Megatrots ben ik op mijn LIVE Beginners
07 april 2019 
2 min. leestijd

Megatrots ben ik op mijn LIVE Beginners

Echt ik ben zo trots, je wilt niet weten hoe. Ik ga echt letterlijk uit mijn dak. Spaans leren in 8 weken kan gewoon. Als je kijkt naar mijn LIVE Beginners die zijn dus in januari begonnen met Spaans leren. En nu zijn we klaar en je wilt niet weten wat zij allemaal al kunnen regelen in het Spaans.


 Talenknobbel niet nodig

En het zijn echt geen wonderkinderen hoor. Het is een feit dat je met mijn lessen, als je de stapjes volgt dan leer je supersnel en makkelijk Spaans. Het is alleen maar een kwestie van DOEN. En stuk voor stuk hebben ze geen tijd, allemaal een drukke baan en een jong gezin. En toch lukt het in een paar weken. Tja, het is even je focus verleggen, even inplannen. Zelf in je eigen tijd 4 lessen van de beginners per week doen en zorgen dat je klaar bent voor maandagavond als we de LIVE les hebben in ons Online Klaslokaal.


 Online Klaslokaal

En dan met z´n allen oefenen, supergezellig. Je kunt elkaar zien en met elkaar praten en natuurlijk Spaans oefenen. Echt het is zo cool en ik ben zo trots. En nu is de LIVE Beginners afgelopen, maar gelukkig gaan ze allemaal door met de LIVE Semi-Gevorderden. Dat is toch top. Een geweldige investering in jezelf, daar heb je de rest van je leven plezier van.

LIVE Lessen 

Ik geef toe, het is echt wel fijn om een dikke stok achter de deur te hebben. Je doet zelf de online lessen, je weet welke vier je af moet hebben die week, dus dan doe je dat maar, want anders is het niet leuk tijdens de LIVE les. Hoewel je ook nog steeds leert als je onvoorbereid komt, dus het gaat vanzelf goed komen met mijn extra uitleg erbij.

Maar ik zeg ook steeds. BLIJF BIJ, laat het niet versloffen. Geef niks als je een maandagavond verhinderd bent, maar kijk naar de opname van de les, dan kun je ook prima mee oefenen. En het chatbestand krijg je er ook bij.  Dus het komt altijd goed.


 Voor wie is dit geschikt,

Voor iedereen, de jongste, Julie die mee deed met de LIVE lessen was toen 10 jaar, inmiddels is zij fanatiek bij de LIVE Semi-Gevorderden, dus ik kan heel goed zien hoe goed ze gaat. En dat is waanzinnig! De oudste is 80 jaar, echt waanzinnig vind ik Alida, eerst de LIVE Beginners, daarna de LIVE Semi-Gevorderden en nu doet ze al mee met de LIVE Gevorderden. Het is zo goed. Echt hè, had ik al gezegd hoe trots ik ben.

 

LIVE lessen, de groepen starten 2x per jaar. In januari en september. De klassen mogen niet te vol zijn, want we moeten ook Spaans praten, spelletjes doen, oefenen. Dus ik zeg altijd VOL = VOL. Begin wel vandaag met de Online lessen, bouw gewoon alvast een voorsprong op. En dan vanaf september start het Online Klaslokaal. De Semi-Gevorderden voor september begint al vol te lopen, dus als je mee wilt doen, pak gauw je stoel.

Meer informatie: https://www.supergoedspaansleren.nl/makkelijkspaansleren

 

Un beso Cintha

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.