Lekker met de deur open piesen in Extremadura
Beleef het Spaanse leven
Supergoed Spaans Leren S.L.
Beleef het Spaanse leven
10/08/2018
1 min
0

Lekker met de deur open piesen in Extremadura

10/08/2018
1 min
0
Had ik al eens genoemd dat ik in de middle of nowhere woon? Echt hier in Extremadura, grootte 41.634 km2 wonen slechts 26 mensen per km2. Even vergelijken met Nederland, grootte 41.543 km met 412 mensen per km2.
 

Half september, ik ging op rondreis door Extremadura met m’n moeder en zusje. Ze moesten het Parque Monfragüe nog zien, met zoveel roofvogels en herten in de bronstijd.
 

Ze moesten Sierra de Gredos nog zien, een geweldige sierra (bergketen) in het noorden van Extremadura. Superhelder water, ik heb het laten zien in Un Minuto Español video’s, kijk maar eens el puente romano
 

We reisden rond met de camper, lekker rustig overal, alle Spaanse kindertjes weer naar school. Het ‘normale’ leven was weer begonnen. Dus op een gegeven moment zaten wij op een camping en we waren gewoon de enige. Haha
 

De nachtwaker van de camping kwam zich maar even persoonlijk voorstellen, want al zouden we ineens iemand zien op die camping dan wisten we dat hij het was, el señor de nachtwaker.
 

Met niemand hoefden we rekening te houden. Wat een stilte, heerlijk. Lekker lezen, spelletjes doen en genieten van de omgeving en het prachtige heldere water en van elkaar.
 

En als je even naar de wc moest, haha je raadt het al, je kon gewoon met de deur open piesen. Niemand te bekennen in de wijde omgeving niet. 
 

Het was weer super, het is er ook prachtig. Ik kan het iedereen aanraden die niet van massa toerisme houdt. Maar als je houdt van natuur, vogels, culturele steden dan mag Extremadura zeker niet ontbreken aan je lijstje: mooiste reizen.
 

Wil je ook Extremadura bezoeken (tussen Madrid & Portugal)? En je wilt dat wij je helpen met het in elkaar zetten van een mooie reis of je wilt dat we de hele reis begeleiden. Wij vinden dat natuurlijk geweldig. 
 

Un beso Cintha
 


Reacties
Categorieën