Ik kras Spaans leren van mijn to-do-lijstje over 16 weken
27 december 2018 
2 min. leestijd

Ik kras Spaans leren van mijn to-do-lijstje over 16 weken

Aan het eind van het jaar ben je een beetje aan het terugkijken. In ieder geval ik wel. De administratie doen, alles nog eens even kritisch bekijken. En ik ben altijd bezig, wat kan ik nog meer doen.

Snel en makkelijk Spaans Leren

Maar weet je, ik geloof dat ik het wel prima vind. Het loopt geweldig, het is waanzinnig cool hoeveel mensen van alle leeftijden ik mag helpen met Snel & Makkelijk Spaans Leren. En je bent echt niet onhandig of je hebt een concentratieprobleem of moeilijk lerend.

Het meest geweldige is, ik laat je niet verdwalen in de Spaanse grammatica. Het gaat je nu wel lukken, want ik houd het makkelijk voor je en je leert het snel. Of je nu 10 of 84 jaar bent. Iedereen krijgt het voor elkaar.

Nooit meer bang om Spaans te praten

Echt dat is mijn ding, mijn missie, mijn doel. En het mooie is dat ik zoveel geweldige reacties krijg. Cursisten die niet meer bang zijn om Spaans te praten. Broers die onder de indruk zijn van hun broertje die ineens Spaans spreekt. Waar heeft hij dat zo snel geleerd. Echt dan zit ik te glimmen van trots.

Mensen die ineens zelf naar de apotheek durven te gaan in Spanje en kunnen uitleggen wat ze nodig hebben. Eigenlijk heel veel zelfvertrouwen ineens krijgen. Echt hè, je wilt niet weten wat dit met mij doet.

Spaans leren, een kwestie van doen

Zulke mooie berichten. Wat ik minder leuk vind is als mensen zeggen, ik heb mijn Spaanse cursus even aan de kant gegooid. Maar ook dat begrijp ik zo goed. Want dat gebeurt nou eenmaal. Als ik zie hoe weinig mensen zelfdiscipline hebben om zelfstandig te eindstreep te halen, die zijn echt op 1 hand te tellen.

Maar weet je, dat snap ik ook. Ik ben er zelf ook zo eentje als ik soms geen schop onder m’n kont krijg, dan doe ik het niet. En omdat ik altijd nadenk over: wat kan beter, wat kan anders, hoe kan ik mensen nog beter helpen, en daarom zijn we in 2018 begonnen met de LIVE Spaanse Lessen.

Spaans leren met hulp

Echt DE OPLOSSING voor IEDEREEN die ook begeleiding wil en naar de eindstreep getrokken wil worden. LIVE Spaanse Lessen voor 3 groepen.

We hebben LIVE Beginners / Semi-Gevorderden / Gevorderden. Nu snappen steeds meer mensen dat dit de oplossing is, dus JOEHOE binnenkort wordt ook op heel veel to-do-lijstjes Spaans leren doorgestreept.

Echt er staan toch een paar leuke groepen klaar in ons Online Klaslokaal. Dit gaat weer geweldig worden. MAAR we willen geen overvolle klassen, want dat kan natuurlijk niet. Dus VOL=VOL. Pak de laatste stoelen in de klas. www.supergoedspaansleren.nl/makkelijkspaansleren

Voor alle LIVE Lessen geldt:

Je doet zelf in je eigen tijd jouw online lessen. En 1x per week oefenen we dit tijdens de LIVE Les. Je kunt dan ook mooi je vragen stellen en we doen taalspelletjes. Supergezellig en leuk.

LIVE Beginners: Start januari / september. Elke maandag LIVE Les van 19:45 – 20:30 uur. Heb je geen tijd? De dag erna krijg je de opname van de live les in de Besloten Facebook Groep. In 12 weken heb jij een super steengoede basis Spaans en kun je al van alles regelen in het Spaans. Je leert wat je nodig hebt in 11 weken, en je doet ongeveer in je eigen tijd een half uurtje per dag Spaans oefenen.

LIVE Semi-Gevorderden: Start januari / september. Elke maandag LIVE Les van 19:00 – 19:45 uur. Ook de dag erna de opname in de Besloten Facebook Groep. In 16 weken leer je ALLES wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk. Met 10 minuten Spaans per dag in je eigen tijd en de LIVE Les op dinsdag weet je straks voor de zomer ALLES.

LIVE Gevorderden: Start elk kwartaal.

Supercool toch? Doe je mee, dan zou ik zeggen pak snel je Online stoel, want helaas vol=vol.

Un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland.Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden.Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.