Spaanse lessen voor jou gemaakt met hart en ziel
06 september 2023 
4 min. leestijd

Spaanse lessen voor jou gemaakt met hart en ziel

Dit is geen hobby! Dit is passie en deskundigheid. Ik weet waar ik het over heb. Dit is puur gemaakt met hart en ziel om jou te helpen. Keihard heb ik erover nagedacht wat JIJ nodig hebt in het Spaans. En laat ik je NOOIT verdwalen in de grammatica. En omdat ik Nederlands bent staat er natuurlijk ALTIJD een Spaans iemand naast mij in elke les. En krijg je Levenslang Toegang, want het is altijd fijn om een les terug te kijken.

Bij het maken van de Online-cursus keek ik naar mijzelf. Hoe leerde ik 27 jaar geleden Spaans, waarom kreeg ik het voor elkaar om in 4 maanden Spaans te leren? Wat heb je nodig in het Spaans en wat is ook een leuke en super effectief manier voor jou om hetzelfde te leren. Ik gun jou hetzelfde. De makkelijke manier om Spaans te leren. Ik maakte het zoals een challenge, waarbij je supersnel resultaat behaalt.


Gratis Spaanse Challenge 3-daagse Spreek Spaans VOOR deze Winter

Wil je het eens gratis meemaken. Ik organiseer een Challenge Spreek Spaans VOOR deze Winter. Van 17 t/m 19 september neem ik je mee in het Spaanse leven, maar ook krijg je van mij Gratis Spaanse lessen. 3x ga ik LIVE en kun je al je vragen aan mij stellen. Ik ben er speciaal voor mensen die een toekomst zien in Spanje of dit tijdelijk verblijven is dit geweldige land. Je kunt je hier inschrijven en geheel vrijblijvend meedoen https://app.enormail.eu/subscribe/48698d6ecb15444390d3c56e4f7ee89a


Pas zag ik iemand die zei: "ik heb mijn online Spaanse cursus gekocht bij .. (en dat was dus niet bij mij)." En toen dacht ik, dat is echt niet slim van je. Oef dit is wel heel direct wat ik zeg, maar ik meen het wel. Het maakt mij nooit uit wat iemand kiest of doet. Ik wil graag mensen die bij mij passen. Die een beetje dezelfde positieve manier van leven hebben. Maar ook mensen die in Spanje wonen of er een toekomst zien. En ik ben er voor de mensen die graag snel en makkelijk Spaans willen leren.


Ik weet het zeker


Weet je waarom ik zeker weet dat mijn manier goed werkt? Ik heb nu al sinds 2016 bijna 43.000 mensen mogen helpen met mijn online Spaanse lessen. Heel veel van deze mensen hebben al eerder Spaanse cursussen geprobeerd en heel veel mensen hebben mij verteld dat mijn Online Spaanse cursus de eerste is die echt leuk en makkelijk is. En waarmee je dus echt Snel & Makkelijk Spaans leert. En weet je, ik ben geen prutser, nee deze Spaanse cursus komt uit mijn hart en ziel. Want ik weet al 27 jaar wat jij nodig hebt in het Spaans en dat heb ik voor je gemaakt op een grappige manier en met hulpmiddelen, zodat jij je doel behaalt in een korte periode.


Mijn cursisten hebben geholpen


De cursus is ook gedeeltelijk gemaakt door mijn cursisten. Er zit een hele logische opbouw in mijn cursus. Elke les een stapje verder en veel herhaling en met de Spaanse uitspraak erbij. Mijn cursisten vertelden mij via onze supergezellige Besloten Facebook Groep www.facebook.com/groups/gratisspaanselessen doe er leuke Spaanse spelletjes bij, dus maakten we luisterspellen. En ik deed er oefeningen bij, toetsen. En veel mensen plaatsen video’s met hun Spaanse uitspraak, echt zo cool. Want dat is DE manier om Spaans te oefenen en letterlijk te gaan praten en wij helpen met de uitspraak. En natuurlijk een echt examen over de Spaanse leerstof. En als je die haalt dan krijg je dus ook echt jouw certificaat.


