Stop er maar mee
Wat als het nou wel mogelijk is. Mensen zijn vaak hun grootste saboteurs. Ze zeggen vaak, ja MAAR. En nee want.... En ik kan het niet want,...... 

Dan komt er een mail binnen en dan zeggen ze, ik wil graag Spaans leren, MAAR..... en dan denk ik, waarom komt er een maar? 

Jij kan alles

Ik zeg altijd ik wil beter worden op dit of dat vlak zeg maar wat ik moet doen. Degene die ik uitkies om mijn coach te zijn die weet het ongetwijfeld beter. Dus kom maar op met je tips....

En zo kom je dus steeds een stap verder in je leven. Als je zeg, ik wil in Spanje wonen, MAAR..... Ik wil Spaans leren, MAAR.... Ik wil een bedrijf starten, MAAR.....


Delete het woordje: MAAR

Het beste wat je kunt doen in 2023 is het woordje MAAR... deleten, weg uit je vocabulaire. Nooit meer gebruiken. WANT alles is namelijk wel mogelijk. En wat gebeurt er dan....

Ga je dan misschien ineens een heel ander leven leiden. Ga je dan ineens contact maken met de geweldige Spaanse wereld. Heb je dan een goedlopende business. Dus delete het woordje MAAR.

Hoe ga ik dit voor elkaar krijgen?

Ik wil Spaans leren, zeg maar hoe ik dat moet doen. Ik wil in Spanje wonen, hoe ga jij mij helpen. Ik wil een bedrijf starten, kom maar op met je ideeën. En ZO laat je dromen uitkomen. Gooi je jouw leven om. Zo ga je op je doel af.

En stop met jezelf saboteren. Stop met zeggen, ik kan dit niet want ik ben te oud. Ik kan geen taal leren, want ik heb geen talenknobbel. Ik kan niet in Spanje wonen, want ik weet niet hoe ik dat moet doen.

Hoeveel weken is mijn leven?

STOP en ga het gewoon DOEN. Je ziet vanzelf wel wat je nodig hebt of wat er op je pad komt. Weet dat je ongeveer 4.000 weken te leven hebt. Dit zei Nicoline tegen mij. En toen dacht ik, WAAAAT 4.000 weken dat is weinig.

Gelukkig ben ik al volop begonnen met mijn mooiste leven. Soms denk ik wel kan het nog mooier. En vergeet niet dat ik maar een doodgewoon uit de klei getrokken Westlandse ben. En ook ik kan het, dus jij ook.

Maak je mooiste weken

Pffff 4.000 weken en nu ben ik 53 jaar, dus ik ben al over de helft. Dus stop maar met jezelf saboteren, want als je dan toch maar 4.000 weken hebt, zorg dan in ieder geval dat je aan het eind kan zeggen, zo dat heb ik maar mooi even gedaan. Ik heb mijn droom geleefd.
.
Un beso Cintha


Misschien zie jij jezelf wel in Spanje? Ik geef een GRATIS LIVE Masterclass Wonen in Spanje. 12 januari om 19:00 uur Doe maar mee https://app.enormail.eu/subscribe/e718b2f925b70b37317a5280354537dd
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.