arrow_drop_up arrow_drop_down
14 maart 2018 

Wees de regisseur van je eigen leven

Weet je wat het mooie is van het leven. Jij bent de baas erover. Jij bepaalt de invulling. Jij bepaalt. Niet iemand anders of een bepaalde situatie. Jij, het is jouw leven. Jij moet zorgen dat je jouw mooiste leven leeft.

Je hebt altijd een keuze

En dan leef je en dan beleef je van alles. Het is aan jou hoe je met situaties omgaat. Maak geen drama, geef anderen niet de schuld. Alles ligt bij jou. Want als je elke situatie nou eens bekijkt als, wat kan ik hiervan maken. Hoe ga ik hiermee dealen. Wat is er mogelijk. Dan leer je ervan en heb jij je levensles in de pocket en mag je door naar het volgende level. 

Pak je levensles

Ik ben geen expert, maar ik lees en leer heel veel. En dit leerde ik van Sabine Hess In elke situatie zit een les en als je die ontdekt kom je er altijd wijzer, beter en met meer ervaring uit.

Denk gewoon, wat is er nog meer mogelijk, dat blijft de absolute beste manier om overal mee om te gaan. En je blijft in de positieve stand. Als je in de stress schiet of gaat richting het negatieve dan wordt het slechter en slechter. Als je bedenkt Wat is er nog meer mogelijk, dan blijf je in de positieve stand staan

Laat NIEMAND je pakken

Soms laat ik me ook beïnvloeden door mensen en dan moet je dus heel sterk zijn om niet mee te gaan of boos te worden. Ik kreeg pas een opmerking van iemand die zei, Cintha heeft geen eens tijd om antwoord te geven, die is alleen maar bezig met geld verdienen.

Achtergrondverhaal: Ik had een post geplaatst op Facebook en ze had een opmerking geplaatst zonder mij te taggen, dus ze werd pissig dat ik niet had gereageerd binnen een paar uur. Toen werd ik toch zo kwaad. En dat had ik NIET moeten doen, want ik heb er 3 dagen last van gehad. En dat is zo stom van mij.

Wat had ik moeten doen, neutraal blijven, de negativiteit niet toelaten. Neutraal bekijken, is dit een probleem van mij of van haar. Duidelijk van haar. Niet reageren. Klik op blokkeren en weer een negatief iemand uit je omgeving weg. Want je hebt er gewoon helemaal niets aan.

Lang leve DELETE


Dat soort mensen hoort niet bij mij. Niet in mijn leven. Die wil ik niet als deelnemer of als klant. Weg er mee. Delete!! Zo handig via Facebook, maar in het dagelijkse leven lukt delete soms niet. Maar het is mijn leven, ik doe het op mijn manier, ik doe alles voor iedereen, probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen. Want het is mijn missie.

Ik heb de allerleukste cursisten van de wereld, ik ben dankbaar voor iedereen die op mijn pad komt en is gekomen. Het komt bijna niet voor dat ik iemand liever de andere kant op zie lopen. En dat komt, omdat het positieve, lieve mensen zijn die ook gewoon verder willen komen en willen genieten van de mooie dingen van het leven. Daar houd ik absoluut heel veel van. Ondernemende, enthousiaste, positieve mensen.

Lang leve mijn lieve cursisten

Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag doen. En de prijsvraag loopt nog steeds, ik heb al wat leuke Spaanse taalblunders gelezen, maar nog geen beslissing genomen. Wie gaan de Gratis Online Spaanse cursus winnen? 19 maart weten we alles. Zet het maar op mijn youtube kanaal, dat is de makkelijkste manier om de video terug te vinden. http://www.youtube.com/c/CinthaSupergoedSpaansleren

  • 30 maart starten we met de 1e editie van Bootcamp Spaans Leren in 12 weken. Doe je mee? Klik op Bootcamp voor meer informatie. De deuren gaan 2x per jaar open van deze cursus. 
  • En de uitslag van de prijsvraag “De leukste Spaanse blunder” hoor je maandag in mijn video via You Tube & via Facebook. Klik op You Tube & Facebook en Abonneer je even dan ben je altijd op de hoogte.
  • En de 2e Spaans in de Praktijk Rondreis door Extremadura is gepland. We gaan van donderdag 4 t/m 8 oktober en de 9e weer naar huis. De aanmeldingen komen al binnen, er kunnen maar 16 personen mee. Mocht je volgende maand mee willen op 12 april dat kan nog. Superleuk natuurlijk. 
Stuur een berichtje naar info@supergoedspaansleren.nl
Over de schrijver
23 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegevens moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 4 jaar wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik 23 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.
Reactie plaatsen