Iedereen heeft een taak
Maar ja, probeer er maar eens achter te komen wat jouw taak hier is op aarde. Hoe kom ik daar achter? Heb jij dat ook? Er moet toch iets zijn waar je heel blij van wordt, wat je makkelijk af gaat en waar je heel veel mensen mee kunt helpen.
 
Ben ik wel goed bezig, vraag ik mijzelf wel eens af. Of is er misschien stiekem een heel ander plan voor mij. “Ze” zeggen altijd, de experts, ga schrijven. Dus bij deze…. mijn verhaal. Oef best spannend. Ik ga gewoon maar op gevoel schrijven om te kijken of ik wel het goede pad volg…
 
En sommigen zullen wel denken, je bent niet goed bij je hoofd, dat vind ik helemaal prima. Ieder zijn ding, toch? Lees dan gewoon niet verder. Een keuze heb je altijd. Geef nooit een ander de schuld van wat dan ook, maar ik dwaal af. Ben ik op het goede pad….
 

Mijn levenspad

Ik heb werkelijk waar nog nooit ergens over nagedacht, ik doe echt ALLES op gevoel. Pure intuïtie en op zich werkt dat denk ik goed, want ik heb nog nooit ene tegenslag gehad in mijn leven. Het ergste is de dood van mijn vader, maar ja dat hoort gewoon bij het leven.
 

Het leven als een prinsesje

Maar als ik naar het verleden kijk van onze familielijn dan zie ik een oma die leefde als een prinses, mijn moeder die leefde als een prinses. Mijn zus en ik zijn opgegroeid als prinsesjes. We hebben gewoon heel veel geluk. Ik weet niet hoe ik dit anders moet verklaren, misschien weet jij het? Dan hoor ik het graag. Maar wij hebben nooit echt vreselijke dingen meegemaakt, ik hoor veel verhalen van andere mensen en dan denk, oef wat een geluk hebben wij.
 

Waar ga jij van stuiteren

Geheel op gevoel ben ik 3 jaar geleden met mijn gezin in Spanje gaan wonen na de wake up call van mijn vader die ineens in 10 dagen overleed en ik besefte, in Nederland ga ik niet genieten van het leven. 2 jaar geleden startte ik geheel intuïtief met mijn bedrijf en ging ik Online Spaans geven. Ik dacht gewoon hoe heb ik Spaans geleerd 21 jaar geleden en hoe leerden mijn kinderen Spaans. Ik was mij in die tijd aan het verdiepen in het internet en in challenges en ik bedacht zo ga ik het exact doen. En ik stuiterde de hele dag.
 

Alle puzzelstukjes vallen in elkaar

Alleen geven wat mensen nodig hebben in de Spaanse praktijk, op een leuke, snelle en makkelijke manier Spaans leren. Ik startte, zonder na te denken, met een een heeeel laagdrempelig aanbod. En gelijk vanaf de eerste dag had ik meer dan 120 cursisten en het dak ging eraf. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt, zeiden ze. Zo leuk, maar ook super leerzaam. En iedereen bleef hangen, maand na maand. En het breidde zich uit als een grote olievlek. Zo cool, ik ging elke dag uit mijn dak.
 

Keihard werken

Ik deed toen nog alles handmatig, verstuurde de videolessen, de lesdocumenten, de oefeningen alles handmatig en in de besloten Facebook groep ging het dak eraf. Iedereen plaatsten video’s in het Spaans en leerde letterlijk snel en makkelijk Spaans op een leuke manier. Ik werkte keihard, maar het voelde niet als werken. Weer een droom die uitkwam, ik stuiterde door.
 
Wauw wat een geluk weer, ik ben echt werkelijk waar geboren voor het geluk. Dus ik heb alles geautomatiseerd en een online leeromgeving van gemaakt. Ondertussen ook Spaans leren bij mij in het dorp, letterlijk tussen de Spanjaarden opgestart. Een Spaans in de praktijk groepsreis door Extremadura georganiseerd. Echt dat was het coolste wat ik ooit gedaan heb. Dus daar gaan we mee door.
 

Ik help iedereen

En natuurlijk alle online Spaanse lessen voor alle niveaus, waarmee ik iedereen kan helpen om op een Snelle, Makkelijke & Leuke manier Spaans te leren. Als ik dit opschrijf voel ik mij heel blij worden, dankbaar echt ook gewoon emotioneel. Alles lukt, ik mag gewoon mijn mooiste leven leven en hopelijk kan ik iedereen overtuigen om ook zijn/haar mooiste leven te gaan leven. Want er is echt voor iedereen een plan.
 

Oef droom 6

Misschien mag ik je ermee helpen? Misschien ligt jouw droom ook in Spanje. Weet je wat mijn droom 6 is? Eigenlijk durf ik het niet op te schrijven, want ik heb al 5 dromen mogen verwezenlijken in 3 jaar. En dan zeggen ze… Oh ja ik geef er niks om wat andere zeggen…. Ok daar komt-ie, droom 6 is een mega-grote finca met veel groen en appartementen, in de buurt van het vliegveld en de zee, want dat willen mijn cursisten nou eenmaal. En dan mag iedereen bij ons op de finca voor niks workshops geven. En mag ik iedereen Spaans leren op de Snelle & Makkelijke manier.
 
Maar om droom 6 te verwezenlijken heb ik een wonder nodig, hahaha. Maar ja de wonderen zijn de wereld absoluut niet uit. Dat zie ik elke dag weer. Ik geniet van elke dag, van alle mooie mensen die op mijn pad komen. En omdat ik merkte dat mijn cursisten graag een stokje achter de deur hebben bij de Online Spaanse Lessen ga ik starten met LIVE Spaanse lessen voor alle niveaus.

Verover je stoel

En omdat het cool is, maar ook omdat het gewoon heel goed werkt voor alle leeftijden en omdat iedereen hier blij van wordt. Dus ik zeg PAK VANDAAG JE STOEL in de klas, want misschien denk jij wel, joh daar kunnen er toch honderden in. Nee dat is niet zo, mijn klas is beperkt en ook omdat ik je de aandacht wil geven die je verdient.
 

Wat is mijn doel

Want mijn doel is nu eenmaal, iedereen moet Snel & Makkelijk Spaans leren. Je leert gewoon wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk, zodat je morgen je eerste zinnen in het Spaans kunt zeggen, want er gaat nou eenmaal een EXTRA wereld voor je open als je Spaans spreekt. En misschien ga je gelijk wel jouw mooiste leven beleven. Want dat gun ik iedereen.
 
Kijk dat is dus toch mijn levenspad, iedereen blij maken met deze unieke lesmethode en dromen verwezenlijken. Wauw…toch wel erg cool.
 
Un beso Cintha
 
Vanaf 11-9 ga ik meer LIVE Spaanse lessen voor alle niveaus (beginners=bootcamp / semi-gevorderden / gevorderden) erbij doen, want dat is de ultieme stok achter de deur, heel leerzaam en superleuk. Maar pak vandaag je stoel in de klas en bouw alvast een voorsprong op, want dat is zoooooo fijn. Zeker als je iets ouder bent.
 
 
Zie ook de Gratis Video van vandaag via: http://www.youtube.com/c/CinthaSupergoedSpaanslerenabonneer je gelijk, dan zie je ook altijd mijn korte Spaanse lesjes.
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.