Wat zegt Michael Pilarczyk over mijn Spaanse lessen
31 januari 2018 
0 min. leestijd

Wat zegt Michael Pilarczyk over mijn Spaanse lessen

Ook Michael Pilarczyk heeft privéles Spaans volgens mijn supermethode gevolgd! Ik ben echt trots op de video die hij voor mij maakte.

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.