Ik geef jou het Spaanse leven als je wilt
Snel en Makkelijk Spaans leren
Supergoed Spaans Leren S.L.
Snel en Makkelijk Spaans leren
04/10/2019
4 min
0

Ik geef jou het Spaanse leven als je wilt

04/10/2019
4 min
0

Alles wat jij wilt leren of nodig hebt is te vinden via het internet. Ik denk dat 90% van mijn cursisten gratis is begonnen ergens. En dan pik je overal iets op. Is dit handig? Ja, maar wel volledig zinloos. Nou dat is ook niet waar, je leert er altijd iets van, alleen bereik je jouw doel niet. Het kost je megaveel tijd en je komt niet waar je wilt zijn. Ik zeg, zonde van die kostbare minuten, uren, dagen, jaren.

 

Oeps de tijd is op

Je staat er vaak niet bij stil, maar op een gegeven moment zijn je minuten op. En als je vraagt aan hele oude mensen, had je iets in je leven op een andere manier willen doen. Dan hoor je vaak, ik had graag meer tijd doorgebracht met ….. Eigenlijk is het allerkostbaarste wat je hebt in je leven is TIJD. Maar dan zeggen mensen, ja maar het is lekker gratis, lekker goedkoop, of ik betaal maar 5 euro voor mijn Spaanse lessen. En dan denk ik alleen maar, ja maar het is toch zonde van je tijd.


Ik ben zoveel waard

Ik heb toch zeker geen zin om 6 jaar Spaans te gaan leren en dan ook nog op een kansloze manier. Ja haha, maar het kost maar 5 euro per uur. Ja haha, en doe dat is maal 6 jaar. Natuurlijk mag iedereen zelf kiezen, moet je zelf weten of jij jezelf maar 5 euro per uur waard vind. Ik vind het prima. Maar ik vind mijzelf echt heel veel waard. Als ik iets wil leren, dan zoek ik gelijk de allerbeste coach. En ik wil dus niet de goedkoopste, want dan kan ik weer jaren voor uit gaan trekken. En die tijd vind ik zo kostbaar. Dat geld wordt wel weer aangevuld. Maar mijn kostbare uren gaan zo maar voorbij. Het belangrijkste vind ik dat de bewijzen zijn geleverd. Daar kies ik mijn coach op uit. Snel, makkelijk en leuk, zo wil ik leren. 


Snel Spaans Leren

En als ik dan mijn Beginners Bootcampers zie wat zij allemaal leren in 12 weken. Die hebben niet eens 16 weken nodig. Gewoon 12 weken en ze gaan allemaal door met de LIVE Semi-Gevorderden. Dat zegt toch genoeg. En zij investeren flink in zichzelf, maar ze vinden zichzelf het meer dan waard. En dat is toch ook zo. Je bent zelf toch je kostbaarste bezit, elke investering die je in jezelf stopt is het toch tiendubbel en dwars waard, want de rest van je leven, de rest van je tijd heb je er plezier van.

 

Ik ben zo trots op mezelf

En ik hoef je niet te vertellen hoe ontzettend blij je wordt als je Spaans kunt praten. Als je gewoon een kletspraatje kan maken of even iets regelt in het Spaans. Je knalt uit elkaar van trots. Je bent zo trots op jezelf dat is ongelooflijk. Mijn Bootcampers zeggen nu ook, hoe trots ze zijn. En ze hebben er echt tijd in gestoken hoor, want in 12 weken van alles zeggen in het Spaans. Correcte zinnen maken, ontzettend veel woordenschat opbouwen van wat je nu ECHT nodig hebt in het Spaans. Vrijwel elk woordje dat je leert door mijn stapjes te volgen dat ga je straks gebruiken. En dan hebben ze ook nog allemaal een drukke baan en kinderen die nog thuis wonen. En toch redden ze het in 12 weken. Natuurlijk helpen die LIVE lessen enorm, ze weten dat ze klaar moeten zijn voor dinsdag.

 

Stap voor stap haal ik mijn doel

Maar als jij kiest voor online in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt en je zet het even in je agenda gedurende 16 weken, dan gaat het je toch zeker lukken. Je kunt ook nog je vragen stellen. En je uitspraak oefenen. En verder krijg je alle stapjes van mij. Hele makkelijke stapjes, alles is op elkaar afgestemd waardoor jij stap voor stap je doel haalt in 16 weken. Dan ga je toch niet overal lopen zoeken op internet en weer een onderdeeltje in je hoofd stampen en dan niet snappen hoe je de werkwoorden moet vervoegen. Of dat je toch niet precies weet hoe je nou die zinnen moet opbouwen. Vind jij jezelf zo niks waard dat je moet lopen klooien. Dat jij je tijd moet gaan verdoen.

 

Ik ben nummer 1

Zet jezelf eens op nummer 1, zie jezelf als de belangrijkste in je leven. Stop wat geld in jezelf waar je de rest van je leven plezier van hebt, want zo lang krijg je ook mijn lessen. Ben je 10 of ben je in de 80. Kan je niet goed leren en heb je geen tijd. Kijk, deze excuses kun je al aan de kant gooien, want het lukt iedereen. Als je maar de 4 stapjes per les volgt. Heel even:

  • je hoeft niet eens lang te concentreren, want ik weet dat dat niet werkt.
  • Je hoeft niet te kijken naar supersaaie stomme lessen, want ik weet dat dat niet werkt.
  • Je hoeft er ook geen uren in te stoppen, want ik weet dat dat niet werkt.
  • Je hoeft niet te luisteren naar een Engelse- of Spaanse leraar die niets snapt van de Nederlandse taal.
  • Je hoeft alleen maar de 4 of 5 stapjes te volgen per les en je haalt je doel. Succes gegarandeerd. Dat is toch cool, dat er eindelijk een andere manier om Spaans te leren.

 

Lang leve mijn nieuwe website

En nu heb ik een geweldige nieuwe cursuswebsite, dikke investering voor mijn cursisten, nog veel meer van mijn kostbare tijd erin gestopt. Duizenden handmatige handelingen, maar het wordt toch mooi. Nog niet alles is klaar, maar het leven op de ´oude´ cursuswebsite gaat ook gewoon door, iedereen kan daar gewoon z´n of haar lessen volgen. Bekijk je op de nieuwe cursuswebsite de Gratis Spaanse lessen op je laptop dan zie je echt hoe prachtig ie is. En op je mobiel of tablet dan klik je op het blauwe pijltje naast de lesvideo om naar het volgende onderdeel te gaan. Ga maar eens kijken via deze website https://www.supergoedspaansleren.nl/gratis

 

Un beso Cintha

´Oude´cursuswebsite: https://cursus.onlinespaansleren.nl/

Nieuwe cursuswebsite: https://cursus.supergoedspaansleren.nl/

 

Reacties
Categorieën