Let op de tijd! Leef je mooiste leven in Spanje
07 september 2018 
2 min. leestijd

Let op de tijd! Leef je mooiste leven in Spanje

Tijd komt niet meer terug, elke minuut die voorbij gaat komt niet meer terug. Wees je bewust dat je tijd op een gegeven moment op is. Bij de één wat eerder dan de ander. Het is zo mooi dat je hier mag zijn, geniet dan ook van alles wat op je pad komt.

Stop met dromen

En natuurlijk is niet alles cool, en altijd happy de peppie zijn zal niet lukken, maar je kunt er wel naar streven. Jij hebt recht op je allermooiste leven. Dus mocht je alleen nog maar dromen, stop daar dan mee en ga nu leven zoals je droom.
 
Misschien heb je beperkingen, dan is dat nou eenmaal zo, accepteer het en geniet van alles wat wel mogelijk is. Zet jezelf in een positieve mind-set. En je zult merken dat dan allerlei mooie mensen op je pad komen, dat wonderen gebeuren, dat je merkt dat je een mooi persoon bent. Dat je er mag zijn en dat jijzelf gewoon op nummer 1 staat.
Zorg dat je overloopt van liefde voor jezelf, voor vreugde in het leven, voor al het mooie op je pad. En het gaat alleen maar nog mooier worden. Zorg dat je dromen geleefd kunnen gaan worden. Graag vanaf vandaag, want de tijd loopt. Jouw minuten komen niet meer terug.
 

Ik geef mezelf 4 maanden

Dus als je geen tijd wilt verliezen dan ga je stoppen met jaren Spaans leren. Zo zonde van je tijd. Toen ik Spaans wilde leren had ik in mijn hoofd, ik geef mezelf 4 maanden. Dan spreek ik Spaans en heb ik de allerleukste baan die er te vinden is hier op Mallorca.

 
En als je iets wilt dan lukt het je ook. Gaat niet vanzelf, je moet er wel iets voor doen. Maar het lukte mij moeiteloos. Dus als ik soms mensen hoor die zeggen, ik ben al 3 jaar bezig met Spaans leren, maar ik kan nog geen zinnen maken. Dan denk ik WTF, ben je wel goed bij je hoofd. Denk je dat je oneindig de tijd hebt dat je hier de rest van je leven voor uit moet trekken.
 
De praktijk manier heb ik voor iedereen toegankelijk gemaakt en nog veel beter dan dat zelf. Want ik heb zelfs cursisten die binnen 12 weken een steengoede basis Spaans beheersen.
 
En dan hebben ze ook nog gewoon een jong gezin ernaast en een eigen bedrijf. Mijn superkanjers zijn dat. Want ik zeg, kom op meiden en soms zit er een jongen bij. De oudste van de meiden is wel 74, maar ze gaan er stuk voor stuk voor.
 


Even buffelen

Hoppakee geen tijd verspillen. Even buffelen, even doorzetten, maar het lukt je gegarandeerd met mijn lessen en met niemand anders. En als mensen dan zeggen, oh dat kan ik niet. Nou dan kan je het ook niet.

 
Want weet je als je het woord NIET gebruikt of GEEN dan zit je in een negatieve spiraal. En dan lukt het je ook niet. Gebruik WEL en JA en ZEKER en JOEHOE en DAT-DOEN-WE-EVEN. En het gaat je lukken. En laat je ook door niemand stoppen.
 
Vrolijke positieve mensen krijgen nou eenmaal veel meer voor elkaar. En het is ze ook van harte gegund.
 
Dit is jouw leven! De klok tikt en op een dag stopt-ie met tikken en dan wil je gezegd hebben: Joehoe dat was cool, dat was toch een prachtig leven. Geweldig en ik heb het verdiend en gekregen.
 

Un beso
Cintha
 
Morgen laatste LIVE Spaanse les van onze Gratis Challenge. Doe je mee? Schrijf je gauw nog in en ontvang ook het mooie Spaanse e-lesbook. https://app.enormail.eu/subscribe/69997a29aa2baedb07dba15511b1edf2
 
En als je zegt, hé doe mij maar dat Spaans leren in 12 weken, die steengoede basis, want het is nou wel eens tijd dat ik lekker Spaans kan kleppen, dat ik van alles kan regelen in het Spaans en dat ik die geweldige Spaanse wereld voor mezelf open.
 
Doe dan vanaf VANDAAG mee, doe alvast je eerste 3 online lessen, want a.s. dinsdag nemen we die door tijdens onze allereerste LIVE Spaanse Les van de Beginners Bootcamp. Het kan zijn dat je dit bericht te laat leest. In 2019 gaan we zeker weer de Beginners Bootcamp doen.
 
info@supergoedspaansleren.nl
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.