Spaanse lessen voor jou gemaakt met hart en ziel
09 december 2017 
5 min. leestijd

Spaanse lessen voor jou gemaakt met hart en ziel

Dit is geen hobby? Dit is passie en deskundigheid. Ik weet waar ik het over heb. Dit is puur gemaakt met hart en ziel om jou te helpen. Keihard heb ik erover nagedacht wat JIJ nodig hebt in het Spaans.

Bij het maken van de Online-cursus keek ik naar mijzelf. Hoe leerde ik 21 jaar geleden Spaans, waarom kreeg ik het voor elkaar om in 4 maanden Spaans te leren? Wat heb je nodig in het Spaans en wat is ook een leuke en super effectief manier voor jou om hetzelfde te leren. Ik gun jou hetzelfde. De makkelijke manier om Spaans te leren. 

Pas zag ik iemand die zei: "ik heb mijn online Spaanse cursus gekocht bij .. (en dat was dus niet bij mij)." En toen dacht ik, dat is echt niet slim van je. Oef dit is wel heel direct wat ik zeg, maar ik meen het wel.

Ik weet het zeker
Weet je waarom, ik heb nu al bijna 500 mensen mogen helpen met mijn online Spaanse lessen. Heel veel van deze mensen hebben al eerder Spaanse cursussen geprobeerd en heel veel mensen hebben mij verteld dat mijn Online Spaanse cursus de eerste is die echt leuk en makkelijk is. En waarmee je dus echt Snel & Makkelijk Spaans leert. En weet je, ik ben geen prutser, nee deze Spaanse cursus komt uit mijn hart en ziel. Want ik weet al 21 jaar wat jij nodig hebt in het Spaans en dat heb ik voor je gemaakt met de allergrootste zorg en hulpmiddelen, zodat jij je doel behaalt in een korte periode.

Met z’n allen een betere cursus
De cursus is ook gedeeltelijk gemaakt door mijn cursisten. Er zit een hele logische opbouw in mijn cursus. Elke les een stapje verder en veel herhaling en met de Spaanse uitspraak erbij. Mijn cursisten vertelden mij via onze supergezellige Besloten Facebook Groep doe er leuke Spaanse spelletjes bij, dus maakten we luisterspellen. En ik deed er oefeningen bij, toetsen. En veel mensen plaatsen video’s met hun Spaanse uitspraak, echt zo cool. Want dat is DE manier om Spaans te oefenen en letterlijk te gaan praten en wij helpen met de uitspraak. En natuurlijk een echt examen over de Spaanse leerstof. En als je die haalt dan krijg je dus ook echt jouw certificaat.

Speciaal voor jou, omdat ik weet wat je nodig hebt.
Mijn cursisten zijn wel allemaal mensen die Spaans willen leren met wat ze nodig hebben in de praktijk. Omdat ze Spaans willen praten met de buurvrouw en alle Spanjaarden die ze tegenkomen. Ze willen naar de Spaanse buurtsuper, naar de weekmarkt, naar een leuk Spaans restaurantje, zelf een kamer kunnen boeken in het hotel of een plekje veroveren op de Spaanse camping. Gewoon wat je nodig hebt in de praktijk. En voor alle mensen die veel tijd doorbrengen in Spanje hebben we ook lessen toegevoegd zoals praten met de dokter, hulp vragen en alles in huis. En nu zijn deze lessen ook in ons Jaarabonnement 2018 LIVE Spaanse lessen toegevoegd.

Correct Spaans, maar niet te moeilijk
Gewoon makkelijk Spaans leren, niet te diep doorzeuren over de Spaanse grammatica. Natuurlijk wel leren wat je nodig hebt, maar alsjeblieft niet de verdieping richting de 14 verschillende Spaanse grammaticale tijden. Kijk in elke zin staan werkwoorden. Dus je moet leren hoe je dat correct zegt in de tegenwoordige tijd, verleden tijd, toekomende tijd. Kijk je moet niet als een Indiaan Spaans gaan praten natuurlijk. Haha deze uitdrukking klopt dus niet. Dus ik leer je correct Spaans, maar wel op de makkelijkste en leukste manier.

Gemiddelde resultaten
Ik kan wel keihard schreeuwen Online Spaans leer je in 2 maanden, maar dat is niet gemiddeld. Ik heb ze wel hoor, maar die besteden elke dag minimaal 1 uur aan Spaans leren en dan natuurlijk wel met mijn lesmethode. Als je start met Cursus A: dat zijn 31 lessen en ik zeg dat kun je makkelijk doen in 4 maanden, dat is omdat ik dat gezien hebt en omdat heel veel cursisten supergoede resultaten behaalden.

Maar je moet het natuurlijk wel zelf doen. En daarom zeg ik ook, plaats video’s, want dat is de allerbeste manier. In het lesmateriaal staat de uitspraak erbij, dus je kunt NIET fout gaan. Maar je moet het wel zelf doen. Ik kan je met heel veel helpen, en dat doe ik dan ook graag. En ik zeg wel altijd, maak lekker veel fouten, want daar leer je van. Het perfectionisme moet uitgebannen worden uit deze wereld.

Waarom het zo goed is
De gemiddelde mensen doen 2 lessen per week en dan red je Spaans leren in 4 maanden. Alleen toen ik de cursus ging bouwen had ik continue mijzelf voor ogen. Want ik stond 21 jaar geleden ook in jullie schoenen. Ik moest en zou Spaans leren, want ik wilde wonen en werken op Mallorca. Dus ik zocht alles op wat ik nodig had en ook qua grammatica. En na 4 maanden had ik een supercoole baan gevonden bij de autoverhuur op Mallorca. Superleuk.

Een compleet pakket voor alles wat je nodig hebt
Dus bij het maken van deze cursus kwam ik in situaties dat ik dacht, hé dat gebruik ik vaak dat MOET ook een Spaanse les worden. En zo kwam ik in totaal op 72 lessen. Dat was te veel voor mensen. Dus ik bedacht dat moet ik makkelijker gaan maken. Vandaar 31 lessen in Cursus A. Beleef je Spaanse leven en de overige lessen in de B. Modules. Met cursus A en B heb je dus ALLES wat je nodig hebt. En daar steek ik mijn hand voor in het vuur, want ik heb het zelf gemaakt en dat waren alle onderwerpen die je nodig hebt in de Spaanse praktijk.

Zo zielig sommige mensen
Soms hoor ik mensen die al 3 jaar klassikaal Spaans hebben en zij komen nog niet eens aan het niveau wat je bij mij leert met de Cursus A en B. En dat vind ik dan zo zielig. Dan denk ik, jeetje wat zonde van je geld en je tijd. Of mensen die ooit gestart zijn met een Online Spaanse cursus en hun vragen nergens konden stellen, ook zo zonde van je geld. Of dat ze zo diep ingaan om de Spaanse grammatica, dat ik denk, wat een gelul. Dat hoef je pas na een paar jaar Spaans praten echt te weten. Leer eerst maar eens iedereen zijn Spaanse boodschapjes doen en een lekker kletspraatje met de Spanjaarden. Dat maakt het toch geweldig. Beleef het Spaanse leven.

Un beso Cintha

Ik help je graag Boek hier Cursus A want mijn missie is om in 2018 iedereen te helpen om het Spaanse leven te beleven.

En weet je wat zo cool is, na het plaatsen van dit blog komt er commentaar onder te staan van mijn cursisten. Corrie zei, ik probeer al 40 jaar Spaans te leren en nu leer ik eindelijk pas echt Spaans. Dat is toch geweldig. Kijk maar eens op deze site bij de reviews. Echt waanzinnig.

25 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 25 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.