Er is maar 1 iemand belangrijk

Er is maar 1 iemand belangrijk in deze wereld, in dit leven en dat ben JIJ. Het gaat om JOU. Oef denk je, dat klinkt egoïstisch. Maar is dat zo? Het is toch jouw leven, de tijd dat je op aarde bent dan moet je toch van elke dag een cadeautje maken.

Dan geniet de rest ook

En natuurlijk ga je meerdere rollen spelen, ben je vader, moeder, zus, broer, familie, echtgenoot. Maar denk even goed na. Het gaat nog steeds om JOU. Jij bepaalt zelf je keuzes. Jij bent aan jezelf verplicht om je mooiste leven te leven. En dan heb je nog mazzel ook, want je hoeft niet te vluchten, je woont niet in een oorlogsgebied. Je lijdt geen honger, waarschijnlijk heb je zelfs een dak boven je hoofd. Alle redenen en mogelijkheden om jouw mooiste leven te leven.

Ja maar……..

Dus ga niet zeuren, ja maar hij of zij. Of geef je iemand of iets (een plaats of situatie) anders de schuld dat JIJ NIET je mooiste leven kunt leven. Denk er eens over na. Is dat niet de grootste onzin die jij jezelf kunt vertellen. Je hebt toch altijd een keuze. En jij bepaalt toch zelf je gedachten.

Waarom bepaal je niet voor jezelf dat jij de allergelukkigste persoon op deze aardbol bent, dat je elke dag leeft alsof het de laatste is. Dan ben JIJ gelukkig en weet je dat werkt door op IEDEREEN om je heen.

Dus…

Dus je bent ook vanzelf de beste oma, moeder, opa, vader, familielid, echtgenoot. Want JIJ bent blij en jij kiest voor jouw mooiste leven. En als er dan ECHT mensen zijn die je tegenwerken, naar beneden halen, dan wordt het de hoogste tijd dat je daar eens afscheid van gaat nemen.

Want jij verdient een feestje, zolang jij op deze aardbol mag rondlopen. Jij bepaalt en jij bent de baas. Jij kiest.

Un beso Cintha

25 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 25 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.