Speciaal voor jou, omdat ik weet wat je nodig hebt


Mijn cursisten zijn wel allemaal mensen die Spaans willen leren met wat ze nodig hebben in de praktijk. Omdat ze Spaans willen praten met de buurvrouw en alle Spanjaarden die ze tegenkomen. Ze willen naar de Spaanse buurtsuper, naar de weekmarkt, naar een leuk Spaans restaurantje, zelf een kamer kunnen boeken in het hotel of een plekje veroveren op de Spaanse camping. Gewoon wat je nodig hebt in de praktijk. En voor alle mensen die veel tijd doorbrengen in Spanje hebben we ook lessen toegevoegd zoals praten met de dokter, hulp vragen en alles in huis.


Correct Spaans, maar niet te moeilijk


Gewoon makkelijk Spaans leren, niet te diep doorzeuren over de Spaanse grammatica. Natuurlijk wel leren wat je nodig hebt, maar alsjeblieft niet de verdieping richting de 19 verschillende Spaanse grammaticale tijden. Kijk in elke zin staan werkwoorden. Dus je moet leren hoe je dat correct zegt in de tegenwoordige tijd, verleden tijd, toekomende tijd.  Dus jij kunt zelfstandig ALLES regelen in het Spaans, maar wel op de makkelijkste en leukste manier.


Gemiddelde resultaten


Ik heb genoeg bewijzen van mensen die in 30 uur Spaans leren. Natuurlijk niet in 1 week. Nee gewoon elke dag eventjes 10 minuten. Maar dit zijn wel de mensen met zelfdiscipline. Ik zelf wil altijd graag persoonlijke begeleiding. En daarom heb ik ook LIVE Groepen opgericht. Dit is EXTRA bij mijn online lessen. En deze groepen starten altijd begin oktober en januari. Dan krijg je van mij de absolute garantie dat je in 8 weken Spaans spreekt. Je hoeft alleen maar het tempo bij te houden en de stapjes te doen.

In deze LIVE Groepen geef ik honderden extra tips, extra lesmateriaal, de opnames natuurlijk van de LIVE Lessen, dus een les missen is geen probleem. En extra spiekbriefjes. En daar gaan we ook Spaans spreken oefenen, maar eerst de basis onder de knie hebben. En ik zeg wel altijd, maak lekker veel fouten, want daar leer je van. Het perfectionisme moet uitgebannen worden uit deze wereld.


Zo zielig


Soms hoor ik mensen die al 3 jaar klassikaal Spaans hebben en zij komen nog niet eens aan het niveau wat je bij mij leert met de Beginners en Semi-Gevorderden. En dat vind ik dan zo zielig. Dan denk ik, jeetje wat zonde van je geld en je tijd. Of mensen die ooit gestart zijn met een Online Spaanse cursus en hun vragen nergens konden stellen, ook zo zonde van je geld. Of dat ze zo diep ingaan om de Spaanse grammatica, dat ik denk, wat een onzin. Dat hoef je pas na een paar jaar Spaans praten echt te weten. Leer eerst maar eens Spaanse boodschapjes doen en een lekker praatje met de Spanjaarden maken. Dat maakt het toch geweldig. Beleef het Spaanse leven.

Un beso Cintha

Wil je eens gratis kennismaken met mijn Spaanse lessen, kijk dan even op www.supergoedspaansleren.nl/gratis


En weet je wat zo cool is, na het plaatsen van dit blog komt er commentaar onder te staan van mijn cursisten. Corrie zei, ik probeer al 40 jaar Spaans te leren en nu leer ik eindelijk pas echt Spaans. Dat is toch geweldig. Kijk maar eens op deze site bij mijn 1.400 reviews en die mij gemiddeld 4,7 sterren geven. Echt waanzinnig.

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland.Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden.Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.