Waarom je makkelijk Spaans kunt leren in 8 weken

Waarom je makkelijk Spaans kunt leren in 8 weken

Graag even zonder vooroordeel naar mij luisteren. Enige weken geleden had ik het over conditionering. Conditionering is iets wat door je ouders/omgeving in jou gestopt is. Michael Pilarczyk zegt als jij in Limburg bent geboren dan spreek je hoogstwaarschijnlijk met een zachte G. Want dat krijg je mee door je omgeving. Heb je Spaanse ouders dan krijg je die taal erin gestopt. En zo wordt er nog veel meer in je gepropt.

Het duurt NIET lang om een taal te leren 

Nu ben ik degene die moet zeggen dat de hele wereld verkeerd is geprogrammeerd. Maar het is ook logisch dat de hele wereld verkeerd geprogrammeerd is. En ik heb het natuurlijk NU alleen over Spaans leren. Want iedereen die ooit een taal heeft geleerd weet dat het jaren duurt. Dat is een conditionering die bij iedereen bestaat.

Waarom zou je moeilijk doen

En nu zeg ik, die conditionering klopt wel, maar dat komt omdat de lessen om een taal te leren van geen kant kloppen. Weet je waarom ik dat keihard kan zeggen. 99% van de lesmethodes kloppen NIET voor de meeste mensen. Ik zeg wel meeste mensen, want iemand die leert voor Spaanse advocatuur die heeft een bepaald Spaans taalgebruik nodig.

Lekker Spaans kleppen

Maar als jij eigenlijk alleen maar Spaans wilt leren praten om heerlijk met je buurvrouw te kunnen kleppen. Lekker boodschappen kunnen doen op een gezellig Spaans marktje. Even de weg vragen. Lekker naar de dokter zonder tolk. Deelnemen aan het Spaanse leven en genieten van de verbreding van je sociale- en persoonlijke leven met Spaans sprekende mensen. Dit krijg je alleen maar voor elkaar met mijn cursus en met geen enkele andere cursus, want die zijn allemaal gericht op de Spaanse grammatica.

Hoop bull shit

Een Nederlandse collega van Tomás moet snel Spaans leren. Hij neemt privéles en wat doet die Spaanse juf, die al helemaal de Nederlandse denkwijze niet begrijpt. Die richt zich volledig op de grammatica. Terwijl ik zeg bull shit, natuurlijk moet je wel wat grammatica weten, want anders kun je geen zinnen maken. Maar ja, in de eerste plaats doen de leraren alleen maar wat er ooit in ze gestopt is qua conditionering en de hele wereld is al geprogrammeerd met het feit een taal leren is moeilijk en ingewikkeld, kost heel veel tijd en is één groot drama. Dan zeg ik gooi dit hele idee, een taal leren is moeilijk, eens even over boord.

Laten we eens makkelijk gaan denken

Dat deed ik ook 26 jaar geleden. Ik baalde want ik kon de weg niet vragen in het Spaans, ik kon niet fatsoenlijk boodschappen doen. Of gewoon een kletspraatje houden met die o zo leuke Spaanse mensen. Dus even concreet. Wat hebben we nodig? Wat moet ik weten? Welke zinnen kan ik standaard gebruiken zodat ik iedereen gelijk te woord kan staan in het Spaans. Hoe houd ik die vreselijk gecompliceerde Spaanse grammatica zo makkelijk mogelijk. Dus ik heb een hoop geschrapt. Ga eerst maar eens gewoon makkelijk Spaans praten. En die vreselijk moeilijke grammatica uitbreiden dat doen we wel over een jaar als je lekker vloeiend Spaans spreekt met mijn lessen.

Spaans Leren in 8 weken

Vandaar dat ik nu zeg. Doe mee met de LIVE Beginners Spaans leren in 8 weken, want dan spreek je in 2 maanden Spaans. Je zult het zien dat je bij les 4 al een eenvoudig gesprekje kunt voeren. En dat is de 1e week. Moet je nagaan wat je allemaal de 8e week al kunt. Het enige wat je moet doen is een uurtje per dag Spaans leren en door mijn ONLINE persoonlijke LIVE Spaanse Lessen. Dan kun jij in 8 weken alles regelen in het Spaans wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk.

Heb je geen half uurtje per dag dan kies je voor je eigen tempo. Dat is ook prima natuurlijk. “Maar je bent toch zeker echt niet goed als je kiest voor een lesmethode die zich richt op de Spaanse grammatica, en ook nog met een leraar die de Nederlandse denkwijze totaal niet begrijpt, zodat je er minimaal 3 jaar voor uit kunt trekken om Spaans te gaan leren.” In ieder geval dat zegt mijn moeder. En zij is op haar 72ste begonnen met Spaans leren en sprak binnen een half jaar Spaans met mijn lessen natuurlijk.

Besteed je kostbare tijd aan leuke dingen

Ik zeg dit om 2 redenen. De 1e reden over de vreselijk moeilijke Spaanse grammatica is wel duidelijk neem ik aan. En de 2e reden: elke minuut van je leven is kostbaar, want die komt niet meer terug, dus waarom ga je jaren van je tijd verspillen aan Spaans leren terwijl het ook in minimaal 30 uur kan, of je eigen tempo, want je krijgt altijd Levenslang Toegang van mij. Gebruik die vrije tijd om heerlijk te genieten van het Spaanse leven of een mooie rondreis door Zuid Amerika waar je ook Spaans kunt praten met de bevolking. Of Spaans leren voor je werk. Doe het snel en makkelijk por favor.


Hasta pronto.

Un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl

www.supergoedspaansleren.nl

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.