Wees de regisseur van je eigen leven
20 juli 2022 
2 min. leestijd

Wees de regisseur van je eigen leven

Weet je wat het mooie is van het leven. Jij bent de baas erover. Jij bepaalt de invulling. Jij bepaalt. Niet iemand anders of een bepaalde situatie. Jij bepaalt, het is jouw leven. Jij moet zorgen dat je jouw mooiste leven leeft.


Je hebt altijd een keuze

En dan leef je en dan beleef je van alles. Het is aan jou hoe je met situaties omgaat. Maak geen drama, geef anderen niet de schuld. Alles ligt bij jou. Want als je elke situatie nou eens bekijkt als, wat kan ik hiervan maken. Hoe ga ik hiermee dealen. Wat is er mogelijk? Dan leer je ervan en heb jij je levensles in de pocket en mag je door naar het volgende level. 


Pak je levensles

Ik ben echt geen expert, maar ik lees en leer heel veel. En inmiddels heb ik het zelf ook meegemaakt. En ik ben echt geen wonderwoman. Wat ik kan dat kan iedereen. Ik denk dat in elke situatie / probleem een les zit en als je die ontdekt kom je er altijd wijzer, beter en met meer ervaring uit.

Denk gewoon, wat is er nog meer mogelijk, dat blijft de absolute beste manier om overal mee om te gaan. En je blijft in de positieve stand. Als je in de stress schiet of gaat richting het negatieve dan wordt het slechter en slechter. Als je bedenkt Wat is er nog meer mogelijk, dan blijf je in de positieve stand staan


Laat NIEMAND je pakken

Soms laat ik me ook beïnvloeden door mensen en dan moet je dus sterk zijn om niet mee te gaan of boos te worden. Dan moet je bij jezelf blijven en denken, ach wat een zielig figuur die heeft waarschijnlijk niet zo´n leuk leven. In ieder geval is mijn conclusie dat hij of zij niet haar droom leeft. Weet je waarom? Als jij aardig bent voor iedereen en je helpt mensen op een positieve manier dan krijg je dat tiendubbel terug. 


Lang leve DELETE


Je wilt niet weten wat ik soms naar mijn hoofd geslingerd krijg. Van die mensen die lekker achter hun computer onbeschofte mails sturen of afreageren op social media. Dat soort mensen hoort niet bij mij. Niet in mijn leven. Die wil ik niet als deelnemer of als klant. Weg er mee. Delete, blokkeren!! Zo handig via Facebook, maar in het dagelijkse leven lukt delete soms niet. Maar het is mijn leven, ik doe het op mijn manier, ik doe alles voor iedereen, probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen. Want het is mijn missie.


Alleen maar leuke positieve cursisten

Ik heb de allerleukste cursisten van de wereld, ik ben dankbaar voor iedereen die op mijn pad komt en is gekomen. Het komt bijna niet voor dat ik iemand liever de andere kant op zie lopen. En dat komt, omdat het positieve, lieve mensen zijn die ook gewoon verder willen komen en willen genieten van de mooie dingen van het leven. Daar houd ik absoluut heel veel van. Ondernemende, enthousiaste, positieve mensen.


Jij bepaalt zelf hoe je bent en hoe je leeft

En met die instelling kom je verder in het leven. Ben jij zo´n negatief persoon, vraag jezelf dan eens af wat het je oplevert. Wat is de zin ervan. Vanaf je geboorte weet je dat je op een dag dood gaat. Maak er dan een leuke tijd van. En zeg niet, tja zo ben ik nou éénmaal, want dat vind ik nou echt een zinloze uitspraak. Want jij kunt zelf bepalen hoe je bent en hoe je leven eruit ziet.


Un beso Cintha

Bekijk eens de Gratis Spaanse lessen via www.supergoedspaansleren.nl/gratis of via www.supergoedspaansleren.nl/gratis-wonen ons NIEUWE Gratis E-book een huis huren of kopen in Spanje, waar begin je? Heel veel tips, adviezen, hoe vind je betrouwbare mensen in Spanje en een Spaans-Nederlandse woordenlijst. En heel veel video´s over Emigreren naar Spanje. Of hoe vind je een betrouwbare aannemer.


27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.