arrow_drop_up arrow_drop_down

Iedereen wil Gratis Spaans leren, dan denk ik. Ja logisch, ik wil ook graag van alles gratis. Alleen het is zo jammer dat je met gratis net niks kunt. Natuurlijk leer je een paar woorden, maar ja wat moet je met een paar Spaanse woorden als je er geen zinnen van kan maken. En het is de uitleg die zo belangrijk is. En zeker in het Nederlands is dat fijn.

 

Gratis Spaans leren

Daarbij vind ik Gratis erg veel tijd kosten. En dan is het eigenlijk al niet meer gratis, want ik vind mijn tijd namelijk heel erg kostbaar. Ik kan elke minuut maar 1x besteden, daarna is-ie op en komt-ie nooit meer terug. En zo gaan de minuten voorbij, worden het dagen, weken en jaren dat je eigenlijk geen enkele sodemieter bent opgeschoten. En nog steeds wil ik gewoon verder komen in Spanje of Zuid Amerika. Maar het Spaans leren praten moet wel leuk en snel zijn. Want anders val je om van verveling.

 

Dit gaat niet over mij

En dat is nou precies de oplossing die ik je bied. En dat zeg ik helemaal niet om op mijn borst te kloppen en te zeggen, kijk eens wat ben ik goed. Nee, ik zeg het, omdat mijn cursisten dat zeggen. Dit verhaal gaat niet over mij. Dit gaat over jou. Jij wilt graag Spaans praten, liefst gratis, maar ook zo goed en snel mogelijk. Tja, dan kan je dat gratis doorkrassen, want met gratis leer je net niets. En dat is niet erg, want het is toch fijn om in jezelf te investeren. Ik vind van wel, ik vind mijzelf ontzettend veel waard. Ik ben zelf het enige dat ik heb op deze wereld. In ieder geval het enige die je elke minuut van de dag bij je hebt. Dus hoe mooi is het dat jij jezelf beter kunt maken. En daar heb je als je straks in Spanje woont of op vakantie gaat, elke dag plezier van.

 

Spaans van een Spaanse

En wil je dan Spaans van een Spaanse leren? Nee natuurlijk niet, in het begin niet, want die snappen ons Nederlanders en Vlamingen niet. Vandaar dat er nu diverse leraren zijn van Spaanse afkomst die zeggen, ga eerst maar bij Cintha Super goed Spaans leren en kom daarna maar terug. En ze hebben gelijk, want ik snap het namelijk veel beter. Ik heb precies in jouw schoenen gestaan. En Spaans is een Romaanse taal en wij spreken een Germaanse taal. Een wereld van verschil. Daarom is het voor ons makkelijker om een andere Germaanse taal, zoals Duits en Engels te leren. Maar Romaans dat is een stuk moeilijker. Maar ik heb 23 jaar geleden het ook gedaan en jij kunt het ook.

 

Mijn manier van Spaans – uitrollen in alle talen

En weet je ik leer je Online Snel Spaans, maar ook makkelijk Spaans praten. En pas zei iemand, eigenlijk moet jij wat jij doet in ALLE talen uitrollen. En toen dacht ik, ja je hebt gelijk. Misschien gaan we dat nog doen. Want ik vind dat vrijwel geen enkele taalcursus klopt. Denk na! Wat is belangrijk als je in Spanje aankomt? Je wilt je vragen kunnen stellen, je wilt zelfstandig zijn en vrijheid hebben. En je wilt een gezellig praatje maken in het Spaans. Dan ga je toch niet alleen maar grammatica leren. Wat is dat nou voor een onzin. Je wilt correct maar makkelijk Spaans praten. Je wilt heel goed Spaans praten, en niet alleen maar naar woorden lopen te zoeken. En je wilt ook geen superstomme saaie flutcursus volgen. En je van de ene naar de andere les slepen. En je wilt ook geen cursus kopen die vervolgens in de kast verdwijnt.

 

Niet jarenlang Spaans leren

En je hebt ook geen zin om 3 jaar Spaans te gaan leren. Laten we er een wekenplan van maken en geen jaren, por favor. Van de week zei mijn zwager, ik vertrouw niemand. Ik zei, ik vertrouw iedereen. En ik ben in mijn leven nog nooit teleurgesteld. Ik heb nog nooit ene rottige ervaring in mijn leven gehad. Volg gewoon je onderbuik gevoel. Je zal wel denken, waarom zegt ze dit nou. Nou als ik iets voel of zeg, dan steek ik daar mijn hand voor in het vuur. En zo doe ik dat ook voor mijn lessen voor jou.

