Het leven is een groot (Spaans) avontuur
08 februari 2023 
3 min. leestijd

Het leven is een groot (Spaans) avontuur

Er komt van alles op je levenspad. Hou je ogen open. Je hebt namelijk een pad te volgen. Ik geloof daarin. En eigenlijk besef ik dit pas sinds ik boven de 50 ben en terug kan kijken naar het leven. Het is zo mooi als je ervoor openstaat. Ik vertel hier nog veel meer over en ook over Wonen in Spanje tijdens mijn gratis Spaanse 4 daagse (9 t/m 12 februari). Doe je mee? Dit kan gratis tot donderdag 9 februari 10:00 uur. Dit is de link https://app.enormail.eu/subscribe/10ac21946a06b5b4b60c551b94b850f7

25 jaar geleden 


Ik zat van de week te bedenken dat de manier zoals ik Spaans heb geleerd die lesmethode heb ik 25 jaar geleden al neergezet. De basis van mijn bedrijf is toen onbewust al gelegd. Ongetwijfeld heb ik bepaalde signalen niet gezien, nou denk ik dat ik het levenspad aardig heb gelopen zoals ik het moest lopen.

Vooral niet nadenken


Als ik nu terug kijk op mijn leven dan heb ik eigenlijk altijd alles op gevoel gedaan. Ik denk ook dat je niet  teveel moet nadenken. Je moet gewoon volgen, je gevoel volgen, je intuïtie. Alle beslissingen die ik in mijn leven heb genomen daar heb ik niet lang over nagedacht. Dus daarom ben ik ervan overtuigd dat ik mijn pad aardig volg zoals het moet.

Hou je ogen open


Hetzelfde als toen mijn vader overleed en ik tegen Tomás zei. Dat was na een lange strandwandeling, en dat zijn ook van die momenten waar je tot rust komt en misschien in contact komt met je gevoelens en je intuitie of je 5e dimensie hoe je het ook wilt noemen. En echt waar, na die wandeling kwam de conclusie: “Tomas weet je wat wij moeten gaan doen. In Spanje wonen”. En op het moment dat ik dat zei, toen kwam het roodborstje onder de heg vandaan. Dat was voor mij ZO een belangrijk teken, echt het teken DAT is het pad dat ik moet gaan volgen. Want een roodborstje, dat was mijn opa. “Zie je wel, opa zegt ook dat we dat moeten gaan doen. Blijkt het geen goede beslissing, dan  gaan we later toch weer terug, maar dan hebben we  het in ieder geval geprobeerd.


Leef je droom


Dat was het pad, dat ik moest lopen, want sinds ik in Spanje ben gaan wonen zijn 6 dromen verwezenlijkt. En droom 7 gaat me ook lukken. Want ik heb nog zoveel te doen. Inmiddels help ik mensen met de Spaanse taal op een snelle en makkelijke manier, maar ook met Wonen in Spanje. Want het mag gewoon niet zo zijn dat jouw droom in duigen valt door bepaalde situaties waarin je kunt komen als je deze beslissing neemt.


Doe eens iets anders


En mijn missie is: LEEF JE DROOM en niet andersom. Haal alles uit je leven dat je wilt halen. Beleef avonturen, dat geeft het gevoel dat je leeft. Doe eens iets anders, je gaat er alleen maar blij van worden. Dat voel ik aan alles. Volg je passie, doe waar je blij van wordt, maar voel gewoon of je iets moet doen. En dan komt vanzelf alles op je pad dat je wilt en dat je nodig hebt.


Pfff moet dat nou?


En natuurlijk komen er ook wel eens dingen op je pad waarvan je denkt. Pfff moet dat nou? Ja dus, dat moet, want je moet iets leren. Dus omarm het, wees blij met je leermoment en ga positief en vrolijk door. Maar vooral doe waar je blij van wordt. Investeer in jezelf en in je leven, geld moet overgaan van de één naar de ander, geld is energie. En er is zat in de wereld, dus geniet gewoon van wat je met dit ruilmiddel kunt doen. En op die manier kan iedereen zijn mooiste leven leven, en dat gun ik aan iedereen. Leef je droom, want het leven duurt maar even.

Gratis Spaanse 4-daagse als je snel bent

De komende dagen van 9 t/m 12 februari geef ik een Gratis Spaanse 4-daagse. Tot donderdag kun je nog gratis meedoen, daarna wordt het betaald. Dit is de link https://app.enormail.eu/subscribe/10ac21946a06b5b4b60c551b94b850f7 ik ga 4 dagen LIVE rond 12:00 uur, maar je kunt ook daarna de video bekijken. Ik vertel over Wonen in Spanje, de Spaanse taal, Emigreren en Leef je droom. Na inschrijving krijg je gelijk een gratis Spaanse les in je mail of spam.

Mijn Spaanse lessen bestaan altijd uit een lesvideo met een Spaans iemand naast mij, een lesdocument met uitspraak, oefening, antwoorden, podcast, luisterspel en herhaling. En dat is de reden dat je het makkelijk en snel leert. Nog VOOR deze Lente als je wilt. Meer informatie via www.supergoedspaansleren.nl/challenge donderdag 9 februari tot 10:00 uur gratis inschrijven.

Un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland.Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden.Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.