op DELETE. En dat doe ik ook in het dagelijks leven.

    En zo zijn er ook mensen die jou stoppen met het leven van je droom. Je hebt 1 leven, maak er iets van. Soms moet je afscheid nemen van mensen die jou belemmeren. Maar ga voor je droom. Elke dag 1 stapje richting je droom zijn wel 365 stapjes per jaar. 

 

    En soms heb je een speciale droom en kost het wel 1000 stappen, maar dan heb je wel binnen 3 jaar je droom uit laten komen. Hoe geweldig is dat? Jij kunt zelf je leven maken, dat heb je helemaal zelf in de hand.

 

Wat is wel mogelijk

En natuurlijk zijn er soms bepaalde dingen die je niet kunt doen. Maar blijf kijken wat er wel mogelijk is. Ik geef les aan mensen die komen vanuit een heel diep donker zwart gat, maar staan weer stralend in het leven en kijken naar alles wat er wel mogelijk is.


Schrijf je dromen op

Schrijf eens voor jezelf op wat je in 2023 gaat DOEN. Want leven zonder doel dat is toch geen leven. Ik denk dat genieten al een doel kan zijn. Alles wat je wilt proberen in het leven. Niet jezelf verliezen in negativiteit, in ruzies, in onzin en zeker geen tijd verspillen. Bedenk maar dat als je laatste uren zijn in gegaan dat je dan terug kunt kijken op een mooi, zinvol en vrolijk leven. En dat bepaal jij.

 

DOEN is de sleutel tot succes

Het hele leven is namelijk alleen maar een kwestie van DOEN. Stap voor stap kom je er wel. En soms heb je hulp nodig. Ik ben er voor je met de enige unieke manier om snel en makkelijk Spaans te spreken in 30 uur. En dit is een feit. Ik ben er ook voor je als je wilt Wonen in Spanje en je wilt het makkelijk en zonder problemen doen. En ik kan je ook helpen met een business opstarten. En wat vind ik het mooiste om te doen? Eigenlijk alle drie, want anders zou ik het niet doen. Het leven is te kort en mijn tijd is te kostbaar om me bezig te houden met dingen waar ik niet blij van word.Tussen mijn 37.900 cursisten zitten er namelijk ook veel die alles gratis voor elkaar proberen te krijgen. Ik vind dat je dan jezelf tekort doet. Tijd besparen dat is het belangrijkste wat er is. Geld wordt wel weer aangevuld, je tijd helaas niet.


Wat is jouw droom 

Dus maak je leven makkelijk. Zet al je dromen op papier. En binnen welk tijdbestek je deze kunt vervullen. En kijk als je hulp inroept of je het dan sneller voor elkaar hebt? Ik ben heel benieuwd naar jouw dromen. En laat maar weten als ik je ergens mee kan helpen. En dan heb ik het over de Spaanse taal, wonen in Spanje of je bedrijf starten of uitbouwen.

Stap uit de draaimolen

Ik hoorde pas iets moois. En eigenlijk hadden het ook mijn woorden kunnen zijn. Ik zie mensen die elke dag opstaan, in de file staan, werken, thuis komen, zeuren over van alles. En dat dag in dag uit, alsof je in een draaimolen zit. En aftellen tot de dag wanneer ze weer op vakantie kunnen gaan. WAAROM doen mensen dat? Ik snap het wel, ik heb het zelf ook 45 jaar gedaan. En toen pas viel het kwartje. Mijn vader overleed binnen 10 dagen en ik dacht eindelijk voor het eerst in al die jaren. Hallo, waar ben ik mee bezig. TIJD is KOSTBAAR. Geld niet dat zien we dan wel weer. Maar je tijd, besteed die vol plezier. 


Wees niet bang en hou rekening met jezelf

Doe wat je leuk vindt. Denk niet na over angsten, over de toekomst en over alle beren op de weg. Leef nu, geniet en kom vol positiviteit in het leven te staan. Heb vertrouwen in de toekomst. ALLES komt goed. Kijk elk mens heeft een andere kijk op de wereld. Iedereen zit vol vooroordelen, iedereen zegt wat hem of haar goed uitkomt. Als je weet dat iedereen dat doet, hou er dan vooral geen rekening mee. 


Kijk alleen naar je eigen wensen en laat een ander daar geen invloed op hebben. Eindig dit jaar mooi en start nog veel mooier in 2023. Het leven is te kort om niet vol te genieten van elke dag. 


Vertel mij jouw dromen via info@supergoedspaansleren.nl weet je waarom? Soms als je het de wereld in slingert dan komt het veel sneller uit. 

Un beso Cintha

www.supergoedspaansleren.nl27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.