 

Zenuwachtig 

Ik weet nog toen ik 3 jaar geleden mijn lessen ging maken voor heel Nederland en België was ik een soort van zenuwachtig. Want, zei mijn gevoel:

  • je MOET de cursisten geven wat ze nodig hebben.
  • En je MOET zorgen dat ze na jouw cursus alle belangrijke dingen weten in het Spaans, maar het ook kunnen zeggen.
  • En ze mogen ook niet bang zijn om Spaans te praten.
  • En het liefst moet je iedereen helpen van z´n faalangst af te komen.

En ik was al volop bezig met mijn lessen maken met deze achterliggende gedachten, maar ik wist nog niet het resultaat. Ik voelde wel dat ik het zo moest doen, maar ik wist nog niet of mijn eerste honderd cursisten echt het resultaat gingen behalen dat ik wilde…..

 

Wat vind jij heel goed Spaans

Ik sta altijd heel dichtbij de cursisten, ik weet van alles van ze. Als ze het met mij delen natuurlijk. En ik stel heel veel vragen. En zo zag ik mensen van allerlei leeftijden zulke mooie Spaanse sprongen maken. Echt ongelooflijk. En nu na drie jaar met honderden mensen gesproken, gemaild, gechat en natuurlijk contact in mijn LIVE Lessen te hebben gehad, weet ik dat je met mijn Online Spaanse lessen alleen maar de stapjes hoeft te volgen en je leert absoluut gegarandeerd Snel, Makkelijk en Leuk Spaans. Nu vind niet iedereen mij leuk, logisch natuurlijk, want je hebt zo je voorkeur. En als je dan weer een lesvideo voorbij ziet komen met een Spaanse naast mij en we staan te lachen in de supermarkt, tja dat kan niet iedereen waarderen. Maar weet je, je leert dus PRECIES wat je nodig hebt, want na die les kun je wel vragen aan de Spaanse kassadame, heb je dit… of waar ligt dat….

 

Spaans met Persoonlijke begeleiding

En de mensen in mijn LIVE Lessen die leren nog meer. Want zoals ik al zei, ik doe alles op gevoel. En als ik tijdens de LIVE Les denk ik, oh ja, dit zei ik ook van de week. Dat is ook belangrijk dan vertel ik ze dat. En dan zeg ik, schrijf op, dit staat niet in mijn lessen, maar is ook belangrijk om te weten. Dus de LIVE lessen zijn echt de allerbeste keuze en ook de allerbeste oplossing als je een stok achter de deur wilt. Als je gewoon de garantie wilt, ik regel van alles met de Beginnerscursus in 11 weken. Of ik weet ALLES wat ik nodig heb om te wonen, werken en op vakantie te gaan in Spanje in 16 weken met de LIVE Semi-Gevorderden. En die garantie krijg je. Alleen de stapjes volgen in de online lessen en meedoen met de LIVE lessen als jij je daar voor op hebt gegeven. Ik blijf het zeggen, VOL=VOL, want we moeten natuurlijk ook het Spaans praten oefenen in ons Online Klaslokaal. https://www.supergoedspaansleren.nl/makkelijkspaansleren

 

Gratis Spaans

En als je nu nog steeds denkt, nee hoor laat mij maar Gratis Spaans leren dan kan ik je zeggen, bespaar je die tijd en moeite, want ik heb al zoveel cursisten voorbij zien komen, die uiteindelijk toch bij mij gestart zijn, want je leert met Gratis net niet wat je nodig hebt. Oef en als ik zie met welke fouten ze dan uiteindelijk bij mij komen, dan denk ik, oh jee, was alsjeblieft gewoon met mijn beginners begonnen, dan was je na al die tijd al veel verder geweest of sprak je inmiddels al makkelijk, maar goed Spaans. En als je wilt over een paar weken al. Meer informatie via https://www.supergoedspaansleren.nl/beginners

 

Un beso Cintha

En natuurlijk zeg ik altijd kijk eerst even bij mijn Gratis Spaanse Lessen via https://www.supergoedspaansleren.nl/gratis want dan zie je of je mijn manier van lesgeven bevalt. En bij de Gratis video´s daar zie je ook een voorbeeld van een LIVE Spaanse les in ons Online Klaslokaal. Superleuk met een groep en we gaan met hele leuke groepen starten in september en oktober. Maar er zijn al een hoop mensen zich NU aan het voorbereiden met de Online lessen, lekker in je eigen tijd. Ga eerst maar eens gratis lessen bekijken. Vragen hoor ik graag via info@supergoedspaansleren.nl

Over de schrijver
23 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegevens moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 4 jaar wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik 23 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.
Reactie plaatsen