Niet jaren Spaans leren, zonde van je tijd
10 december 2019 
3 min. leestijd

Niet jaren Spaans leren, zonde van je tijd

Dit soort mails ontvang ik vrijwel dagelijks: Wij, mijn vriendin en ik volgen al twee jaar ´s winters Spaanse les (privé 1x per week) en hebben daarbij behoorlijk wat huiswerk. Daar wij beiden een bedrijf runnen, is huiswerk vaak een issue. Ik wil toch graag Spaans praten maar haal nog veel door elkaar en mijn geduld raakt op :((( Ik heb ook geen zin om jaren Spaans te leren

Snel Spaans Leren

Echt hè dit probleem hoor ik zo vaak. En dan denk ik altijd, waarom kiezen mensen voor een andere cursus als je bij mij de garantie krijgt dat je de LIVE Beginners in 11 weken afrond. Of een stap verder en je doet de LIVE Semi-Gevorderden in 16 weken. En dan weet je ALLES wat je nodig hebt en spreek je makkelijk Spaans. In 27 weken, en dat lukt IEDEREEN. En dat is dus niet één of ander verkoopverhaaltje. Het is de waarheid, wat je wel moet doen zijn de stapjes volgen en het tempo bijhouden. De bewijzen zijn volop geleverd. Zeker van m´n LIVE cursisten. Bekijk anders eerst even mijn Gratis Spaanse Lessen.

Niet jaren Spaans leren

Jaren Spaans leren is zonde van je tijd. En bij mijn cursisten zie je ook, iedereen die mee doet met de LIVE Lessen heeft het druk, fulltime baan en toch redden zij het, omdat ze weten. Ik moet 11 weken of 16 weken doorzetten en dan weet ik ALLES. En weet je waarom? Omdat ik niemand laat verdwalen in de Spaanse grammatica wat alle andere cursussen wel doen. En ik begeleid je.

Niet alleen Online Spaans

Dus zeg ik dan als jij start met Spaans leren. Een kwestie van doorzetten en dan heb jij je doel behaald. Kijk je kan ook kiezen voor alleen de online lessen, alleen bestaat dan het probleem dat je jouw eigen tempo gaat bepalen en dat het dan een jarenplan gaat worden. En dat wil je dus NIET, lijkt mij. Maar soms lukt het ook hoor, als je maar de discipline hebt om de makkelijke stapjes te doen, gelukkig zijn ze niet saai, dus eigenlijk leer je snel zonder dat je het door hebt.

Online groepsles Spaans

We starten met twee nieuwe groepen in januari en in september, elke maandag om 19:00 uur drie kwartier LIVE Les voor de Semi-Gevorderden. Je oefent de 2 online lessen van die week. Het is een makkie, je kan dit ook versneld doen in privéles, maar dan zijn de kosten uiteraard hoger. We doen dit in ons online klaslokaal. Alleen even inloggen en je neemt plaats. En als je een beginner bent dan start jouw online groep om 19:45 uur en dan oefenen we 3 lessen per week, vandaar dat je in 11 weken klaar bent met deze superbasis. We doen dit 2x per jaar in januari en september.

De enige unieke manier om Snel Spaans te leren

Dit lukt jou nergens anders, elke andere Spaanse cursus doet er minimaal 3 jaar over om jou te leren wat je bij mij in 27 weken voor elkaar kan krijgen. Want ze laten je verdwalen in de Spaanse grammatica. Het kan ook makkelijk namelijk. Deze online groepslessen starten we 2x per jaar in januari en in september.

Spuugzat om jaren Spaans te leren

En dan gaat je echt wel lukken en als je in januari start dan ben je voor het voorjaar 2020 klaar. ik snap dat je het helemaal spuugzat bent als je jaren Spaans aan het leren bent, logisch. Ik leerde ook in 4 maanden Spaans en met 6 maanden wist ik alles. En omdat heel veel mensen snel Spaans willen leren, daarom heb ik deze online lessen gemaakt en dan de combinatie met LIVE, zodat je een stok achter de deur hebt. Want heel veel mensen hebben die nou eenmaal nodig.

Voordeel LIVE Spaanse lessen

Maar ook tijdens die LIVE Lessen geef ik honderden extra tips. En gedurende de 11 of 16 weken krijg je elke dag extra tips in de Besloten Groep. Het is wel VOL=VOL bij mijn LIVE groepen. En succes gegarandeerd. Als je nog vragen hebt dan hoor ik dat graag. Bekijk alle informatie op mijn website www.supergoedspaansleren.nl Of bekijk eerst de gratis Spaanse lessen mocht je mijn lesmethode nog niet kennen.

 

En als je dan toch op mijn website bent, lees ook gelijk wat mijn 3.800 cursisten zeggen van deze unieke lesmethode waarmee je Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans leert in een hele korte tijd als jij wilt. Spaans praten is geweldig, je word er blij van en je hebt er de rest van je leven plezier van.

 

Saludos Cintha

www.supergoedspaansleren.nl

info@supergoedspaansleren.nl

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.