Kort blog: Let op jouw tijd is super kostbaar
01 november 2020 
2 min. leestijd

Kort blog: Let op jouw tijd is super kostbaar

Je tijd is kostbaar, elke minuut die voorbij gaat die komt nooit meer terug. Elke minuut die voorbij gaat, brengt je dichterbij het eindstation.
Dit wil je natuurlijk niet horen, maar tijd is absoluut het allerbelangrijkste en het allermooiste dat je hebt. Geld wordt wel weer aangevuld, maar tijd nooit meer.

Besteed je tijd goed

Dus denk je dan, laat ik mijn tijd goed besteden. Het heeft geen zin om boos te zijn om onbenulligheden, zonde van mijn tijd. Maak het mooiste van je tijd. Je weet niet hoeveel tijd jou is gegeven. Soms zie ik berichten van mensen en die zeggen over 10 jaar ga ik emigreren, dan denk ik WOW, dat is ver vooruit. Misschien heb je niet eens 10 jaar.

 

Dit is mijn tijd

En de mensen die ineens op stel en sprong hun leven omgooien die hebben nagenoeg allemaal iets meegemaakt, waardoor ze beseffen. Hé mijn tijd is wel heel erg belangrijk, het kan zomaar zijn dat mijn tijd ineens op is. Want de enige zekerheid die je krijgt in dit leven is dat de tijd een keer op is. Dus geniet van elke minuut, of in ieder geval probeer het, zet een glimlach op je gezicht en denk, zo cool dat ik er nog ben, laat ik er de mooiste tijd van maken. Want mijn tijd is kostbaar

  • Dus spendeer je kostbare tijd niet aan onzin, niet aan angst, niet aan boos zijn op anderen, niet aan allerlei zaken waar je toch niet iets aan kan veranderen. Want weet je, je hebt alleen jezelf ermee.

Vandaag is mijn mooiste dag

Pas zag ik een schattig Spaans meisje hier bij ons in het dorp. En zij schreef op een bord, vanmorgen werd ik blij wakker en ik dacht van deze dag ga ik iets moois maken. En toen kwam ik iemand tegen en die verpeste mijn dag. Toen dacht ik, hé maar zo werkt het niet. Blijf bij jezelf. Jij hebt besloten dat dit jouw mooiste dag gaat worden, dan kan niemand dit voor jou verpesten. Al stort de hele wereld in, als jij besluit blij te zijn de hele dag, dan doe je dat. En niemand die dat van jou af kan pakken.

 

Dit is mijn beste tijd

Laat jij je wel beïnvloeden door iets of iemand, dan doe jij dat zelf. Want je hebt altijd een keuze hoe je ergens op reageert. En ik weet ook wel dat het de ene dag makkelijker is dan de andere. Maar als jij besluit, dit is mijn mooiste dag en je zet een glimlach op en je denkt wat heb ik het toch goed. En niemand pakt dit van mij af. Dan ben jij de winnaar van de dag en besteed je elke minuut van die dag op een mooie manier.

 

Mijn tijd is kostbaar

En omdat je tijd zo kostbaar is geef ik je ook het advies om te stoppen met gratis Spaans leren. Leuk hoor voor je woordenschat zo´n app of boekjes of mijn Gratis Spaanse lessen of Gratis lesvideo´s. Maar snel en makkelijk Spaans praten, alleen dat leer je met mijn Beginners + Semi-Gevorderden cursus.
Geen verdwaal in grammatica, geen grote onzin die je moet leren, zaken die je nergens voor nodig hebt. Nee gewoon elke situatie die voorkomt in Spanje die vind je in 1 van 72 grappige online Spaanse lesvideo´s. Met uitleg, uitspraak, oefeningen, podcasts, luisterspelletjes, toetsen. Alles wat je nodig hebt.

 

Ik bespaar tijd

En als we het dan toch hebben over heeeeel veel tijd besparen, dan kan ik je vertellen dat de Beginnerscursus en de Semi-Gevorderden cursus, alles wat je daar leert daar doe je via een andere ´ouderwetse` lesmethode 3 a 4 jaar over. En bij mij gaat jou dat lukken in 27 weken of 32 weken. 10 minuutjes per dag en jij behaalt je doel.

 

Besteed je tijd goed

Dus besteed je kostbare tijd wijs. Je geld wordt wel weer aangevuld, maar je tijd nooit meer. En hoe cool is het als jij straks weer naar Spanje op vakantie gaat of naar Zuid Amerika en je kunt heerlijk Spaans praten met de oh zo sympathieke, lieve, zorgzame Spanjaarden. Daar word je zo blij van.

Un beso y un feliz fin de semana.
Cintha

www.supergoedspaansleren.nl/reviews
www.supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht
info@supergoedspaansleren.nl

EXTRA´S: Levenslang toegang / altijd hulp via de cursuswebsite / Levenslang alle gratis updates / Examen met certificaat / Heel veel gratis extraatjes.

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.