Twijfelkonten....

Waarom zou je ergens over nadenken? Waarom volg je niet gewoon je gevoel? Ik adviseer iedereen om te stoppen met piekeren, nadenken, wikken & wegen. Het levert je namelijk NIKS op. 

Wandelen maar

De enige goede keuze is namelijk je gevoel volgen. En weet je waarom? Dat is de enige die jou de juiste weg kan wijzen. Er zijn namelijk ‘dingen’ die je moet doen in je leven, en dat komt dat iedereen een bepaald pad dient te bewandelen.

Luister NIET

Dus stop met luisteren naar jouw gedachten, en je hebt er 1000 per minuut. Moet je nagaan hoe druk het is in je hoofd en hoe gek je daarvan kunt worden. Ga alleen nog maar denken, voelt dit goed. En als het antwoord JA is dan moet je het gewoon doen, want het gaat je namelijk nog veel meer mooie dingen opleveren.

Dit is ZOOOO fout

Mensen zeggen ik heb geen tijd, ik heb geen geld, ik heb geen talenknobbel. Weet je alles wat je met GEEN, dus met iets negatiefs uitspreekt dat heb je ook niet. Het is TIJD dat je anders gaat denken. Ik heb WEL tijd, ik heb WEL geld en ik heb WEL een talenknobbel. Denk gewoon: Weet je IK KAN ALLES. Voel eens je verandering van binnen. Je voelt je nu enthousiast, gemotiveerd en vol met leven.

Voel jij je nu nog niet positief? Is dat nu nog niet zo, zeg het dan nog eens hardop. En denk dit de hele tijd door. Je moet eens kijken hoe alles gaat veranderen.

PAK de kansen in je leven

Je hebt namelijk 1 kans om iets te maken van het leven en die kans krijg je ELKE dag weer. Dus pak je kans. Ga ervoor. En toen ik zei, “Er komt een dag in je leven dat je denkt, waarom spreek ik geen Spaans”. Vertrouw me, die gaat er komen.

En als je nu voelt, zo daar ga ik eens vliegensvlug verandering in brengen. Dan zeg ik pak deze week de kans die ik je geef. Zeg tegen jezelf: ik ga in 6 maanden tijd, dus in 2018 Snel & Makkelijk Spaans Leren. Ik pak nu wat ik hiervoor nodig heb en maak gebruik van de ENIGE lesmethode in de wereld die er is. T/m 1 juni 2018 het Super Spaanse Lespakket, meer informatie? Kijk maar eens op www.supergoedspaansleren.nl/super-spaanse-lessen/

Doe vanavond mee – LIVE Spaanse les


Ik heb mega coole gratis lessen voor je, net zoals de Gratis LIVE les van vanavond om 19:30 uur. Doe maar mee en schrijf je in via https://app.enormail.eu/subscribe/c8db3ff2459feb1afcd9ae5d081f9ef6 LET OP 2x BEVESTIGEN (en zie je spam/reclamemap).

  1. En volg gelijk de korte gratis Spaanse lessen via: http://www.youtube.com/c/CinthaSupergoedSpaansleren

Vrijdagavond 1 juni 2018 om 19:30 uur dan MOET je ook echt bij de LIVE Spaanse Les zijn, die gaat over belangrijke Spaanse zinnen, de allerleukste uitdrukkingen en scheldwoorden (palabrotas). NIET dat ik je wil leren schelden, maar je moet weten wat de Spanjaarden zeggen.

Zorg dat je ook lid wordt van www.facebook.com/groups/gratisspaanselessen.

Hasta pronto,

Un beso Cintha

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.