LAAT JE NIET TEGENHOUDEN
Leef je mooiste leven
Supergoed Spaans Leren S.L.
Leef je mooiste leven
08/03/2018
1 min
0

LAAT JE NIET TEGENHOUDEN

08/03/2018
1 min
0
Oef wat is het heet, echt je kunt de lucht niet eens inademen, het lijkt wel of je verbrand van binnen. Maar het is nodig….
 

Sta op en doe je ding

Nu hoor ik, en dat klinkt misschien raar, maar deze warmte is nodig. Mensen moeten even rustig gaan nadenken. Even tot zichzelf komen. 8 augustus gaan de ‘poorten’ van het universum open zeggen ze.
 
Nu snap ik hier helemaal niks van, maar ik geloof absoluut dat de wereld moet veranderen. We moeten opstaan en vertellen waar je voor staat. Iedereen. En we helpen elkaar en zijn lief voor elkaar. Dat verzin ik er nu even bij, maar dat meen ik wel. Want ik zie af en toe online hoe mensen tegen elkaar ‘praten’ daar lusten de honden geen brood van. Schandalig gewoon!
 

“Poorten”

Maar ik hoop echt dat iemand mij meer duidelijkheid kan geven wat ik dan mag doen als die ‘leeuwenpoorten’ open gaan? Ik ging even googlen en vond https://www.inspirerendleven.nl/planetaire-nieuwjaar-26-7-en-opening-leeuwenpoort-op-8-8-2017/ WAUW dat is cool, wat een duidelijk verhaal.
 

Zeg gewoon wat je denkt

Jullie zien het, de wereld gaat daadwerkelijk veranderen. Dat is denk ik ook echt noodzakelijk. Ik weet ook dat heel veel mensen hier nog niet openbaar over durven te praten. Maar ook dat is iets wat mag veranderen. Zeg gewoon wat je denkt, doe waar je voor staat. En geef er gewoon niks om wat de mensen zeggen.
 
Je laat je toch niet tegenhouden? Dit is jouw leven, zorg dat je jouw mooiste leven leidt. En draag bij aan de verandering van de wereld, veel zachter, liever en rustiger mogen we met elkaar omgaan op een gelijke basis.


Sluit je aan

 Sluit je aan, samen staan we sterk. Mocht je toevallig ook Spaans willen leren, pak VANDAAG je kans. Neem je voorsprong en doe mee met onze LIVE Spaanse lessen vanaf 11 september.
 
En als je nu voelt, YEAH dat ga ik doen. Wordt je blij van wat ik nu zeg, dan zit daar ongetwijfeld weer meer achter. Dan gaat het je misschien nog veel meer opleveren dan uitsluitend het openen van deze geweldige nieuwe “Spaanse” wereld voor jezelf.
 

HIER vind je meer informatie over onze LIVE Spaanse lessen, voor mij het beste hulpmiddel dat ik ook gemaakt heb voor mijn cursisten. https://www.supergoedspaansleren.nl/live-spaanse-lessen-bij-de-online-cursus/
 
Un beso Cintha
 
Abonneer je ook op mijn Gratis YouTube Kanaal voor korte Spaanse lesjes http://www.youtube.com/c/CinthaSupergoedSpaansleren
 
Reacties
Categorieën